GrzegorzR 12.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam swego czasu tez sie interesowałam i nawet myślałam o zakupie przez Internet, podobno maja bardzo dobre ceny i działaja zupełnie normalnie. jedna ze stron, to była chyba megamedia.pl, ale wpisz w Google i ci wyszuka. Rzeczywiście od kilku dni porównuję ceny w sklepach internetowych i w sklepach tradycyjnych i muszę powiedzieć, że różnica cen jest spora, początkowo myslełem, że kupimy sprzęt w firmie, w której zamawiamy kuchnię, ale tam też proponują ceny cennikowe z niewielkim upustem , więc pewnie pozostanie sklep internetowy, ale zanim się zdecyduję to jeszcze trochę poszukam skora mam jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam wszystkich Odnosnie przetetargow dzialek w Urzedzie Miejskim bylam na takim to bylo 5-6 lat temu Dzialka w Wielgowie 850 m cena wywolawcza byla 32 000 tys a wiecie za ile zeszla za 64 tys i to bylo tyle czasu temu Przed nami byly licytowane dzialki na Warszewie cena wywolawcza po 58 tys a poschodzily wszystkie powyzej 90 tys zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.10.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 WITAM wszystkich,na razie telefonicznie, ale dowiedziałam się że otrzymamy zgodę na budowę POŚ na naszej działce i taki też zapis będzie w WZ, której projekt powinniśmy dostać ok 7.11 ( w końcu !!! ) Szambo nie, ale POŚ tak, no i nie musimy budować sieci kanaliz.! Kto z Was ma POŚ i jakie są Wasze doświadczenia, czy ktoś może polecić wykonawcę POŚ, na co trzeba zwrócić szczególną uwagę i jeszcze jedno : czy POŚ buduje się równolegle z domem czy najpierw? pozdrawiamMarta do MONKI : czy ty dostałaś WZ i tam jest mowa o podłączeniu do sieci kanaliz., czy tylko napisali do ciebie pisemko z taką info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.10.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam wszystkich ! Ja dziś wczesnie i już przy kawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.10.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja tez od rana pracujaco wlasnie zrobilam na obiad Golabki mniam, mniam Pewnie wam smaka narobilam no chyba ze nie lubicie ja wczoraj piekłam schabik, dzisiaj będziemy jeść na kanapeczkach- też pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Tez lubie schabik wlasnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.10.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 a u mnie złe informacje: po pozwolenie na budwę mam się zgłosić dopiero we wtorek a mialo być dziś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam wszystkich! Martelia to bardzo dobra wiadomość W mojej sprawie mam tylko pisemko, WZ nie są mi potrzebne bo moja działka ma plan zagospodarowania. Czy mogłabyś mi napisać (może być na priv) na jakie przepisy powoływałaś się w swoim piśmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Didi dzięki za informację o zmianie w ruchu. Lubiałam sobie na Lubczyskiej depnąć 140km/h a dziś ślimaczyłam się 60tką, bo jeździ dużo dużych samochodów. Trochę niebezpiecznie tak jeździć , bo nie ma chodników, a widziałam że dużo dzieci tamtędy chodzi na przystanek. A tak przy okazji chodników- czy ktoś z Was orientuje się czy gmina planuje chodniki na Lubczyńskiej i dalej ........? czy będzie na nie szansa niebawem? plany są, ale póki co nic z tego nie wychodzi ostatnio tylko położyli taki zylc na poboczu, przedłużyli prawie do nazej części iwa-k, bo wcześniej był tylko kawałek; tylko, jak po tym w butach na obcasach chodzić?? widziałam , też o tym pomyślałam, szczególnie po imprezce , a tak poważnie to naprawdę niebezpiecznie jest, bo ludzie i tak ulicą chadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja tez od rana pracujaco wlasnie zrobilam na obiad Golabki mniam, mniam Pewnie wam smaka narobilam no chyba ze nie lubicie ja wczoraj piekłam schabik, dzisiaj będziemy jeść na kanapeczkach- też pychotka Pewnie ze narobiłaś smaka taką bułeczkę ze schabikiem to z chęcią bym wciągnęła. O gołąbkach to już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam!! Buduję na Mierzynie. Szukam dobrej ekipy do luksferów. Może mi kogoś polecicie? Pozdrawiam gorąco!! witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam grupke BARDZO prosze zanim kogos umiescicie na liscie PROSZE upewnijcie sie czy ta osoba sobie tego zyczy.Nawet jesli jest po stronie pozytywnej. Zdarza sie ze osoby sobie tego nie zycza.No i maja prawo oczywiscie. I jeszcze jedna prosba.....moze piszmy ceny przyblizone za uslugi danych osob a dlaczego??? zeby osoby ktore maja 5 zł nie wydzwanialy bez sensu do osob ktore chca 10 sorki za post/....ale własnie zebrałam niemiłe doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 12.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 hola! Byl tam ktos http://www.palacmaciejewo.szin.pl/ jesli tak, to jak wrazenia? dzieki Witaj kinimo i wszyscy pozostali Ja byłem! Bardzo dobra kuchnia, super obsługa itp. itd. Fajne miejsce na kolację, ew. weekend. Jest gdzie pochodzić po lasach, wieczorkiem pokąpać się w baseniku... Z tego co wiem mają tam ciekawe propozycje np. dla zakochanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam!! Buduję na Mierzynie. Szukam dobrej ekipy do luksferów. Może mi kogoś polecicie? Pozdrawiam gorąco!! Ja też witam Zenia w którym miejscu Mierzyna budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.10.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 witam środkowo Maggie - dzięki Ktoś pytał o grzyby - ja byłam na spacerku i są. wczoraj robiłam trasę poznań-szczecin-poznań i stojaczy było mnóstwo. oferowali taaaaakie grzyby i w taaaakich ilościach. więc... do lasu (polecam okolice dobieszczyna, rurki, klinisk i dalej gorzowskie, drawskie) pozdrawiam serdecznościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 witam środkowo Maggie - dzięki Ktoś pytał o grzyby - ja byłam na spacerku i są. wczoraj robiłam trasę poznań-szczecin-poznań i stojaczy było mnóstwo. oferowali taaaaakie grzyby i w taaaakich ilościach. więc... do lasu (polecam okolice dobieszczyna, rurki, klinisk i dalej gorzowskie, drawskie) pozdrawiam serdecznościowo My wczoraj bylismy na grzybkach, potwierdzam sa:) bylismy od 12 do 14 za rurka, i uzbieralismy po grzybiarzach jeszcze cala reklamowke - zaznaczam duza:) stojaczy mase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam swego czasu tez sie interesowałam i nawet myślałam o zakupie przez Internet, podobno maja bardzo dobre ceny i działaja zupełnie normalnie. jedna ze stron, to była chyba megamedia.pl, ale wpisz w Google i ci wyszuka. Rzeczywiście od kilku dni porównuję ceny w sklepach internetowych i w sklepach tradycyjnych i muszę powiedzieć, że różnica cen jest spora, początkowo myslełem, że kupimy sprzęt w firmie, w której zamawiamy kuchnię, ale tam też proponują ceny cennikowe z niewielkim upustem , więc pewnie pozostanie sklep internetowy, ale zanim się zdecyduję to jeszcze trochę poszukam skora mam jeszcze trochę czasu. mam kontakt jak bedziesz potrzebowal tanszego sprzetu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Taka ladna pogoda a ja jestem taka spiaca i pije juz 2 kawe A nigdzie nie bylam na imprezie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Teska masz podobny domek o jakim mysle tylko inna pracownia czy jest ekonomiczny w utrzymaniu , ogrzewasz go gazem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 witam środkowo Maggie - dzięki Ktoś pytał o grzyby - ja byłam na spacerku i są. wczoraj robiłam trasę poznań-szczecin-poznań i stojaczy było mnóstwo. oferowali taaaaakie grzyby i w taaaakich ilościach. więc... do lasu (polecam okolice dobieszczyna, rurki, klinisk i dalej gorzowskie, drawskie) pozdrawiam serdecznościowo My wczoraj bylismy na grzybkach, potwierdzam sa:) bylismy od 12 do 14 za rurka, i uzbieralismy po grzybiarzach jeszcze cala reklamowke - zaznaczam duza:) stojaczy mase Teska a co ty tak daleko na te grzybki sie wybierasz jak niedaleko ciebie takie fajne miejsca są. Ja zawsze jeżdżę w okolice Dobieszczyna i zawsze cos przywiozę. ps. Teska a ja mogę poprosić o namiar na tańszy sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts