kinimoD 12.10.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ciagle pod gore A tego vat'u to 7 czy 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.10.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ciagle pod gore A tego vat'u to 7 czy 22% 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 12.10.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 DziekiZnalazlem troche na ten temat tutaj http://www.nieruchomosci.dlawas.pl/index.php?art=4 Wyglada na to ze vat jest juz wliczony w cene dzialki bo powinien go zaplacic sprzedajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 12.10.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 wlasciciel to ten z punktu 2. - kupil rolna, odrolnil i teraz sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 12.10.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 BODEKU PORADŹ BRACHU SZKIELETORZE CZY CENA 1 M3 DREWNA W KWOCIE 600 ZŁ JEST DO PRZYJĘCIA CZY NIE.. A TAK WCZEŚNIEJ TO POWITAĆ GRUPĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 KinimoD ja nie placilam tego vatu ale czesc propozycji w biurach nieruchomosci bylo z vatem Mozliwe ze dlatego na przetargu bylo tak malo osob pozatym urzad sprzedaje czesto dzialki nie uzbrojone a jak to wszystko policzysz to wychodzi cena ... Ty kiedy masz zamiar sie budowac bo ja nie wczesniej niz za 3 -5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No gorszych ode mnie (woda na 0.5 metra), to chyba nie ma , a tez będe miała POŚ, no chyba, że sam grunt w sensie gleby..... Ja tam się na tym nie znam ale czy to POŚ będzie działało zanużone w wodzie? Ktoś na forum pisał, że musiał zapomnieć o POŚ jak się okazało, że wodę ma na 0,9 m. Dostałam zgodę, więc ktoś musiał sie nad tym zastanowić i podjąć taka decyzję, bede miała pompy, a więc zbiornik nie będzie tak bardzo zagłębiony, musimy jakoś dac radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 acha i jeszcze Klaus - ty wiesz co dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.10.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 iwa-k czy ty panujesz nad swoim GG bardzo Cię przepraszam, to moja córka ''rządziła się'' i dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika20 12.10.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam wszystkich. Jestem tu niedługo, ale na bieżąco śledzę forum i chcę się wypowiedzieć na temat listy wykonawców. Jest tak- jak chcesz kogoś polecić to czy to jest na forum czy w plotkach ze znajomymi to tak samo, a każdy przedsiębiorca prowadzący jakąś działalność przestaje być anonimowy i musi się liczyć z "popularnością" i jej konsekwencjami. To jak wykonuje swoją pracę świadczy o jego firmie i to w ich interesie jest aby były same pozytywne opinie. Jak komuś nie zależy na reklamie i większej ilości klientów to może powinien pójść na bezrobotny- będzie wtedy anonimowy. A jeżeli chodzi o opinie nagatywne to JAK JESTEŚ PARTACZ TO MASZ ZA SWOJE, dlaczego niby mają cierpieć inni, bo ktoś sobie tego nie życzy, że napiszesz prawdę? JEGO PROBLEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 iwa-k czy ty panujesz nad swoim GG bardzo Cię przepraszam, to moja córka ''rządziła się'' i dziękuję za uwagę Tak myslałam Zdolna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.10.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dostałam zgodę, więc ktoś musiał sie nad tym zastanowić i podjąć taka decyzję, bede miała pompy, a więc zbiornik nie będzie tak bardzo zagłębiony, musimy jakoś dac radę. Nie chcę cię martwić ale to, że Ci dali zgodę to nic nie znaczy. Poprostu wolno Ci to zrobić i tyle. Przecież nikt nie badał technicznych możliwości realizacji POŚ. Powtarzam, ja się na tym nie znam ale na logikę - sączki muszą być zlokalizowane w ziemi, która ma zdolność odebrania z nich wody, to po pierwsze. Po drugie, muszą być poniżej poziomu przemarzania czyli min 0,8 w naszym rejonie. A u Ciebie jak piszesz na tym poziomie jest już woda. Najlepiej zapytaj jakiegoś fachowca, który takie rzeczy wykonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 12.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 bryta chcialem zaczac na wiosne ale mysle, ze bardziej realny termin to wiosna-lato 2007, chyba warto poczekac zeby sie pozniej tak strasznie nie szarpac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 To duzo szybciej niz ja .Ja z braku czasu niestety licze ze nie szybciej niz za 3 lata . A pozatym wypadalo by jeszcze pooszczedzac budowa kosztuje ja zarabiam w euro i jak przyszlo placic za dzialke to kurs jaki dostalam do dzisiaj mnie denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.10.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam wszystkich. Jestem tu niedługo, ale na bieżąco śledzę forum i chcę się wypowiedzieć na temat listy wykonawców. Jest tak- jak chcesz kogoś polecić to czy to jest na forum czy w plotkach ze znajomymi to tak samo, a każdy przedsiębiorca prowadzący jakąś działalność przestaje być anonimowy i musi się liczyć z "popularnością" i jej konsekwencjami. To jak wykonuje swoją pracę świadczy o jego firmie i to w ich interesie jest aby były same pozytywne opinie. Jak komuś nie zależy na reklamie i większej ilości klientów to może powinien pójść na bezrobotny- będzie wtedy anonimowy. A jeżeli chodzi o opinie nagatywne to JAK JESTEŚ PARTACZ TO MASZ ZA SWOJE, dlaczego niby mają cierpieć inni, bo ktoś sobie tego nie życzy, że napiszesz prawdę? JEGO PROBLEM Popieram w całej rozciągłości. A ewentualnych fachowców pieniaczy na drzewo wysyłać. Uważam, że tam gdzie w gre wchodzą nasze cięzko zarobione pieniądze a czasami nieszczęśliwie wydane przez jakiegoś partacza to nie ma miejsca na kurtuazyjne grzeczności i sentymenty, niestety life is brutal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 13.10.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 To duzo szybciej niz ja .Ja z braku czasu niestety licze ze nie szybciej niz za 3 lata . A pozatym wypadalo by jeszcze pooszczedzac budowa kosztuje ja zarabiam w euro i jak przyszlo placic za dzialke to kurs jaki dostalam do dzisiaj mnie denerwuje Ja mam plany jakie mam ale jak bedzie to zycie pokaze. O kursie waluty ($ w moim przypadku) to nie chce wspominac Tez musze wymienic zeby kupic dzialke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 13.10.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam wszystkich czwartkowo bryta mozesz powiedziec jak wygladaja raty za dzialke w osadzie? Najbardziej interesuje mnie rozklad w czasiedzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.10.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam trzynastego . Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.10.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam wszystkich KinimoD tego to nie wiem wiem ze jak normalnie sie kupuje to najpierw jest umowa przedstepna po niej czeka sie z 2 miesiace (prawo pierwokupu ANR bo to dzialka budowlano-rolna )i dopiero 2 rata Wiem ze mozna na raty bo proponowal to nam wlasciciel ale nie pytalismy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.10.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Miejmy nadzieje ze szczesliwego trzynastego moj maz tez urodzil sie trzynastego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts