Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

GrzegorzR - w Inspektoracie.

Delf - może i coś w tym jest. faktycznie argumenty typu drowie, kasa, wygląd, nie wiele mnie obeszły przez ten czas.

dzięki wszystkim za wsparcie. ale tak jak mówiłam wcale się nie napalam, starań żadnych nie czyniłam, wspomagaczy nie używam. ot "Zabawki" się znudziły

... choć w duchu chciałabym żeby się udało, choć trochę :wink:

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam elektryków i marynarzy bo widzę że to większość tego forum, ja zaliczam się do obu grup i jednocześnie dojrzałem do budowy własnego kąta, mam nadzieję że mnie nie pogonicie :D Na razie siadam sobie cichutko w kąciku i wchłaniam wiedzę, stoję tez przed odwiecznym dylematem: prawo czy lewo - z Waszą pomoca na pewno uda mi się go rozwiązać! Czuwaj!

Witam elektryków i marynarzy bo widzę że to większość tego forum, ja zaliczam się do obu grup i jednocześnie dojrzałem do budowy własnego kąta, mam nadzieję że mnie nie pogonicie :D Na razie siadam sobie cichutko w kąciku i wchłaniam wiedzę, stoję tez przed odwiecznym dylematem: prawo czy lewo - z Waszą pomoca na pewno uda mi się go rozwiązać! Czuwaj!

Czuwaj!

i witaj w grupie :D

Napisz, cos więcej, co porabiasz, masz juz projekt?

Na razie nawet nie mam jeszcze działki :D - ale mam chęci i kapitał a to niezły początek. Nie ukrywam że własny dom to było moje marzenie, zwłaszcza że się w takim wychowałem, dużym, poniemieckim z potężnym sadem i blisko jeziora.... Małżeństwo i potrzeba życiowego kompromisu trochę podcieło mi skrzydła ale po latach dzięki zręcznym intrygom z mojej strony ;-) udało mi się prawie przekonać małżonkę - trzeba kuć żelazo póki gorące i dlatego szukam działki! Obecnie mieszkamy na prawobrzeżu w urokliwej części Bukowego ale to niestety blok :-(