iwa-k 24.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam Wszystkich! Witajcie! Uprzejmie donoszę, że dzisiaj zakończyłem stan surowy! 45 dni roboczych od rozpoczęcia budowy mam własne ściany, dach, rynny.... Życie jest piękne gratuluję i zazdroszczę Czupurek trzymam kciuki za Ciebie ;ja też kiedyś rzuciłam palenie po 10 latach i nie raz mnie jeszcze ciągnie a nie palę 2,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 No mam nadzieję że budowanie domu stanie się moim nowym nałogiem i że podczas toczenia bojów z ekipami nie bedę palił ??????? P.S. Na mojej stronce są już także rzuty mojego domku - może trochę słabo widać ale dostaję je w PDF-ie i do JPG jakoś mi się tak słabo robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 trzymam kciuki za Ciebie ;ja też kiedyś rzuciłam palenie po 10 latach i nie raz mnie jeszcze ciągnie a nie palę 2,5 roku. dzięki a u ciebie wątróbka okey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 może trochę słabo widać ale dostaję je w PDF-ie i do JPG jakoś mi się tak słabo robi. od niepalenia ci słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ja też chciałm się pochwalić zakończeniem stanu surowego, oczywiście otwartego. Pozostało domek zabezpieczyć na zimę i do wiosny. Gratuluję dobrze obstawiam że twój domek ten z grafitowym dachem obok tej rozległej parterówki z żółtawą elewacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 24.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ja też chciałm się pochwalić zakończeniem stanu surowego, oczywiście otwartego. Pozostało domek zabezpieczyć na zimę i do wiosny. Gratuluję dobrze obstawiam że twój domek ten z grafitowym dachem obok tej rozległej parterówki z żółtawą elewacją? Tak to moje lokum. U ciebie widzę też, że prace jednak się posunęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Tak to moje lokum. U ciebie widzę też, że prace jednak się posunęły. Fajnie sie prezentuje. A na jaką dachówkę się zdecydowałaś? No a u nas powolutku ale zawsze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.10.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 trzymam kciuki za Ciebie ;ja też kiedyś rzuciłam palenie po 10 latach i nie raz mnie jeszcze ciągnie a nie palę 2,5 roku. dzięki a u ciebie wątróbka okey? tzn.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 no to pisz, jak ludzie, a nie jakies Rundo no przecież piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.10.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 tzn.??? no czy zdrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 bodekku Śliczniusi ten twój kominek, bardzo mi sie podobaja takie dłuższe niz szersze, ale ja chce duzy i wówczas te proporcje sa niekorzystne i bardzo dymi, jak sie otwiera u mnie nic nie dymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 ło matko po co ja postanowiłam rzucić Bodekku - no zamontowany, czyli już stary ale nowo używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 24.10.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Tak to moje lokum. U ciebie widzę też, że prace jednak się posunęły. Fajnie sie prezentuje. A na jaką dachówkę się zdecydowałaś? No a u nas powolutku ale zawsze do przodu Super, że do przodu. Dachówka Euronitu - ta zawsze podobała mi się najbardziej i podobno z cementówek najlepsza. Wczoraj późnym wieczorem jechałam Topolową, ale tam mrok w okolicy, mogliby tam postawić jakieś lampy - nie wiesz Monka czy są jakieś plany, bo ty jesteś dobrze we wszystkim zorientowana. U nas na Macieja w najbliższym czasie nie ma chyba szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 no to jak z tą wątrobą ???pić albo nie pićpalić lub nie palić oto jest pytanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Super, że do przodu. Dachówka Euronitu - ta zawsze podobała mi się najbardziej i podobno z cementówek najlepsza. Wczoraj późnym wieczorem jechałam Topolową, ale tam mrok w okolicy, mogliby tam postawić jakieś lampy - nie wiesz Monka czy są jakieś plany, bo ty jesteś dobrze we wszystkim zorientowana. U nas na Macieja w najbliższym czasie nie ma chyba szans. Euronit powiadasz, też o nim myślę. Jaka cenę wynegocjowałaś i gdzie jeśli to nie tajemnica? (możesz podać na priva?). Co do dróg i lamp to niestety nie zanosi się na to nic o tym nie słyszałam. Wójt tłumaczy się że nie ma kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 no to jak z tą wątrobą ??? pić albo nie pić palić lub nie palić oto jest pytanie ! Bodek nie palić to na pewno a wypić od czasu do czasu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 a jak nie palić ??????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 no to jak z tą wątrobą ??? pić albo nie pić palić lub nie palić oto jest pytanie ! Bodek nie palić to na pewno a wypić od czasu do czasu nie zaszkodzi i to jest racja całkowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 a jak nie palić ??????????????????????????? normalnie, skoro można się zmusić do palenia tych cuchnących papierochów to tym bardziej można przestać palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts