trobe 25.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam. Pogoda jest dzisiaj wyjątkowo paskudna Niewiele brakowało by "moi" Górale dali drapaka z tego powodu a skoordynowanie dostawy szalunków, drewna, stali itd. graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Bikosa, proszę daj namiary na tego deszcz(n)owego Marca, skoro jesteś z niego zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.10.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam w deszczowy dzionek! Mam pytanko Może ktoś ma stemple do odsprzedania albo wie gdzie je kupić lub w miarę tanio wypożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Bodekku, jeśli pić, to z umiarem i koniecznie tylko wysokoprocentowe, zagryzając cukrem (wątroba lubi). od cukru się tyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.10.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Bodekku, jeśli pić, to z umiarem i koniecznie tylko wysokoprocentowe, zagryzając cukrem (wątroba lubi). od cukru się tyje Od życia się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 25.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam. Pogoda jest dzisiaj wyjątkowo paskudna witam słyszałem od K. że Ci chłopaki od ogrzewania coś niezbyt trybią z robotą? u mnie dziś montują solary zobazymy czy to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Bodekku, jeśli pić, to z umiarem i koniecznie tylko wysokoprocentowe, zagryzając cukrem (wątroba lubi). od cukru się tyje Kochanego ciała nigdy nie za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam. Pogoda jest dzisiaj wyjątkowo paskudna witam słyszałem od K. że Ci chłopaki od ogrzewania coś niezbyt trybią z robotą? u mnie dziś montują solary zobazymy czy to zadziała? Szkoda gadać . Wygląda to na nietrafiony wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.10.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witajcie, Bikosa poprosze o namiary, chce juz zamawiać, a muszę ocenic ewentualny zysk Dzisiaj koparka wybierając ziemię pod podjazd do garażu wjechała nam w garaż i odpadł tynk z elewacji malarzo-gipsiarz nas olał i nie przyjechał chyba zaczynam mieć dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.10.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witajcie, Bikosa poprosze o namiary, chce juz zamawiać, a muszę ocenic ewentualny zysk Dzisiaj koparka wybierając ziemię pod podjazd do garażu wjechała nam w garaż i odpadł tynk z elewacji malarzo-gipsiarz nas olał i nie przyjechał chyba zaczynam mieć dosyć Coś widzę, że masz dziś iście szatański nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witajcie, Bikosa poprosze o namiary, chce juz zamawiać, a muszę ocenic ewentualny zysk Dzisiaj koparka wybierając ziemię pod podjazd do garażu wjechała nam w garaż i odpadł tynk z elewacji malarzo-gipsiarz nas olał i nie przyjechał chyba zaczynam mieć dosyć a kysz, a kysz siły nieczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 a ja dziś wybrałam sie na zakupy w zeszłorocznych butach.....i mnie strasznie obcierały cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 25.10.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam. Pogoda jest dzisiaj wyjątkowo paskudna witam słyszałem od K. że Ci chłopaki od ogrzewania coś niezbyt trybią z robotą? u mnie dziś montują solary zobazymy czy to zadziała? Zbigx skąd bierzesz solary i jakie? Ja też się przymierzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 25.10.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam Wszystkich, swoje odczucia co do różnych wykonawców wysłałam do Klausa, również namiary na kominek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 no nic od wczoraj rzadza nami Jacek i Placek i urzad skarbowy po raz 3 zaliczyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 gdzie podział sie moj kotek?????? placek ukradł???? a moze jacek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.10.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Teska oni księżyc ukradli kotek jest na swoim miejscu przynajmniej ja go widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts