Didi 24.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Tak ma wyglądać nasz domek : http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=6 poprosimy rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.10.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam wszystkich. Teska mam prośbę, popatrz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 trobe - miałem ofertę 200 zł za Tatrę - piasek zasypowy. To już brzmi lepiej, odstrzelę sobie tylko połowę głowy. Proszę o namiary. Ile (tak naprawdę) mieści się na Tatrze? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witam poniedziałkowo GrzesiekB, Trobe - gratulacje postępu prac Didi - wreszcie się doczekałaś papiera. teraz do roboty melduję, że łikend przetrwałam, choć nie było łatwo. sobota jeszcze jako tako, bo spędzona w lesie na grzybach (trochę nazbierałam) , ale niedziela - oj ciężko było. miałam jechać na szkolenie z psem - więc pobudka 7.30. niestety zaczęło padać i szkolenie poszło precz. i co ja miałam robić od rana? żeby zająć ręce, obiad ugotowałam już o 11-stej (nawet trochę zjadłam, a co!), wszystko posprzątałam (nic dla rodziny nie zostało ) i raptem była 13-sta. suma sumarum przetrwałam i odtrąbiłam tydzień bez fajek notabene sama w to nie wierzę - przeszło 20 lat, ostatnio ponad paczka dziennie i taki sukces. mam nadzieję, że nie dam się. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.10.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 GrzesiekB Gratuluje! Jak tak dalej pojdzie to sylwester w nowym domu pozdrawiam Dziękuję! Ale wg aktualnych planów to w tym roku już koniec... ponoć dobrze zostawić dom na zimę... Słyszałem że musi się "ustać i przemrozić" - cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witam poniedziałkowo GrzesiekB, Trobe - gratulacje postępu prac Didi - wreszcie się doczekałaś papiera. teraz do roboty melduję, że łikend przetrwałam, choć nie było łatwo. sobota jeszcze jako tako, bo spędzona w lesie na grzybach (trochę nazbierałam) , ale niedziela - oj ciężko było. miałam jechać na szkolenie z psem - więc pobudka 7.30. niestety zaczęło padać i szkolenie poszło precz. i co ja miałam robić od rana? żeby zająć ręce, obiad ugotowałam już o 11-stej (nawet trochę zjadłam, a co!), wszystko posprzątałam (nic dla rodziny nie zostało ) i raptem była 13-sta. suma sumarum przetrwałam i odtrąbiłam tydzień bez fajek notabene sama w to nie wierzę - przeszło 20 lat, ostatnio ponad paczka dziennie i taki sukces. mam nadzieję, że nie dam się. pozdrawiam wszystkich trzymaj się! ciekawe czy zrobisz tak jak moja Mama, gdy rzuciła palenie? Po dwóch miesiącach (a był to styczeń) zewrała wszystkie tapety i odmalowała dom bo Jej wszystko śmierdziało a.....jeszcze pokupowała nowe firanki, bo ponoć nie dało się pozbyć smrodu ze "starych", tak Jej się poprawił węch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 GrzesiekB Gratuluje! Jak tak dalej pojdzie to sylwester w nowym domu pozdrawiam Dziękuję! Ale wg aktualnych planów to w tym roku już koniec... ponoć dobrze zostawić dom na zimę... Słyszałem że musi się "ustać i przemrozić" - cokolwiek to znaczy Masz rację! A my rozważamy możliwość wylania w tym roku tylko fundamentów, bo boimy się, że możemy przed deszczami i mrozem nie zdążyć z zadaszeniem, więc........chyba będzie dokładnie jek z budową domu jesienią fundamenty a wiosną reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Didi - na szczęście tapet nie mam, firanek też nie , a ciuchy już poprane. no z tym węchem to, ponoć prawda - ja jeszcze za krótko, więc nie wiem. za to, coś mi się porobiło z odczuwaniem smaku - po dwóch dniach przestało mi cokolwiek smakować - wszystko zrobiło się takie jakieś... plastikowe, bleee. i co ja teraz będę jadła i piła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Didi - na szczęście tapet nie mam, firanek też nie , a ciuchy już poprane. no z tym węchem to, ponoć prawda - ja jeszcze za krótko, więc nie wiem. za to, coś mi się porobiło z odczuwaniem smaku - po dwóch dniach przestało mi cokolwiek smakować - wszystko zrobiło się takie jakieś... plastikowe, bleee. i co ja teraz będę jadła i piła?! odkryjesz nowe smaki...może kuchnia indyjska z kurkumą i imbirem w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 24.10.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witam poniedziałkowo GrzesiekB, Trobe - gratulacje postępu prac Didi - wreszcie się doczekałaś papiera. teraz do roboty melduję, że łikend przetrwałam, choć nie było łatwo. sobota jeszcze jako tako, bo spędzona w lesie na grzybach (trochę nazbierałam) , ale niedziela - oj ciężko było. miałam jechać na szkolenie z psem - więc pobudka 7.30. niestety zaczęło padać i szkolenie poszło precz. i co ja miałam robić od rana? żeby zająć ręce, obiad ugotowałam już o 11-stej (nawet trochę zjadłam, a co!), wszystko posprzątałam (nic dla rodziny nie zostało ) i raptem była 13-sta. suma sumarum przetrwałam i odtrąbiłam tydzień bez fajek notabene sama w to nie wierzę - przeszło 20 lat, ostatnio ponad paczka dziennie i taki sukces. mam nadzieję, że nie dam się. pozdrawiam wszystkich Witam poniedziałkowo.Czupurku trzymam kciuki,ja też kidyś paliłam nie palę już 10 lat,fakt że mi się przytyło ,ale lepsze to niż papierosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 czupurek - może tobie się uda mnie nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.10.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 czupurek - może tobie się uda mnie nie wyszło zawsze możesz sprobować kolejny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 czupurek - może tobie się uda mnie nie wyszło zawsze możesz sprobować kolejny raz pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 czupurek - może tobie się uda mnie nie wyszło zawsze możesz sprobować kolejny raz pewnie tak koniecznie TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.10.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 GrzesiekB Gratuluje! Jak tak dalej pojdzie to sylwester w nowym domu pozdrawiam Dziękuję! Ale wg aktualnych planów to w tym roku już koniec... ponoć dobrze zostawić dom na zimę... Słyszałem że musi się "ustać i przemrozić" - cokolwiek to znaczy Masz rację! A my rozważamy możliwość wylania w tym roku tylko fundamentów, bo boimy się, że możemy przed deszczami i mrozem nie zdążyć z zadaszeniem, więc........chyba będzie dokładnie jek z budową domu jesienią fundamenty a wiosną reszta Dokładnie tak! Nie ma co się spieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam! czupurku wytrwałości życzę! GrzesiekB ten stropik to się u mojego znajomego zawalił a dokładnie nie cały strop tylko nad garażem a że to stop monolityczny to musieli wszystko zerwać. Podobno jakaś podpora była za słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.10.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam! czupurku wytrwałości życzę! GrzesiekB ten stropik to się u mojego znajomego zawalił a dokładnie nie cały strop tylko nad garażem a że to stop monolityczny to musieli wszystko zerwać. Podobno jakaś podpora była za słaba Słyszałem, to u Pana Sz... Prawda? W sumie jak cżłowiek przesądny to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam! czupurku wytrwałości życzę! GrzesiekB ten stropik to się u mojego znajomego zawalił a dokładnie nie cały strop tylko nad garażem a że to stop monolityczny to musieli wszystko zerwać. Podobno jakaś podpora była za słaba Słyszałem, to u Pana Sz... Prawda? W sumie jak cżłowiek przesądny to... Tak to u niego. Byłam tam w czasie akcji, nie wygladało to najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam! czupurku wytrwałości życzę! GrzesiekB ten stropik to się u mojego znajomego zawalił a dokładnie nie cały strop tylko nad garażem a że to stop monolityczny to musieli wszystko zerwać. Podobno jakaś podpora była za słaba Słyszałem, to u Pana Sz... Prawda? W sumie jak cżłowiek przesądny to... Tak to u niego. Byłam tam w czasie akcji, nie wygladało to najlepiej Matko! Facet pewnie załamany? Wykonawca poczuwa się chociaż do odpowiedzialności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts