Didi 22.10.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.10.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Pracowita dziś sobota! Odebrałam nowy program do firmy i zapoznaję się z nim ja chyba pracoholiczka jestem czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.10.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witajcie! Uprzejmie donoszę, że dzisiaj zakończyłem stan surowy! 45 dni roboczych od rozpoczęcia budowy mam własne ściany, dach, rynny.... Życie jest piękne GRATULACJE! Bardzo zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Ja też się pochwalę. Między 20 a 21 października na mojej działce wykopano ogromny basen, wczoraj wyryto w nom korytarze(zamieniono basen w stanowisko archeologiczne) a dzisiaj zalano je rzeką wodoszczelnego betonu. Nareszcie coś widać (najbardziej dno kieszeni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 22.10.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam wieczorkiem. Mam pytanko do zorientowanych, czy wytycznie granic działki powinna zrobić gmina od której kupiłem działkę czy ja na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam wieczorkiem. Mam pytanko do zorientowanych, czy wytycznie granic działki powinna zrobić gmina od której kupiłem działkę czy ja na swój koszt. Pierwszą działkę kupowałam od gminy. Granice wytyczył geodeta na koszt gminy, w ramach "wydania przedmiotu umowy". Co prawda najpierw "zapomniał" , że między moją działką a działką sąsiadki biegnie 5metrowa droga, ale po naszej interwencji się poprawił. Potem dokupiłam kawałek od ANR i agencja już nie chciała nam tyczyć granic. Ogólnie zlewusy z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.10.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Witam deszczowo Maggie a czy regulują to jakieś przepisy czy to wyłącznie kwestia dobrej woli Gminy, że wytyczy te granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 23.10.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Witajcie!Ale wczoraj widziałem akcję... u sąsiada, tak ze 150m dalej podczas lania stropu nagle wszystko się zawaliło... Mówię Wam jaka trauma... całe popołudnie i wieczór szuflami wyciągali świeżutki betonik... jakie straty... trudno uwierzyć ale prace wykonywała firma, która niejeden domek już postawiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Witajcie! Ale wczoraj widziałem akcję... u sąsiada, tak ze 150m dalej podczas lania stropu nagle wszystko się zawaliło... Mówię Wam jaka trauma... całe popołudnie i wieczór szuflami wyciągali świeżutki betonik... jakie straty... trudno uwierzyć ale prace wykonywała firma, która niejeden domek już postawiła! Aż mnie zamurowało - niemozliwe że takie rzeczy się zdarzają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.10.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tak ma wyglądać nasz domek : http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 23.10.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Czesc wszystkim... czy ktoś z szacownych kolegów i koleżanek budował dom ( zamierza budować) z projektu pracowni Wunsch i Wolanowski? pozdrawiamgrzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Krawczyk 23.10.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Witam wszystkich.My budujemy domek z projektu gotowego Studia Atrium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Krawczyk 23.10.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Mam ogromną prośbę. Wacham się między dwoma Firmami sprzedającymi okna: 1. P.P.H.U. MALEC (profile VEKA) 2. EKO-PLAST (profile KBE) Może ktoś z was zna te Firmy i mógłby mi coś na ich temat powiedzieć. Na temat Eko-Plast znalazłam opinie ale o Firmie Malec nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 23.10.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 POWITAĆ GRUPĘ dawno mnie tu nie było problem z kompem no i pracaBODEKU chyba już niedługo dojade z ulicy bo innymi ściezkami moim zestawem dojechać to jest problem ,a ostatnio często jezdze w kier polic po budowach domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.10.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Witajcie! Uprzejmie donoszę, że dzisiaj zakończyłem stan surowy! 45 dni roboczych od rozpoczęcia budowy mam własne ściany, dach, rynny.... Życie jest piękne Gratulacje Dobry czas. Z racji częstego przejeżdżania w pobliżu obserwowałem ostatnio postępy przy układaniu dachówek. Swoją drogą straszny pech u Twoich sąsiadów z zerwnym stropem przy laniu betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 24.10.2005 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 tomadyna fajny domek, garaz chyba na 2 auta? Takie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 24.10.2005 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam Szczecin i pozdrawiam Troche mnie nie bylo ale 'juz' jestem na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 24.10.2005 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 GrzesiekB Gratuluje! Jak tak dalej pojdzie to sylwester w nowym domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witajcie! Ale wczoraj widziałem akcję... u sąsiada, tak ze 150m dalej podczas lania stropu nagle wszystko się zawaliło... Mówię Wam jaka trauma... całe popołudnie i wieczór szuflami wyciągali świeżutki betonik... jakie straty... trudno uwierzyć ale prace wykonywała firma, która niejeden domek już postawiła! Boże strzeż przed takimi wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts