mariusz r 22.10.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Witam Wszystkich Zimno,wietrznie ale słonecznie - dostałem virusa ale wciąż walczę,może uda mi sie dokończyć post................. Bodekku-dobra cena jesli faktycznie z mediami jest ok-witam sąsiada Ivette-masz rację zakręcona ta dzielnica się robi .....BUKOWO, ale w tym rejonie kręci sie 3 facetów...(dlaczego tak usilnie trzymasz sie kominów tradycyjnych??)Czytałem na forum Ksiegowa-ile osobowa jest Twoja rodzina bo domostwo nie jest małe???? Teska-zazdroszczę Tobie lokalizację Działki Mamona Lisa-poproszę o przepis na ciasto z dużą zawartością żelatyny Maksiu-czy na spotkaniu też nie odezwiesz sie do mnie A cha ,kto to jest Marcin?????????????????? POZDRAWIAM MARIUSZsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Mariusz a wiesz gdzie to jest i jak u mnie na działeczce jest?? czy widziałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.10.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Witam ponownie, dobry wieczór! Nie ma to jak powrót do pracy ; Ukłony dla przyszłych sąsiadów. Czy jako "nowalijka" mam szansę na udział w zlocie Grona Szczecińskiego, jeżeli tak to proszę dopisać "bodekku z żoną". ivette - Według wszystkich medialnych molochów nie ma najmniejszego problemu (jak to ładnie brzmi); W listopadzie rozpoczynamy rundę pod tytułem "media". Tak nawiasem to ja się dopiero rozglądam (działka na lekkiej górce) kręcić będę się później Pozdro bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Bodekku: przybywaj, miejsce znasz i termin znasz... jak by co to pytaj o ten stół co to był zarezerwowany, zaraz Cie dopisze do listypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.10.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 maksiuGłębokie ukłony i podziękowania za zaproszenie.Przybędę na pewno.Życzę wszystkim spokojnych rozmyślań w temacie "budowa". bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 22.10.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 NA DOBRANOC Siedzi mężczyzna nad rzeką i łowi ryby.Nagle z tyłu podchodzi strażnik. -Dzień dobry,ma pan oczywiście kartę wędkarską? -Nie,a po co? Strażnik zdziwiony: -Jak to po co?Aco pan tu robi? -Siedzę. Strażnik dalej docieka: -A co pan ma w ręce? -Kijek. Strażnik już lekko zdenerwowany: -A na kijku? -Sznurek. Strażnik coraz bardziej zdenerwowany: -A na sznurku? -Robaka. Strażnik juz pewniejszy siebie : -No i co pan tak?Kijek,sznurek,robak?To co pan robi? -Uczę go pływać. -To płaci pan mandacik. -Za co?-pyta zdziwiony mężczyzna. -Za brak kamizelki ratunkowej. By By.......................................Mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Czołem!Ivette jest sprawa załatw, jeśli oczywiście możesz jeszcze raz skorzystać ze znajomości, jakąś cieplejszą pogodę na ten tydzień, bo mi kurcze ścianka się nie sklei tylko zamarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 23.10.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Witam mroźnym porankiem! Wiecie że w Buku padał śnieg Mariusz - rodzina składa się z dwóch osób, nad resztą przyjdzie trochę popracować.... Chałupa tylko tak wygląda - jest ona w kształcie litery L a widać tylko te szersze boki i wydaje się olbrzymia Pozdrawiam forumowiczów - miejmy nadzieję, że bedzie jeszcze ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 23.10.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 witamy serdecznie. jak wczesniej deklarowaliśmy prosimy o wciągnięcie nas na liste spotkania, bardzo dziekujemydo zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.10.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Witam grupę i nowych Mam nadzieję, że ktoś z nowych jest osobą z którą niedawno gadałam na żywo. Spotkanko będzie niewąskie. Zabierać aparaty proszę Państwa. Zrobimy dokumentację. U nas ranki mroźne i szroniaste. Wczoraj wybyczyłam sie w samotności za wszystkie czasy... i już jestem zdrowa Ma ktoś może niepotrzebną starą kostkę brukową - albo chody w drogach i mostach? albo siatkę ogrodzeniową byle jaką? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 23.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 ahaoczywiście jak jeszcze są wolne miejsca!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.10.2003 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ulcia i krzys: sorrki, zapomnialem o was.. ale juz jestescie na liscie.. a miejsca to chyba wystarczy dla wszystkichpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 23.10.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 bardzo serdecznie dziekujemy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Witam w cholernie zimny ranek! Piękną mamy zimę tej jesieni!!!!!!!!!!! S.P. - no spróbuję, bo nie należy zbytnio znajomości wykorzystywać, ale ja też chcę jeszcze wylać tarasy w tym roku, więc mam w pięknej pogodzie własny interes. Maksiu - uaktualnij proszę listę zgłoszonych na spotkanie, bo muszę miejsca domówić w Imoli Miłego dnia - jutro mam wolne - hurrrrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.10.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Joasiu polopirynka pomogła? Czy słowo uzdrawiające księdza na spotkanku "komunistów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 23.10.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 ahabardzo prosimy o dokładniejsze szczególy co do miejsca spotkania. IMOLA gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.10.2003 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Aktualna lista deklarujących udział: Ivette z mężemS.P z mężemMaksiuJoasia i JasiuStasiek z AniąKsięgowa z mężemMariusz_r (z żoną????)Grapusek z żonąTeska z PiotremEwar z DanielemBodekku z żonąUlcia z KrzysiemBeata z Rafałem W sumie 24 (25) osób pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.10.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Dzień dobry Grupie ! Jutro nareszcie piątek Miłego dnia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.10.2003 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ulcia i Krzyś: klinkij sobie:http://www.imola.szin.plpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ulcia i Krzyś - Imola znajduje się w głębi obok supersamu Stoczniowiec na Parkowej - prawie vis a vis przystanku tramwajowego - bliżej zakrętu w Dubois Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts