Robiq 19.10.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 [...] A co Ci serce podpowiada? "Serce moje tam gdzie skarb mój" że tak sparafrazuję templariuszy... oczywiście tam gdzie się żonce spodoba - ale miło jest mieć za płotem kumpla z którym się niejeden browar w akademiku obaliło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.10.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jak juz kupisz dzialke zobaczysz jake to super uczucie Mam kawałek ziemi w Choszcznie, na górce z widokiem na jeziorko ale to za daleko do pracy Choszczno to urokliwe miasteczko mam tam sporą rodzinke ale jak na razie nie ma tam perspektyw na pracę i normalne zycie i z budowaniem tam to bym sie mocno zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 [...] Choszczno to urokliwe miasteczko mam tam sporą rodzinke ale jak na razie nie ma tam perspektyw na pracę i normalne zycie i z budowaniem tam to bym sie mocno zastanawiał. ...no i jak dokładnie tak myslę - może kiedyś, na starość, jakiś domek letniskowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.10.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jak juz kupisz dzialke zobaczysz jake to super uczucie No właśnie dzisiaj to zrobiłem po cięzkim boju na prztargu gdzie na 14 działek było ponad 60 osób. Ale udało się chapnąć skromniutkie 751m2 (druga co do wielkości działka na przetargu) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 19.10.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 [...] No właśnie dzisiaj to zrobiłem po cięzkim boju na prztargu gdzie na 14 działek było ponad 60 osób. Ale udało się chapnąć skromniutkie 751m2 (druga co do wielkości działka na przetargu) . Czy na takim przetargu cena końcowa mocno odbiega od wywoławczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Tez kiedys bylam na przetargu i nie kupilam bo cena byla Bardzo wysokapodskoczyla do 70% powyzej wywolawczej Osada Lesna jest nowym osiedlem uzbrojonym oprucz kanalizacji oswietlonym tylko nowa zabudowa czesc juz mieszka i ma byc osiedlem grodzonym cene podaje na priv[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.10.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No właśnie dzisiaj to zrobiłem po cięzkim boju na prztargu gdzie na 14 działek było ponad 60 osób. Ale udało się chapnąć skromniutkie 751m2 (druga co do wielkości działka na przetargu) . Kupiłes działkę?? Gdzie?? gratulacje duzo krwi sie polało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.10.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 W Policach a bój był cięzki jak pisałem min 60 osób było i walka prawie na noże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Maro a to teraz kupiles to gratunacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 maro74 jestes na GG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 W Policach a bój był cięzki jak pisałem min 60 osób było i walka prawie na noże Gratulacje, czyli masz juz swój upragniony kawałek ziemi, to pozostaje pozałatwiać, wszystkie sprawy papierkowe, pozwolenia, itd. i mozna budować. W którym miejscu Polic?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam wszystkich . Wkońcu!. o własny, upragniony kawałek ziemi warto walczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.10.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Maro74 - gratulki wielkie Bryta - zimówki jak najbardziej. są na nie teraz odpowiednie temp. wbrew nazwie wcale nie zakłada się ich zimą tylko jak się robi już chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Maro74 - gratulki wielkie Bryta - zimówki jak najbardziej. są na nie teraz odpowiednie temp. wbrew nazwie wcale nie zakłada się ich zimą tylko jak się robi już chłodniej. a ja mam zamówione tylko czekam aż będą w hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czupurku tez tak mysle i bedziemy je zakladac .Zdalam sobie sprawe z glupiej zeczy ze sie pamieta o wymianach oleju i przegladach w aucie a mniej mysli sie o swoim zdrowiu w moim przypadku przykre ale prawdziwe i sobie powiedzialam ze koniec z tym trzeba sie za siebie wziasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czupurku tez tak mysle i bedziemy je zakladac .Zdalam sobie sprawe z glupiej zeczy ze sie pamieta o wymianach oleju i przegladach w aucie a mniej mysli sie o swoim zdrowiu w moim przypadku przykre ale prawdziwe i sobie powiedzialam ze koniec z tym trzeba sie za siebie wziasc to do tej pory jeździłaś w zimę na letnich? oj! bryta! nu, nu! kupuj i zakładaj koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Zle sie wyrazilam a chodzilo mi o to ze czlowiek dba o samochod a nie dba o siebie Czas to zmienic Opony zawsze zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 myślę, że chodziło o fajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Fajki nie ale gotowe jedzenie czyli tlusto i nie zdrowo a przeciez brak czasu nie moze byc wymowka Wiec powiedzialam ze rezygnuje z frytek ,hamburgerow I wcale nie jestem otyla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.10.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No to ja będę pierwsza, żeby mi sie tu Bodekku nie wciął Oczywiście, że PRAWO! Napisz, cos więcej, co porabiasz, masz juz projekt? cholibka - nie zdążyłem jako "odwieczny oponent" delf polecam lewą stronę witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts