delf 27.10.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 jolly kolory w środku fantastyczne! Zobaczymy, jak to dalej rozwiążesz Zieleń też wygląda bardzo elegancko - to juz po drugim malowaniu? Bo coś lepiej wygląda Co do ściany z kamieni - nie moje klimaty, więc moge oceniac tylko fachowość wykonania, a Twój Arek, to przeciez chodzący ideał Acha , no i witam kolejnego Marcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 28.10.2005 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Cesc wszystkimwitajcie dzióbek i marcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 28.10.2005 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Dolączam do grupy ósemkowiczow Walcze z trzema - na zmiane. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.10.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam wszystkich.Dzióbek moja działka to na tym nowym osiedlu co się buduje teraz za wiaduktem jak wyjeżdzamy z Polic (możesz luknąć w linku). A twoja to czasem nie po drugiej stronie u ogrodnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.10.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.10.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witam wszystkich mam pytanko-gdzie zamawialiście swoje więźby dachowe lub wiązary dachowe? bede wdzięczny za podpowiedź pozdrawiam grzesiek + połowa ja brałam u pana Brody w Mierzynie, nie wiem jak u niego teraz cenowo, ale poprzednio sprzedał nam dobry materiał i jeszcze "pomógł" uzyskać dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Dolączam do grupy ósemkowiczow Walcze z trzema - na zmiane. pozdrawiam mnie dopadła miesiąc temu i to się powtarza cyklicznie - raz jedna strona raz druga trzymam kciuki, aby ból przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Teska - myslisz ze po specjalnym zagruntowaniu tez sie bedzie kurzylo? niby to przewidzielismy, ale... zapewniano nas ze po zagruntowaniu bedzie duzo duzo lepiej.... kolor jest rzeczywiscie oryginalny!!! ale oto chodzi, przede wszystkim inny niz wszystkie!!!! jolly moi znajomi maja takowa sciane.....niestety kurz to kurz.....kumpelka klnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witajcie ponownie! mam trochę mało czasu bo jutro PRZEPROWADZKA nareszcie GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witajcie, czy macie już deklarację wstąpienia do nowej partii: PRAWO I SAMOOBRONA RODZIN POLSKICH. wchodzicie w to? hahahahah ZARTUJESZ , a tak ogolnie wiadomo bylo co to za kaczory są....ciekawe ze tyle narodu poszlo na kaczora glosowc....no nic....podstawowka mowili..a wczoraj wypowiadał sie rolnik ze kaczor obiecal wynegocjowac dla nich wieksze doplaty.....rany smiac sie czy płakac?????? ale partia dokladnie taka bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam wszystkich serdecznie, w ten ciepły, słoneczny dzionek. Jestem nowa, zielona i samotna. Mąż odpłynął w siną dal, wraca na wiosne, a mi przykazał do tego czsu załatwić adaptacje i wszelkie formalności urzędowe. Mam troche zmian w projekcie, łącznie z tym że musze dobudować garaż, którego tam nie ma, a ceny jakie usłyszałam tto troche zbyt wiele. Może ktoś poda mi namiary na solidnego architekta, ale nie zdzierajacego. Pozdrawiam [/code] witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witam piątkowo grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam wszystkich! bodekku gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witam wszystkich mam pytanko-gdzie zamawialiście swoje więźby dachowe lub wiązary dachowe? bede wdzięczny za podpowiedź pozdrawiam grzesiek + połowa ja brałam u pana Brody w Mierzynie, nie wiem jak u niego teraz cenowo, ale poprzednio sprzedał nam dobry materiał i jeszcze "pomógł" uzyskać dobrą cenę. Didi a gdzie go można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 maro74 Tak myślłam że nasze działki są oddzielone wiaduktem. Zgadza się moja jest u ogrodnika. Pozdrawiam wszystkich, znów mamy słoneczny dzień, wogóle jesień w tym roku jest super. Ciekawe jaka zima nas czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 maro74 Tak myślłam że nasze działki są oddzielone wiaduktem. Zgadza się moja jest u ogrodnika. Pozdrawiam wszystkich, znów mamy słoneczny dzień, wogóle jesień w tym roku jest super. Ciekawe jaka zima nas czeka? zima według brytyjczykow ma byc bardzo mrozna i sniezna, prawie kataklizm ale nic to zapowiadano ze lato bedzie od kwietnia tropikalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam,delf- co do malowania- to dopiero wychodzi prawda na jaw. Na szczęście Panowie zrobili to na serio idealnie i po malowaniu wyglada super.Teska- a ty jeszcze z czy bez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam, delf- co do malowania- to dopiero wychodzi prawda na jaw. Na szczęście Panowie zrobili to na serio idealnie i po malowaniu wyglada super. Teska- a ty jeszcze z czy bez?? "z" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witam łikendowo, no przedłikendowo Dla zainteresowanych - a co! trzymam się, trzymam mocno. Bodekku - przemyśl, wychodzi na to, że można spróbować. Bodekku - wielkie, wielkie gratulacje przeprowadzkowe. a w domu mam pogrom tzn. małż zasmarkany, ale przeziębienie urosło do roli nieuleczalnej choroby ci faceci pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.10.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 maro74 Tak myślłam że nasze działki są oddzielone wiaduktem. Zgadza się moja jest u ogrodnika. Pozdrawiam wszystkich, znów mamy słoneczny dzień, wogóle jesień w tym roku jest super. Ciekawe jaka zima nas czeka? + Napisz w którym miejscu masz dokładnie czy bliżej od wjazdu od ul. Piłsudskiego czy po drugiej stronie bliżej lasu i jaką masz dużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts