Iwona G 23.10.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 nie było mnie parę dni a tu tyle osób dołączyło do grupy Załuję że nie będzie nas na tym spotkaniu ałe jak pisałam wcześniej jedziemy na odbiór domu naszej kuzynki wobec powyższego życzę miłej zabawy i owocnych obrad aha witam wszystkich nowych inwestorów czas zimy sprzyja spotkaniom myślę, myśle że następnym razem dostąpię zaszczytu spotkania z grupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.10.2003 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Iwona G: no nie wiem.. poprzednie spotkanie odbylo sie rok temu.. wiec nie wiadomo kiedy bedzie nastepne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.10.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 ale fajnie, spora grupka się nazbierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 23.10.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Maksiu, sądząc po ilości chętnych podejrzewam, że następne spotkanie będzie wcześniej niż za rok Oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 23.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 A u nas tango więźbiane... muszę fotkę uaktualnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.10.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Teska!Wyobraź sobie, że Twoja nowa sąsiadka od Irmy jest moją koleżanką z pracy. Świat jest mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.10.2003 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Stasiek: tylko wiesz. ze jak sie zaczyna sezon budowlany w marcu i trwa do pazdziernika to nie ma szans na wieksze spotkanie bo kazdy zalatany... no chyba ze u kogos na grillku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 SP co????? hihih swiat rzeczywiscie jest malutki pozdrów sasiadkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 No właśnie - prośba do wszystkich: przynieście projekty, zdjęcia domów lub działki i co tam jeszcze macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Witam wszystkich.....zimnoooooo u mnie prace dociepleniowe stanęły...szron i zimno.....ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 23.10.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Wiem, że dla budujących to bardzo drażliwy temat, ale nie mogę się powstrzymać - ŚNIEEEEEEEEEG! A jak pięknie sypie! Tylko wyglądać Mikołaja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 23.10.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Kto zamawiał taką pogodę? Okropność Mamona Lisa - może i fajny ten śnieg - ale w grudniu! Nie teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 mamona...jejku...ten snieg ładny jest w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.10.2003 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 ja tylko na sekunde- zmieniliscie juz oponki na zmarzluchy?? my mielismy noska i zmienilismy 30min przed pierwszym sniegiem. protestuje przeciwko zimie na jesieni i zimie jako takiej. zadzwonie do kumpeli na sycylie niech nam troche slonka przysle (wam do budowania, mi do spacerow)- moze to cos pomoze? z dobrych wiadomosci- to pozbylismy sie wlasnie 1850zl- zakupilismy projekt domku!! hurra! jeszcze raz dobrej zabawy na spotkaniu i czekam na zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 24.10.2003 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Jezeli chodzi o to slonko...Nie wiem jak tam na Sycylii..ale u mnie pomimo,ze sie troche ochlodzilo(z 45 na 38 )to i tak jest wporzo.Chyba wilgotnosc spadla to jest nawet fajno-byl nawet grilek na tej wielkiej literze H(ktos powiedzial "co to za wielki hydrant Wam tu wstawiaja" ).Nie przeciagajac juz tego drazliwego tematu przesylam Wam pozdrowienia i duuuuuzo tego slonca(a w kazdym razie tego ciepla ). Pozdrawiam wszystkich co sie spotkaja i wszystkich co sie nie spotkaja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.10.2003 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Nadszedł długo oczekiwany dzień, raz ze spotkanie, a dwa ze piatek i weekend za pasempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.10.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Maksiu, zauważyłam, że jesteśmy gorącymi fanami piątku. Tak wogóle to towarzystwo przeniosło sie na gg i straszliwie spadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.10.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Apeluję do grupowiczów, "WRACAMY NA FORUM - PRĘDZIUTKO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.10.2003 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 SP: popieram jak najbardziej twoj apel.. ale moze forumowe kobitki robi sie juz na bostwa przed spotkaniem wieczornym?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 24.10.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Kobitki to ciężko pracują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts