bodekku 13.10.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 BODEKU PORADŹ BRACHU SZKIELETORZE CZY CENA 1 M3 DREWNA W KWOCIE 600 ZŁ JEST DO PRZYJĘCIA CZY NIE.. A TAK WCZEŚNIEJ TO POWITAĆ GRUPĘ jeżeli to drewno konstrukcyjne - to myślę że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.10.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.10.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam!No tak 13sty i już mi popsuto humor ale tak konkretnie zawiodłam się strasznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.10.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam! No tak 13sty i już mi popsuto humor ale tak konkretnie zawiodłam się strasznie! na czym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 szkoda gadać!to bardzo osobiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam czwartkowo. Oj coś ten 13-ty jakiś pechowy u nas w pracy też się dał we znaki sporą awarią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 13.10.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 BODEKU PORADŹ BRACHU SZKIELETORZE CZY CENA 1 M3 DREWNA W KWOCIE 600 ZŁ JEST DO PRZYJĘCIA CZY NIE.. A TAK WCZEŚNIEJ TO POWITAĆ GRUPĘ Na priva dam ci namiary na cenę 580 zł (w cenie transport) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam !!! ktos pytal o Maciejewo? ja tam pracowalam kiedys.... w tej wiezy, jak bylo wesele spala para mlodych - ale romantycznie, tam jest okragle lozko!!!!!!!!! przezylam tam niezapomniane chwile!!!!!! zakochalam sie tam....na krociutko, ale zawsze... oj dzialo sie tam, dzialo... nawet moglabym jakies opowiadanie napisac... niestety wlascicieli dawnych juz nie ma, maja gdzies pensjonat na mierzynie, a nowi to nie wiem jak sobie radza, fakt faktem ze mury sie ostaly, a jest to piekny palac....trzeba sie tam wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Dostałam zgodę, więc ktoś musiał sie nad tym zastanowić i podjąć taka decyzję, bede miała pompy, a więc zbiornik nie będzie tak bardzo zagłębiony, musimy jakoś dac radę. Nie chcę cię martwić ale to, że Ci dali zgodę to nic nie znaczy. Poprostu wolno Ci to zrobić i tyle. Przecież nikt nie badał technicznych możliwości realizacji POŚ. Powtarzam, ja się na tym nie znam ale na logikę - sączki muszą być zlokalizowane w ziemi, która ma zdolność odebrania z nich wody, to po pierwsze. Po drugie, muszą być poniżej poziomu przemarzania czyli min 0,8 w naszym rejonie. A u Ciebie jak piszesz na tym poziomie jest już woda. Najlepiej zapytaj jakiegoś fachowca, który takie rzeczy wykonuje. Nie czuje sie do końca kompetentna, żeby z toba polemizować, ale skoro mój mąż stwierdził, że się da, to mu ufam - poza tym te pół metra, to oczywiscie stany ekstremalne, np.wiosną, po lecie jest duzo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jolly chwal sie, jak tam postepy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.10.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 do kombi : czy ty budujesz szkieletora ? Kogo wybrałeś na wykonawcę ? pozdrmarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.10.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Oj Delfiku ... # teraz az szkoda mi pisac, zaniedbalam dziennik budowy, ale... tym razem mialam miec ekipe z polecenia, no i takowa wzielam... nie negocjowalam cen (zeby znowu nie mowili, a co Pani chciala za taka cene) i tak za kladzenie plytek 30 zeta/m2 z fugowaniem, ale nie prostowaniem?! za scieranie gladzi, dogladzenie, gruntowanie i 2 razy malowanie kolorem - 7/m2! Wpadli w piatek ktorys tam i tak od razu na parapety piwo!!!!!!! Jak im zwrocilam uwage to tak sie oburzyli, wiec w zasadzie balam sie juz odzywac... oprocz kilku usterek, czyli: - polozone plytki w kuchni bez ustalenia, zrobili sobie wzorek taki jaki chcieli, pozniej nalozyli nie ta fuge co trzeba, wiec juz fugi scierpiec nie moglam... kazalam zrywac i nakladac prawidlowa! - nie zauwazyli, ze z weza w garazu leci woda i zalali mi garaz oraz czesc kotlowni, gdzie lezaly panele.... - kilka razy poprosili bym odwiozla ich do autobusu do Zalomia, bo szef o nich zapomnial, ale jak w niedziele bylam w miescie na urodzinach tatusia i dzwionili, ze mialam byc o 16 by ich odwiezc - czego w ogole nie ustalalam - to nerwy mi poszly!!!!!! o reszcie nie chce wspominac..... po prostu dalam za wygrana! mam juz pomalowany korytarz na "imbirowe pole" - super kolor, kuchnie na "sloneczny pocalunek", jadalnie na "zloto Egiptu" i czesciowo pokoj syna "2 sciany z sufitem na "mglisty poranek" a 2 pozostale na ciemniejszy niebieski - taki wybral. Oprocz tego jak sie pozbede tych imbecyli (sory za wyrazenie) to wkraczam w panele i zabudowe kuchni (juz jest i czeka) no i upragniona przeprowadzka!!!!!!! to tyle ... szkoda gadac - zalamka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.10.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 otwierac moja opowiesc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.10.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witam czwartkowo jestem zła muszę kupić bramę garażową, ale podejście sprzedawców mnie po prostu osłabia. albo proponują wyłącznie górną półkę, albo bredzą, że coś się nie da, a zainteresowanie równoważy z zerem. brrr... no to, zwracam się o pomoc. proszę o namiarki na jakiś konkretnych ludzi sprzedających bramy garażowe. plizzzz mam nadzieję, że moja prośba nie zostanie bez echa. w końcu na parę zapytań też odpowiedziałam pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Czupurku , a o mnie zapomnialas? daj znac jaki kolor potrzebujesz i inne dane to albo nowa albo z targow ci opchne brame po bardzo dobrej cenie!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jolly kurcze, ty to masz....przepraszam za wyrazenie...pecha, chyba niepotrzebnie spytałam Ale te nazwy kolorów bardzo smakowite i poruszają wyobraźnię - super, musze cie nawiedzić! Czupurek, mój ojciec zamawiał ostatnio, ale musze go podpytać, gdzie. Jesli chcesz, dam ci znać wieczorkiem, wydaje mi sie, że panowie byli raczej z tych bardziej pomocnych, a brame sprzedali firmy Krispol, czy taka, jaka mam ja, tak sie złożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 13.10.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Czupurku , a o mnie zapomnialas? daj znac jaki kolor potrzebujesz i inne dane to albo nowa albo z targow ci opchne brame po bardzo dobrej cenie!" Ja też będę potrzebował... wysłałem zapytanie na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Wiecie co, wcięło mi kilka zdjęć z albumu na Onecie - mozliwe li to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.10.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 no kurka zapomniałam o tobie. tak jakoś na ogrodzeniowych moja pamięć się zatrzymała. moje wymagania wg wag: 1. muszę mieć tanią 2. muszę mieć w jakości standard (zadne tam wysokie półki bo, garaż samodzielny, nieogrzewany) 3. biała 4. z uwagi na zasoby pieniężne - ręczna 5. z tego samego powodu co pkt. 4 - raczej uchylna 6. żeby było max szerokość to, rama montowana od wewnątrz 6. wymiar wstępny otworu 2600x2100 i z tym otworem to, najwięcej ceregieli - bo: - narazie wysokość większa 2280 (brak posadzki, ale wcale docelowo nie musiałoby być 2100 tylko np. 2140), a szerokość zawsze można troszkę jeszcze poszerzyć (beton komórkowy). i tak wogóle widzę, że musieliby przyjechać i sami zmierzyć i oglądnąć no i + montaż Jolly pomocy!!! ps te z targów też mnie interesują. co masz i za ile? Delf - to, proszę o namiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts