kombi 24.10.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 ponownie powitać i mam pytanie gdzie na forum znajdę wzory umów lub coś podobnego abym mógł przerobic pod swoje potrzeby WSKAŻCIE MI TO , HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.10.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Cześć Klaus, mam pytanie do ciebie: czy możesz mnie umieścić na liście jako transport materiałów długich tj. stali itp. od 0 do 12 mb wagowo do 1,5 tony elmentów 6 metrowych i 1 tona elementów 12 metrowych. Może komuś z naszych budujących się to przyda. Mam ceny negocjowane a to jest duży plus w tej branży. Moje namiary kom, ... Odpisz na forum czy doszło Thx Niestety to nie jest lista ogłoszeń, to jest lista rankingowa. Ktoś musi Cię zarekomendować, żebyś się tam znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.10.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Komu woziłem stal na budowe LUBLINEM Z PRZYCZEPKĄ DŁUŻYCOWĄ KTO MNIE PAMIETA TO POTWIERDZIĆ BO NIE WPISZA MNIE NA LISTE A TO BOLI INWESTORA PRZY PRZEWIEŻINIU MATERIAŁÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Klaus puściłam dwa namiary na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Delf- ja mam spartherma. seria ambiente, taki pryzmatyczny, szyba otwierana na bok, 650x51cm. Palimy od miesiąca. Robiła mi go firma Henryk Marzec z Deszczna koło Gorzowa (robią szkolenia dla Spartherma). kominek obłożony kaflami- różnica między nimi a Szczecinem to drobne 30%. Kominek z rozproadzeniem, mam w domku temperaturkę 22-23st bez dogrzewania piecem!! Bikosiu te 30% różnicy dotyczyło samego wkładu, czy całej obudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 DELF i MAGIEE i DIDI i KINIMOD dziękuję. Projekt indywidualny (no powiedzmy wzorowany ), jest tak naprawdę wypadkową wielu projektów które z gotowych przejrzałem i w każdym coś mi się podobało. Garaż oczywiście na dwa auta, rzuty dziś się powinny pojawić Na mojej stronce. Należy tu także wskazać nieocenioną pomoc "sąsiedzką" Klaus-a którego cenne uwagi miały wpływ na końcowe szlify projektu koncepcyjnego. Obecnie jesteśmy na etapie "zatwierdzenia" koncepcji i projekt rusza do wyliczeń konstrukcyjnych, projektowania mediów itp. duża sypialnia nad garażem wyszła, tylko powiedz, bo nie wiem co to jest ta ścianka na środku sypialni, no chyba, że to nie ścianka? No wyszła duża bo garaż niestety chcieliśmy duży . Ścianka to tak tylko pokazowo ale w projekcie tego nie będzie - to ma powstać murek, niska ścianka do której przystawimy łóżeczko -> ścianka na pierdółki jak to moja połowica artykułuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.10.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Delf- na całości czyli wkład plus obudowa plus rozprowadzenie. Pracują na materiałach dobrej jakości a robotę rozpoczęli od zabezpieczenie podłogi, mebli itp a zakończyli odkurzaniem (i mieli ze sobą sprzęt do tego a nie andwyręzali mojego, wszystko cięli na tarasie bez przypominania i było to dla nich oczywiste). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 nie! otwieraną na bok!! a co tak wykrzykujesz? abyś usłyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 DELF i MAGIEE i DIDI i KINIMOD dziękuję. Projekt indywidualny (no powiedzmy wzorowany ), jest tak naprawdę wypadkową wielu projektów które z gotowych przejrzałem i w każdym coś mi się podobało. Garaż oczywiście na dwa auta, rzuty dziś się powinny pojawić Na mojej stronce. Należy tu także wskazać nieocenioną pomoc "sąsiedzką" Klaus-a którego cenne uwagi miały wpływ na końcowe szlify projektu koncepcyjnego. Obecnie jesteśmy na etapie "zatwierdzenia" koncepcji i projekt rusza do wyliczeń konstrukcyjnych, projektowania mediów itp. duża sypialnia nad garażem wyszła, tylko powiedz, bo nie wiem co to jest ta ścianka na środku sypialni, no chyba, że to nie ścianka? No wyszła duża bo garaż niestety chcieliśmy duży . Ścianka to tak tylko pokazowo ale w projekcie tego nie będzie - to ma powstać murek, niska ścianka do której przystawimy łóżeczko -> ścianka na pierdółki jak to moja połowica artykułuje. też tak pomyslałam, o tej ściance ale chciałam sie upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 trobe - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 nie! otwieraną na bok!! a co tak wykrzykujesz? obyś mnie usłyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 poszło podwójnie witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 poszło podwójnie witam wtorkowo wybaczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam. Pogoda jest dzisiaj wyjątkowo paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 poszło podwójnie witam wtorkowo wybaczamy dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 straszne z tym stropem. Wszystkim za kciuki - serdeczne dzięki Bodekku - ja też już parę razy rzucałam bez skutku, ale wydaje mi się że wtedy kończyło się niepowodzeniem, bo chyba sama nie do końca chciałam i działałam jakoby pod przymusem teraz mam nadzieję będzie inaczej bo i motywy inne i wyszły bezpośrednio ode mnie, ot tak spontanicznie. Mnie bardzo pomagał fakt, że traktowałam to jak "siłowanie" z własną psychiką. Po prostu na pewnym etapie myslałam: no nie, przecież nie pozwolę nałogowi tak sobą rządzić. Poza tym ja starałam się nikomu o tym nie mówić - chyba nie lubię przyznawać się do (ewentualnej) porażki. Nie palę 5 lat a jednak czasem mam ochotę na papierosa (w chwili wielkiego stresu) ale zapanowanie nad tym jest proste. Natomiast w ogóle nie odczułam żadnego dobroczynnego wpływu zaprzestania palenia. Teraz tylko pety strasznie mi śmierdzą i doceniam fakt, że wstaję rano bez burzy radioaktywnej w miejscu gęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 no to jak z tą wątrobą ??? pić albo nie pić palić lub nie palić oto jest pytanie ! Na hamletowskie pytanie tylko jedna odpowiedź. Pić (z umiarem) i nie palić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Bodekku, jeśli pić, to z umiarem i koniecznie tylko wysokoprocentowe, zagryzając cukrem (wątroba lubi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts