GrzesiekB 12.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka, obserwuję Twoje postępy na budowie... czy w tym roku chcesz zadaszyć domek? A może i więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Teska masz podobny domek o jakim mysle tylko inna pracownia czy jest ekonomiczny w utrzymaniu , ogrzewasz go gazem ? ogrzewam gazem tzn jeden sezon ogrzewałam...rachunki byly okolo 100 cos tam zł. temp dzien 23 noc 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka pewnie ze podam. Prosze tylko wszystkich którzy dostana odemnie jakiekolwiek namiary o NIEUMIESZCZANIE ich na liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Masz normalny piec czy kondensata , grzejniki czy podlogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ogladałam wczoraj film "Super size me" Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Masz normalny piec czy kondensata , grzejniki czy podlogowe mam kondensta Viesmanna i normalne grzejniki purmo- zero podłogówek i pogodówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Sluchajcie a czy ogrzewacie garaz ( bo nad tym sie zastanawiam ) a opinie na innym forum sa podzielone Myslalam o ogrzewaniu podlogowym ale co z garazem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dzieki Teska wynik jest pocieszajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Sluchajcie a czy ogrzewacie garaz ( bo nad tym sie zastanawiam ) a opinie na innym forum sa podzielone Myslalam o ogrzewaniu podlogowym ale co z garazem ? pewnie i u nas też tak będzie, że opinie będą podzielone Ja nie mam ogrzewanego garażu - w zimę tam nie siedzę a tylko wyjeżdżam i wjeżdżam samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam bardzo serdecznie!!! z tymi namiarkami, to rozumiem, ale dlaczego jak ktos sie pochwali, ze za taka cene mu zrobili, nie mialby od razu wyjsc z takiej ceny? przeciez jestesmy po swojej stronie a nie po ich... kwestia tylko czy sie zgodzi, a przeciez nie musi!!!! i tyle! sory to tylko taka moja uwaga - chyba ze o cos innego Tobie Teska chodzilo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam bardzo serdecznie!!! z tymi namiarkami, to rozumiem, ale dlaczego jak ktos sie pochwali, ze za taka cene mu zrobili, nie mialby od razu wyjsc z takiej ceny? przeciez jestesmy po swojej stronie a nie po ich... kwestia tylko czy sie zgodzi, a przeciez nie musi!!!! i tyle! sory to tylko taka moja uwaga - chyba ze o cos innego Tobie Teska chodzilo! Jolly ok ja buduje za 13 tys to nie bede budowala komus za 5 tys rozumiesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Sluchajcie a czy ogrzewacie garaz ( bo nad tym sie zastanawiam ) a opinie na innym forum sa podzielone Myslalam o ogrzewaniu podlogowym ale co z garazem ? mam grzejnik w garazu na 3:) Grzeje tez kominkiem i rozprowadzenie do garazu tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka, obserwuję Twoje postępy na budowie... czy w tym roku chcesz zadaszyć domek? A może i więcej? Planujemy zrobić do stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.10.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Sluchajcie a czy ogrzewacie garaz ( bo nad tym sie zastanawiam ) a opinie na innym forum sa podzielone Myslalam o ogrzewaniu podlogowym ale co z garazem ? ja mam podłogowe w całym domu. garaż ocieplony nieogrzewany. jest ok. niektórzy mający podłogówkę dają grzejnik do garażu. podłogówka w garażu - szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka pewnie ze podam. Prosze tylko wszystkich którzy dostana odemnie jakiekolwiek namiary o NIEUMIESZCZANIE ich na liscie. Nie ma problemu Teska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.10.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 witam środkowo Maggie - dzięki Ktoś pytał o grzyby - ja byłam na spacerku i są. wczoraj robiłam trasę poznań-szczecin-poznań i stojaczy było mnóstwo. oferowali taaaaakie grzyby i w taaaakich ilościach. więc... do lasu (polecam okolice dobieszczyna, rurki, klinisk i dalej gorzowskie, drawskie) pozdrawiam serdecznościowo Ja pytałem. Kurcze narobiłem sobie smaka chyba będę musiał skoczyć na te trasę na Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka pewnie ze podam. Prosze tylko wszystkich którzy dostana odemnie jakiekolwiek namiary o NIEUMIESZCZANIE ich na liscie. a jeśli ktoś będzie bardzo zadowolony z takiego namiaru otrzymanego od Ciebie, to chyba może wydać opinię pod swoim nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka pewnie ze podam. Prosze tylko wszystkich którzy dostana odemnie jakiekolwiek namiary o NIEUMIESZCZANIE ich na liscie. a jeśli ktoś będzie bardzo zadowolony z takiego namiaru otrzymanego od Ciebie, to chyba może wydać opinię pod swoim nickiem? Didi no wlasnie nie. Ja jak podaje komus namiar to pytam czy moge podac komus telefon....a jezeli ta osoba sobie tego nie zyczy to chyba kultura nakazuje nie podawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 12.10.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka pewnie ze podam. Prosze tylko wszystkich którzy dostana odemnie jakiekolwiek namiary o NIEUMIESZCZANIE ich na liscie. a jeśli ktoś będzie bardzo zadowolony z takiego namiaru otrzymanego od Ciebie, to chyba może wydać opinię pod swoim nickiem? Didi no wlasnie nie. Ja jak podaje komus namiar to pytam czy moge podac komus telefon....a jezeli ta osoba sobie tego nie zyczy to chyba kultura nakazuje nie podawac. Teska, musiałaś się porządnie nasłuchać za coś... Współczuję Ci, ale jednocześnie przypomina mi to kiedys prowadzoną na forum dyskusje o umieszczaniu na liście "tych złych" - i możliwych tego konsekwencjach.... Jeżeli od "polecanego" się nasłuchałaś, to jeszcze gorzej może być z tymi "złymi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts