dzióbek 27.10.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam wszystkich serdecznie, w ten ciepły, słoneczny dzionek. Jestem nowa, zielona i samotna. Mąż odpłynął w siną dal, wraca na wiosne, a mi przykazał do tego czsu załatwić adaptacje i wszelkie formalności urzędowe. Mam troche zmian w projekcie, łącznie z tym że musze dobudować garaż, którego tam nie ma, a ceny jakie usłyszałam tto troche zbyt wiele. Może ktoś poda mi namiary na solidnego architekta, ale nie zdzierajacego. Pozdrawiam [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.10.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam wszystkich Ale duzo przez ten czas napisaliscie .Jolly bardzo fajny twoj domek .Witam nowe osoby . Dziobek napisz gdzie masz dzialeczke . Troche mnie nie bylo , ale wybory sledzilam i bardzo ale to bardzo jestem zdziwiona tym co teraz sie dzieje . A najbardziej tym ze ludzie dalej wierza w obietnice bez pokrycia Czy ktos z was bral kredyt w euro na co oprocz oprocentowania powinnam zwrocic uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.10.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Mam działeczke w Policach, nie jest to moje marzenie (zawsze marzyłam o wsi z dala od cywilizacji, ale moze na starość). Jednak jako początkujący rodzice z 2 letnim stażem, patrzylismy na bliskość przedszkola, szkoły, dobrej lekarki i oczywiście babci, która zawsze jest pod ręką w razie potrzeby (jestem policzanką od urodzenia, mąż świdniczanin). To wszystko zdecydowało o kupnie tutaj działki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.10.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Bikosa - dzieki! BODEKKU - bracie GRATULACJE! kup od razu cos na kaca.... no to mnie wyprzedziles!!! Ale ci zazdroszcze! Brama oczywiscie ze firmowa!!! jolly - siostro - dzięki kupię na pewno kartony pewno będą mi się długo śniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.10.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 dzióbek - witaj w grupie tutaj na początku wszyscy byli zieloni teraz niektórzy dojrzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ja również witam dzióbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.10.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Mam działeczke w Policach, nie jest to moje marzenie (zawsze marzyłam o wsi z dala od cywilizacji, ale moze na starość). Jednak jako początkujący rodzice z 2 letnim stażem, patrzylismy na bliskość przedszkola, szkoły, dobrej lekarki i oczywiście babci, która zawsze jest pod ręką w razie potrzeby (jestem policzanką od urodzenia, mąż świdniczanin). To wszystko zdecydowało o kupnie tutaj działki. Pozdrawiam Witaj Dzióbku. No proszę już nie jestem tutaj "sam" napisz, w którym miejscu masz działkę? bo ja na brzoskwiniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 27.10.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 witam wszystkich mam pytanko-gdzie zamawialiście swoje więźby dachowe lub wiązary dachowe? bede wdzięczny za podpowiedź pozdrawiamgrzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.10.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Maro ale swietna nazwa ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 27.10.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 HAGRZESEK zobacz na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.10.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Maro ale swietna nazwa ulicy Mi tez się podaoba tam wszystkie sa takie owocowe: wiśniowa , morelowa i brzoskwiniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Maro ale swietna nazwa ulicy Mi tez się podaoba tam wszystkie sa takie owocowe: wiśniowa , morelowa i brzoskwiniowa. mniam, mniam! Tylko dżemy gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Maro ale swietna nazwa ulicy Mi tez się podaoba tam wszystkie sa takie owocowe: wiśniowa , morelowa i brzoskwiniowa. mniam, mniam! Tylko dżemy gotować Albo kompociki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.10.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 nic nie piszecie o kolorze elewacji.... przeciez 99% wioski mojej uwaza ze skrzywdzilam dom dajac taki kolor! Was on nie przeraza????? Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.10.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 A w ogóle, to cześc wszystkim (cholerka, nie wyskakuje "c" zmiękczone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Mam troche zmian w projekcie, łącznie z tym że musze dobudować garaż, którego tam nie ma, a ceny jakie usłyszałam tto troche zbyt wiele. Może ktoś poda mi namiary na solidnego architekta, ale nie zdzierajacego. Pozdrawiam [/code] dzióbek, witaj w grupie. W sprawie architekta zobacz do skrzynki z prywatnymi wiadomościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.10.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Hagrzesiek- więźbę kupowałam u p. Kudry na Ku Słońcu. Mają dorbą jakość i zazwyczaj są terminowi. Witam Nowych a wszystkim życzę dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.10.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 MaggieDziękuje za wiadomość, spróbuje się jutro skontaktować, a jak się nie uda to po świecie zmarłych i dam znać. maro74A gdzie jest brzoskwiniowa, moją nazwali kadłubka, okropnie, twoja nazwa ulicy brzmi o wiele ładniej, jak się nie myle to przy torach, bo moja też tylko, że chyba z drugiej strony. A na dodatek od kilku dni boli mnie wyrzynająca się ósemka - tak jakby ten ząb był mi potrzebny do szczęścia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 A na dodatek od kilku dni boli mnie wyrzynająca się ósemka - tak jakby ten ząb był mi potrzebny do szczęścia. Pozdrawiam witaj towarzyszko niedoli! Ja też właśnie wojuję z zębem mądrości. A myślałam, że takiej starej babie już nie grozi - widać niektórzy późno mądrzeją! Tylko mam stracha, bo przy poprzedniej wylądowałam u chirurga stomatologicznego. Szczegółów oszczędzę, bo traumatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.10.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witajcie, kinimoD własnie chodzi o zdecydowanie mniejszy rozmiar dołków , ale dzieki za namiary - jeszcze sie moga przydać dzióbek witam kolejną Penelopę nas jest tu więcej , a i paru Odysów się znajdzie bikosa dzwoniłam do tego regipsiarza, ale troche krecił nosem, no i oczywiście malowac, to on nie będzie, bo nie lubi - tak więc musiałabym szukać zaraz kogoś do pomalowania, a wiadomo, że najgorsze babole po szpachlowaniu wychodza w trakcie malowania i kogo potem ochrzaniać? Przestroga: po położeniu kafli okazało sie jakie mamy nierówne ściany i zamiast kafli kładzionych prosto, mamy "kopnięta " wersję tychże, albo bardzo płaskie "karo". W każdym razie trzeba będzie szafkami kuchennymi i docięciem blatu oszukać oko...tak więc przed położeniem kafli każcie fachowcowi sprawdzić kąty i przede wszytskim dbać, aby fuga była równoległa do linii szafek - pewnie o tym wiecie, ale ja nie wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts