GrzegorzR 19.10.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Oczywiście witam wszystkich porannie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 GrzegorzR - dziennik budowyprotokół kominiarski, protokół zerowania, geodezję powykonawczą, oświadczeniekierownika budowy o wykonaniu nic więcej nie dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.10.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 GrzegorzR - dziennik budowy protokół kominiarski, protokół zerowania, geodezję powykonawczą, oświadczenie kierownika budowy o wykonaniu nic więcej nie dałem A gdzie składałeś? W Starostwie w Policach? Bo u nas co urząd to inny obyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.10.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 boddeku a umowy z dostawcami mediów, wodociągami, gazownią, na przyłączenie do kanalizacji nie trzeba składać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.10.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Cześć wszystkim. Bodekku, masz fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 boddeku a umowy z dostawcami mediów, wodociągami, gazownią, na przyłączenie do kanalizacji nie trzeba składać? no właśnie Bodekku ja musiałam mieć jeszcze te wszystkie umowy + umowa na wywóz nieczystości stałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.10.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 składałem w Szczecinie a umów z dostawcami nikt nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.10.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Cześć wszystkim. Bodekku, masz fajnie. też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.10.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 składałem w Szczecinie a umów z dostawcami nikt nie chciał To może wiele tłumaczyć. My podlegamy pod Starostwo w Policach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.10.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 To może wiele tłumaczyć. My podlegamy pod Starostwo w Policach. ja też pod police i niczego więcej niż Bodekku nie składałam. a tak po za tym witam grupkę w zamglony poranek. ta mgła to, wczoraj wieczorem (sama widziałam ) ruszyła spod mojego lasu i patrzę rano, a ona już w mieście spryciula. Ulamach - no dzięki kobitko za zaproszonko. na przełaj faktycznie blisko, tylko czy pies na kawie to, najlepszy pomysł? jak cóś to, się zgadamy pozdrowionka dla wszystkich no dobra powiem wam. staram się rzucić fajki - od 3 dni ani jednego nie zapaliłam. nie wiem czy się uda, ale mam tego szczerze dosyć. palę bez mała 21 lat (w tym roczna przerwa), dochodząc ostatnio do 1,5 paczki dziennie. no po prostu dym uszami. po sobotnim weselu stwierdziłam, że... znudziło mi się. no to, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czupurekkobito - wszystkie moje członki zaciśnięte w kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.10.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 ... znudziło mi się. mysle, że masz duże szanse, bo argumenty rozsądkowe (zdrowie, uroda) z reguły szybko upadają, a ponieważ fajki, to raczej styl życie, więc, jak sie znudzi, to trzeba go zmienić - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 To może wiele tłumaczyć. My podlegamy pod Starostwo w Policach. ja też pod police i niczego więcej niż Bodekku nie składałam. To dobra informacja. Tak dla pewności zadzwonię i się zapytam. A gdzie trzba złożyć te dokumenty w Wydziele Architektury i Budownictwa Starsotwa Powiatowego czy w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego? no dobra powiem wam. staram się rzucić fajki - od 3 dni ani jednego nie zapaliłam. nie wiem czy się uda, ale mam tego szczerze dosyć. palę bez mała 21 lat (w tym roczna przerwa), dochodząc ostatnio do 1,5 paczki dziennie. no po prostu dym uszami. po sobotnim weselu stwierdziłam, że... znudziło mi się. no to, zobaczymy. Super pomysł, życzę wytrwałości i sukcesu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czupurek 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Otwierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Otwierać! Juz otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Otwierałam o czasie, ale pewnie Wy sekundę byliście szybsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts