czupurek 19.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 GrzegorzR - w Inspektoracie. Delf - może i coś w tym jest. faktycznie argumenty typu drowie, kasa, wygląd, nie wiele mnie obeszły przez ten czas. dzięki wszystkim za wsparcie. ale tak jak mówiłam wcale się nie napalam, starań żadnych nie czyniłam, wspomagaczy nie używam. ot "Zabawki" się znudziły ... choć w duchu chciałabym żeby się udało, choć trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 dzięki wszystkim za wsparcie. ale tak jak mówiłam wcale się nie napalam, starań żadnych nie czyniłam, wspomagaczy nie używam. ot "Zabawki" się znudziły ... choć w duchu chciałabym żeby się udało, choć trochę no to by się zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 kochani, poszukuje facetów do:kafelkówregipsy, gładzieprace różne, kopanie rowów, np. pod ogrodzenie pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.10.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Delfik - jam nie pomogę. akurat od takich prac, fajnych ludzi też nie miałam. same papraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam elektryków i marynarzy bo widzę że to większość tego forum, ja zaliczam się do obu grup i jednocześnie dojrzałem do budowy własnego kąta, mam nadzieję że mnie nie pogonicie Na razie siadam sobie cichutko w kąciku i wchłaniam wiedzę, stoję tez przed odwiecznym dylematem: prawo czy lewo - z Waszą pomoca na pewno uda mi się go rozwiązać! Czuwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam elektryków i marynarzy bo widzę że to większość tego forum, ja zaliczam się do obu grup i jednocześnie dojrzałem do budowy własnego kąta, mam nadzieję że mnie nie pogonicie Na razie siadam sobie cichutko w kąciku i wchłaniam wiedzę, stoję tez przed odwiecznym dylematem: prawo czy lewo - z Waszą pomoca na pewno uda mi się go rozwiązać! Czuwaj! Czuwaj! i witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No to ja będę pierwsza, żeby mi sie tu Bodekku nie wciął Oczywiście, że PRAWO! Napisz, cos więcej, co porabiasz, masz juz projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Słuchajcie! A co z naszym spotkaniem? Toż to już chyba minął rok od poprzedniego spotkania? Ręka do góry, kto może zoranizować spotkanie! Nie ma Olki (noi właśnie co się z nią dzieje) nie na Ivett a one organizowały poprzednie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Napisz, cos więcej, co porabiasz, masz juz projekt? Na razie nawet nie mam jeszcze działki - ale mam chęci i kapitał a to niezły początek. Nie ukrywam że własny dom to było moje marzenie, zwłaszcza że się w takim wychowałem, dużym, poniemieckim z potężnym sadem i blisko jeziora.... Małżeństwo i potrzeba życiowego kompromisu trochę podcieło mi skrzydła ale po latach dzięki zręcznym intrygom z mojej strony udało mi się prawie przekonać małżonkę - trzeba kuć żelazo póki gorące i dlatego szukam działki! Obecnie mieszkamy na prawobrzeżu w urokliwej części Bukowego ale to niestety blok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam wszystkich Czytalam o rzucaniu Palenia trzymam kciuki bardzo madra decyzja witam Robiq masz juz pomysl gdze szukac dzialki ? Troche mnie nie bylo brak czasu a i tak wszystkiego nie zrobilam czy Wy juz wymieniacie opony na zimowe bo sie zastanawiam czy nie za szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 witam Robiq masz juz pomysl gdze szukac dzialki ? Podobaja mi się wzgórza w Podjuchach, okolice Dobrej, a dobry kolega właśnie kupuje w Załomiu, aaaa no i jeszcze Osowo, i co robić, kruca bomba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ja tez bralam pod uwage Dobra , Osowo malo sprzedaje i drogie dzialki ,Ja kupilam na Wielgowie Na Lesnej Osadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jak juz kupisz dzialke zobaczysz jake to super uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 [...] Ja kupilam na Wielgowie Na Lesnej Osadzie hmmm a jaka to ulica - tak mniej więcej, przejadę się i pooglądam okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jedziesz z Dabia ulica Tczewska mijasz las i jak sie skonczy las to w lewo i do konca ulice Sokolnikow i Sw Huberta musisz jechac do konca Poniewarz osiedle jest w otulinie lasu to zabierz kosz na grzyby no chyba ze nie lubisz Ps Na nowych mapach sa juz zaznaczone ulice to jest 15 min z Bukowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jak juz kupisz dzialke zobaczysz jake to super uczucie Mam kawałek ziemi w Choszcznie, na górce z widokiem na jeziorko ale to za daleko do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 witam Robiq masz juz pomysl gdze szukac dzialki ? Podobaja mi się wzgórza w Podjuchach, okolice Dobrej, a dobry kolega właśnie kupuje w Załomiu, aaaa no i jeszcze Osowo, i co robić, kruca bomba? A co Ci serce podpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.10.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam wszystkich . Wkońcu!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witaj Didi ale zimno sie zrobilo jak szlam z pieskiem to br... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 [...] Poniewarz osiedle jest w otulinie lasu to zabierz kosz na grzyby no chyba ze nie lubisz [...] Grzyby? Uwielbiam... i zbierać i jeść mniaaam Tak przy okazji: ile za m2 działeczki? Czy to jakies zamknięte osiedle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts