Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

strasznie mi przykro :cry:

dzieki za pomoc z fachowcem.

Delf - ale przecież z fachowcem nic nie udało się załatwić więc nie ma za co dziękować :wink:. Kurcze noc mieliśmy prawie nieprzespaną bo sunia nauczona spać z panią pod kołderką pomimo, że połamana to zaczołgała się do naszej sypialni i tak skomlała że nie było rady i trzeba było ją wciągnąć pod tą kołdrę. A potem to spanie jak na szpilkach żeby jej nie kopnąć co normalnie jej wogóle nie przeszkadza :wink: .

Ale mi się dzisiaj dzień sperdzielił. Mieliśmy sobie z żonką wieczorkiem po lampce winka strzelić co by uczcić zakup działki a zamiast tego martwimy się a naszą sunię bo wpadła dzisiaj po samochód i jest mocno poturbowana ma zlamaną miednice i nie może chodzić. Jednym słowem straszna kicha :(

Współczuję szczerze!

W zeszłym roku nasz piesek (miał wtedy 3 miesiące) złamał sobie łapkę podwójnie z przemieszczeniem - musiał mieć operację :cry: :cry: :cry:

Ale teraz jest już wszystko dobrze :wink:

Ale mi się dzisiaj dzień sperdzielił. Mieliśmy sobie z żonką wieczorkiem po lampce winka strzelić co by uczcić zakup działki a zamiast tego martwimy się a naszą sunię bo wpadła dzisiaj po samochód i jest mocno poturbowana ma zlamaną miednice i nie może chodzić. Jednym słowem straszna kicha :(

Bardzo współczuję. :( :(

witam wszystkich

Maro74 - współczuję wam i psu.

Tomadyna - teraz nic nie stosuję (tzn. guma, pestki owszem - gęba cały czas zajęta). plastry przyklejałam w zeszłym roku. efekt - 1 dzień okey. 2-3 dzień - odklejałam plaster, paliłam co jakiś czas, przyklejałam z powrotem. kolejne dni - poszło - palonko bez ograniczeń, a plastry zostawały na nastepny raz. więc tym razem powiedziałam: NIE! albo wytrzymam bez niczego, albo jestem cieńki bolek.

Trobe - no więc właśnie, mam taki nowy sposób, skopiowany od mojego pracownika, który rozstał się z nałogiem skutecznie jakieś 1,5 roku temu:

- noszę fajki i zapalniczkę w torebce (więc nie mam uczucia, że jakbym chciała to, nie mogę bo, nie mam co zapalić)

- nie unikam palaczy jak ognia. wręcz przeciwnie jak już tak mocno, mocno nie mogę wytrzymać (mam takie ze 2 kryzysy dziennie), przyczepiam się do kogoś kto akurat pali i wącham przez chwilę znajomy smrodek dymowy i jak na to razie wystarcza

masz rację i to, i to, nałóg, tylko mniej potępiany przez ogół

pozdrawiam wszystkich

Witam serdecznie we czwartek,

maro74, widzę, że Ci się udało z kupnem działki. No to pierwszy etap za tobą, gratuluję.

Na lewobrzeżu b. dobra jest praktyka weterynaryjna na Ostrawickiej. Zwykle chodzimy do doktora Dobryłko, operował naszemu psy powieki. Co ważne - mają tam dyżur całodobowy 7 dni w tygodniu, więc gdyby coś się działo, to pomoc można uzyskać o każdej porze dnia i nocy.

czupurek, słuszna decyzja - tak trzymać! :D

delf, gratuluję "elityowania"! Czy mnie oczy nie mylą, czy uświetniasz czynnie wieczór żeglarski? A swoją drogą 29 mamy rocznicę ślubu...

w sprawie bramy garażowej donoszę:

pan przyjechał szybciutko, pomierzył, policzył, zaproponował rozsądnie z rabatami, montażem, itp.

więc jest tak jak oczekiwałam. na marginesie to, facet z braniborskiej.

teraz kamyczki po mojej stronie. a z tym już gorzej bo:

- odradzał uchylną i żeby udowodnić swoje racje wycena bez jakichkolwiek zniżek :cry:

- polecał segmentową i dał maksymalne rabaty :)

co wybiorę - czas pokaże, jak przemyślę

pan przyjechał szybciutko, pomierzył, policzył, zaproponował rozsądnie z rabatami, montażem, itp.

- odradzał uchylną i żeby udowodnić swoje racje wycena bez jakichkolwiek zniżek :cry:

Jak segmentową to proponuję spróbować jeszcze w M&S na Gdańskiej, mają dobre bramy i do tego w naprawdę dobrych cenach. I też przyjadą na pomiar.

czupurek

no ten z braniborskiej jest oki :lol: