Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Wszystkich!

Witajcie!

Uprzejmie donoszę, że dzisiaj zakończyłem stan surowy! 45 dni roboczych od rozpoczęcia budowy mam własne ściany, dach, rynny.... Życie jest piękne :)

gratuluję i zazdroszczę

Czupurek trzymam kciuki za Ciebie ;ja też kiedyś rzuciłam palenie po 10 latach i nie raz mnie jeszcze ciągnie a nie palę 2,5 roku.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Ja też chciałm się pochwalić zakończeniem stanu surowego, oczywiście otwartego. Pozostało domek zabezpieczyć na zimę i do wiosny.

Gratuluję :D dobrze obstawiam że twój domek ten z grafitowym dachem obok tej rozległej parterówki z żółtawą elewacją?

Tak to moje lokum.

U ciebie widzę też, że prace jednak się posunęły.

Tak to moje lokum.

U ciebie widzę też, że prace jednak się posunęły.

Fajnie sie prezentuje. A na jaką dachówkę się zdecydowałaś?

No a u nas powolutku ale zawsze do przodu :D

Super, że do przodu.

Dachówka Euronitu - ta zawsze podobała mi się najbardziej i podobno z cementówek najlepsza.

Wczoraj późnym wieczorem jechałam Topolową, ale tam mrok w okolicy, mogliby tam postawić jakieś lampy - nie wiesz Monka czy są jakieś plany, bo ty jesteś dobrze we wszystkim zorientowana. U nas na Macieja w najbliższym czasie nie ma chyba szans.

Super, że do przodu.

Dachówka Euronitu - ta zawsze podobała mi się najbardziej i podobno z cementówek najlepsza.

Wczoraj późnym wieczorem jechałam Topolową, ale tam mrok w okolicy, mogliby tam postawić jakieś lampy - nie wiesz Monka czy są jakieś plany, bo ty jesteś dobrze we wszystkim zorientowana. U nas na Macieja w najbliższym czasie nie ma chyba szans.

Euronit powiadasz, też o nim myślę.

Jaka cenę wynegocjowałaś i gdzie jeśli to nie tajemnica? (możesz podać na priva?).

Co do dróg i lamp to niestety nie zanosi się na to nic o tym nie słyszałam. Wójt tłumaczy się że nie ma kasy :roll: