bodekku 17.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 To dobry moment, żeby sie niektórych pozbyć nawet nie wiedziałem ile mam a do piwnicy strach wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Ja też wczoraj przywiozłem kosz grzybów ale oprócz kosza mandacik na dwie stówki . Cholera kupiłbym za to na Turzynie ze dwa wiadra grzybów posieszam się tylko, że to pierwszy od 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 nie wiem, czy akurat są tam agregaty,, ale jest wypożyczalnia na Hrubieszowskiej, nazwy nie pamiętam. Prawie korzystałam Delf, dzięki. Agregat już zaklepałam (jednak w Ramirencie) ale okazuje się, że większy problem jest z wodą. Czy ktoś wie, gdzie można wypożyczyć zbiornik (cysternę?) na wodę. Proszę o szybki odzew, bo czas mnie goni strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.10.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Teska sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.10.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Ja też wczoraj przywiozłem kosz grzybów ale oprócz kosza mandacik na dwie stówki . Cholera kupiłbym za to na Turzynie ze dwa wiadra grzybów posieszam się tylko, że to pierwszy od 12 lat. za zbieranie grzybów w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.10.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Wiecie co, słusznie mówią, że na pełnię księżyca grzyby się sypią. Dla mnie to pewne jest to, że w nocy spać nie mogę, bo mam wrażenie jakbym pod jakąś latarnią spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.10.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Ja też wczoraj przywiozłem kosz grzybów ale oprócz kosza mandacik na dwie stówki . Cholera kupiłbym za to na Turzynie ze dwa wiadra grzybów posieszam się tylko, że to pierwszy od 12 lat. za zbieranie grzybów w lesie No coś ty, chłopcy radarowcy chcieli się za mna zapoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.10.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Teska, wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 17.10.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 witam wszystkich poniedziałkowo Teska - również ode mnie zaległe życzenia imieninowe Ulamach - jest szansa na kaskę, jeżeli nie było jakieś umowy przewłaszczeniowej, wcześniej wypłaconego odszkodowania lub zgody na bezpłatne wejście na teren. krok pierwszy - wystąpić do enea z pismem żądającym rekompensaty, jak nie pomoze do skarga do URE Dzięki Czupurku za pirwsze wskazówki tylko powiedz mi co to jest URE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Krawczyk 17.10.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witajcie !!!! Mam mały problemik muszę ocieplić lukarny a nie wiem jak mam się do tego zabrać może mi ktoś podpowie. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Krawczyk 17.10.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witam jestem nowa i dopiero raczkuję. Mam nadzieję że mnie nie pogonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.10.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.10.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Iwona Krawczyk - a jak masz w projekcie ? a przy okazji witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam jestem nowa i dopiero raczkuję. Mam nadzieję że mnie nie pogonicie a dlaczego mielibyśmy Cię pogonić? My serdecznie się cieszymy z każdej nowej duszyczki w naszym gronie Jeszcze napisz gdzie się budujesz i co budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witajcie !!!! Mam mały problemik muszę ocieplić lukarny a nie wiem jak mam się do tego zabrać może mi ktoś podpowie. Z góry dziękuję. musiałabym sobie przypomnieć jak to my robiliśmy.......hmmmm nie pamietam...trzeba na zdjecia popatrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.10.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam wszystkich Czesc Iwona K gdzie budujesz ? Chcielismy sie w Szczecinie zaszczepic na grype i nigdzie w Szczecinie nie szczepa. Tego jeszcze nie bylo w berlinie w bloku ktorym mieszkamy wlasciciel domu wiecie co robi w nocy miedzy 1 a 5 rano wylancza ogrzewanie pewnie aby oszczedzac , a w mieszkaniu tak szybko spada temperatura ze strach tego jeszcze nie przerabialismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Krawczyk 18.10.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam wszystkich, buduję dom na WarszewieSzczepionki na grypę są w przychodniach Szczecin ul. Odzieżowa koszt 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts