delf 24.10.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Maro chodzi, chodzi, ale na ścianę, bo na podłoge jutro zaczynaja sie kłaść bodekku, a jaki? jakies uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 NIestety taki plastikowy smak jadłem od dawna tylko że teraz go niestety czuję . uuu nie dobrze, nie dobrze, toć ani palić, ani pić, ani nawet jeść? co robić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 NIestety taki plastikowy smak jadłem od dawna tylko że teraz go niestety czuję . uuu nie dobrze, nie dobrze, toć ani palić, ani pić, ani nawet jeść? co robić?! wstydzę się powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 NIestety taki plastikowy smak jadłem od dawna tylko że teraz go niestety czuję . uuu nie dobrze, nie dobrze, toć ani palić, ani pić, ani nawet jeść? co robić?! wstydzę się powiedzieć moja Szefowa zawsze mówiła że jak przestanie palić to z tego na "p" to jej już tylko przechadzki zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Maro chodzi, chodzi, ale na ścianę, bo na podłoge jutro zaczynaja sie kłaść bodekku, a jaki? jakies uwagi? mam Spartherma Rundo 550 robiony przez Petra - Kominki z Węglobudu grzeje doskonale pozdrawiam lewostronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 , NIestety taki plastikowy smak jadłem od dawna tylko że teraz go niestety czuję . uuu nie dobrze, nie dobrze, toć ani palić, ani pić, ani nawet jeść? co robić?! wstydzę się powiedzieć moja Szefowa zawsze mówiła że jak przestanie palić to z tego na "p" to jej już tylko przechadzki zostaną albo do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 albo do piachu ja wiem że to był żart ale niestety u niej się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Maro chodzi, chodzi, ale na ścianę, bo na podłoge jutro zaczynaja sie kłaść bodekku, a jaki? jakies uwagi? mam Spartherma Rundo 550 robiony przez Petra - Kominki z Węglobudu grzeje doskonale pozdrawiam lewostronnie to jakis stary typ, bo nie ma go na stronie Spartherma.de a z szyba podnoszona, czy otwierana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 albo do piachu ja wiem że to był żart ale niestety u niej się sprawdziło sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 NIestety taki plastikowy smak jadłem od dawna tylko że teraz go niestety czuję . uuu nie dobrze, nie dobrze, toć ani palić, ani pić, ani nawet jeść? co robić?! wstydzę się powiedzieć rzeczywiście głupio wyszło Delf-iku Miałem oczywiście na myśli plastik we wszystkim co jemy, dodatki polepszacze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Maro chodzi, chodzi, ale na ścianę, bo na podłoge jutro zaczynaja sie kłaść bodekku, a jaki? jakies uwagi? mam Spartherma Rundo 550 robiony przez Petra - Kominki z Węglobudu grzeje doskonale pozdrawiam lewostronnie to jakis stary typ, bo nie ma go na stronie Spartherma.de a z szyba podnoszona, czy otwierana? jaki stary ??? świeżo zamontowany szyba półokrągła - typ Ambiente pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 delf -jest na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 no to pisz, jak ludzie, a nie jakies Rundo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 albo do piachu ja wiem że to był żart ale niestety u niej się sprawdziło sorry Ale coś w tym jest. Ja jak rzuciłem palenie (ale mi się powiedziało )przecież dopiero kilka miesięcy nie palę -> to się dowiedziałem że mi wątróbka słabo dycha - i teraz mam dylemat czy zacząć palić czy przestać pić - ale chyba po głębszym zastanowieniu nie zrobię i jednego i drugiego Nie zacznę ponownie palić i nie przestanę pić Po za tym podobno człowiek powinien mieć stałą ilość nałogów - rzuciłem palenie więc teraz się rozglądam za jakimś nowym nałogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.10.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 bodekku Śliczniusi ten twój kominek, bardzo mi sie podobaja takie dłuższe niz szersze, ale ja chce duzy i wówczas te proporcje sa niekorzystne i bardzo dymi, jak sie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 ło matko po co ja postanowiłam rzucić Bodekku - no zamontowany, czyli już stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Po za tym podobno człowiek powinien mieć stałą ilość nałogów - rzuciłem palenie więc teraz się rozglądam za jakimś nowym nałogiem może budowanie domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 teraz się rozglądam za jakimś nowym nałogiem no to chyba już znalazłeś forum to niezły nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ja jak rzuciłem palenie (ale mi się powiedziało )przecież dopiero kilka miesięcy nie palę dla mnie to, wieczność to się dowiedziałem że mi wątróbka słabo dycha ty mnie nie strasz od niepalenia ci niedycha, czy od picia? Po za tym podobno człowiek powinien mieć stałą ilość nałogów - rzuciłem palenie więc teraz się rozglądam za jakimś nowym nałogiem no takie coś muszę przemyśleć, tzn. odkryć nowy nałóg. nie wiem co lepsze: jakieś hobby maniakalne (a to, taka dziwaczka, kiedyś paliła, a odkąd rzuciła, lata z obłędem w oczach i liczy motyle), czy może kolejny nałóg na "p"... no o spacerach myślałam przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 24.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam! czupurku wytrwałości życzę! GrzesiekB ten stropik to się u mojego znajomego zawalił a dokładnie nie cały strop tylko nad garażem a że to stop monolityczny to musieli wszystko zerwać. Podobno jakaś podpora była za słaba Słyszałem, to u Pana Sz... Prawda? W sumie jak cżłowiek przesądny to... Ale mnie zszokowaliście tym stropem, szkoda mi właściciela, bo z tego co wiem to ostatnio już swoje przeszedł. GrzesiekB, gratuluję ukończenia prac. Ja też chciałm się pochwalić zakończeniem stanu surowego, oczywiście otwartego. Pozostało domek zabezpieczyć na zimę i do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts