GrzesiekB 14.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witam wszystkich Grzesiek prosilabym tez o namiarki na tanie drzewo Widze ze domek rosnie w oczach az milo popatrzec Wspominasz o wojnie cenowej Brassa z Robennem tak z ciekawosci to do jakich cen obnizyli Wszystko wysłałem na priva... Po aferze z Wykonawcami wolę cen "bezwzględnych" nie podawać "oficjalnie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Kupilam czasopismo Ladny Dom i bylam mile zaskoczona kiedys bylo mniej profesjonalne Teraz redaktorem naczelnym jest pan ktory kiedys byl redaktorem Muratora . Pewnie dlatego poziom tak bardzo sie zmienil na plus Hmm, może spróbuje, bo...Muratora juz nie czytam - no nie da sie po prostu Nie mam nic przeciwko kobietom redaktorom naczelnym, ale cóż mogła zrobic z Muratorem była naczelna Twojego Stylu????? No...właśnie to zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Wspominasz o wojnie cenowej Brassa z Robennem tak z ciekawosci to do jakich cen obnizyli Wszystko wysłałem na priva... Po aferze z Wykonawcami wolę cen "bezwzględnych" nie podawać "oficjalnie"... Witam piątkowo nareszcie To ja też poproszę o info i jak byś mógł napisać gdzie takie ceny wynegocjowałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Dzieki Grzesiu Delf ja myslalam ze tylko mi coraz mniej podoba sie murator Jest troche nudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 To zeczywiscie bardzo dobra cena jakiego koloru dotyczy bo slyszalam ze to ma duzy wplyw w niemczech jest teraz moda na dachy koloru niebieskiego,ciemnego fioletu ,zielonego a na forum czytam ze duzo osob mialo chrapke na taki kolorek ale cena ich rozczarowala Teraz w sprzedazy pojawil sie szkliwiona dachowka a kolor jasny fiolecik ale wygladal super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 14.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 To zeczywiscie bardzo dobra cena jakiego koloru dotyczy bo slyszalam ze to ma duzy wplyw w niemczech jest teraz moda na dachy koloru niebieskiego,ciemnego fioletu ,zielonego a na forum czytam ze duzo osob mialo chrapke na taki kolorek ale cena ich rozczarowala Teraz w sprzedazy pojawil sie szkliwiona dachowka a kolor jasny fiolecik ale wygladal super Ja wziąłem czarny... w stylu Classic (półmat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 14.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Wspominasz o wojnie cenowej Brassa z Robennem tak z ciekawosci to do jakich cen obnizyli Wszystko wysłałem na priva... Po aferze z Wykonawcami wolę cen "bezwzględnych" nie podawać "oficjalnie"... Witam piątkowo nareszcie To ja też poproszę o info i jak byś mógł napisać gdzie takie ceny wynegocjowałeś . jak zawsze poszło na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.10.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 jak zwykle mnie nie zawiódł mimo że też handluje bramami, nie traktuje tej działki zbyt serio i w trybie alarmowym skontaktował mnie ze swoim kolegą - ponoć jednym z bardziej kompetentnych sprzedawców (coś mi się zdaje że z braniborskiej, ale dopiero ustalę). Facet ma przyjechać, sam sobie wziąć wymiary, nie wciskać kitów i załatwić wszystko od a do z (oczywista z vatem 7%). no to, rozumiem. Daj znać czy rzeczywistość okazała się taka słodka. Mnie ten Pan z porty lekko rozczarował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.10.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 jak zawsze poszło na priva... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.10.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Pomału zaczynam zabezpieczać domek na zimę. Od Romka otrzymałem folię, więc zimą śnieg nie powinien dostać się do wnętrza (przynajmniej za bardzo J ). GrzegorzuB, powyższe wyczytałem w twoim dzienniku. Moim zdaniem w ten sposób właśnie zatrzymasz wilgoć w domu. Wiem, że praktykuje się raczej zamykanie otworów deskami i to niezbyt szczelnie aby zapewnić swobodne przewietrzanie domu w zimie. A przy takiej pogodzie jak teraz to bym zostawił otwarte otwory okienne jak najdużej się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.10.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Wszystko wysłałem na priva... Po aferze z Wykonawcami wolę cen "bezwzględnych" nie podawać "oficjalnie"... To wyślij i mi proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 14.10.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Pomału zaczynam zabezpieczać domek na zimę. Od Romka otrzymałem folię, więc zimą śnieg nie powinien dostać się do wnętrza (przynajmniej za bardzo J ). GrzegorzuB, powyższe wyczytałem w twoim dzienniku. Moim zdaniem w ten sposób właśnie zatrzymasz wilgoć w domu. Wiem, że praktykuje się raczej zamykanie otworów deskami i to niezbyt szczelnie aby zapewnić swobodne przewietrzanie domu w zimie. A przy takiej pogodzie jak teraz to bym zostawił otwarte otwory okienne jak najdużej się da. Masz jak najbardziej rację! Dlatego moje zabezpieczenie nie jest nadzwyczaj szczelne... Bardziej chodzi o uniknięcie "dużych" zawilgoceń w postaci zacinającego deszczu lub śniegu... nie bez kozery jest również konieczność przynajmniej optycznego odgrodzenia środka domu przed oczami ciekawskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.10.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Daj znać czy rzeczywistość okazała się taka słodka. Mnie ten Pan z porty lekko rozczarował. no nadziwić się nie mogę dlaczego. naprawdę dba o klientów starych i nowych (serwis, życzenia świateczne, itd, itp). ja go baaardzo lubię. a z tym od bram właśnie się umówiłam na pomiar i ofertę. w poniedziałek będę wiedzieć. więc póki co jest to, o co mi chodziło. a nie że w czterech salonach wisiałam facetom po pół godziny nad biurkiem, a oni stękali, kwękali, miotali się po katalogu, a potem zadawali pytania czy ten wymiar to napewno dokładny, a może nie, no i wogóle dno. zamiast ucieszyć się, że jest klient, ruszyć tyłek i samemu dokonać wizji lokalnej. a na moje pytanie: a transport? noo, to dodatkowo 250zł, a montaż? no, to 350zł, a vat na bramę? no wiadomo 22%. profesjonalisci z bożej łaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 PUK PUK otwierać -teraz się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 14.10.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Wszystko wysłałem na priva... Po aferze z Wykonawcami wolę cen "bezwzględnych" nie podawać "oficjalnie"... To wyślij i mi proszę. Poszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.10.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Dzieki Grzesiu Delf ja myslalam ze tylko mi coraz mniej podoba sie murator Jest troche nudny Nie jesteście odosobnieni w tym odczuciu bo mnie również. A reklamy to w wystarczającej ilości lecą w TV i w Muratorze jeszce się nimi zachwycać nie mam ochoty i to za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.10.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 witajcie ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.10.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 i jednocześnie życzę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.10.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ja tez się pozegnampa, pa do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.10.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts