zbigx 28.10.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witam wszystkich mam pytanko-gdzie zamawialiście swoje więźby dachowe lub wiązary dachowe? bede wdzięczny za podpowiedź pozdrawiam grzesiek + połowa tylko nie bierz z elgeronu mierzyn po prawej od miasta, - mnie przewieźli 2 tygodnie i samo drewno też nie było I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 zbigx Dziekuje za wiadomość, po świętach się skontaktuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.10.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 tylko nie bierz z elgeronu mierzyn po prawej od miasta, - mnie przewieźli 2 tygodnie i samo drewno też nie było I klasa A co było nie tak z tym drewnem? Napisz coś więcej bo jestem zaniepokojona, miałam brać od nich a teraz to już nie wiem Parę osób tam kupowało i nie pamietam żeby narzekali na jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Monka, ja od nich nie wzięłam więźby, bo niestety słyną z niesłowności. Odczułam to nawet na własnej skórze, gdy zamawiałam deseczki do szalunków. Zwodził mnie przez ponad tydzień a potem też nie dojechały o określonej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.10.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 maro74 Te działki to jak się nie yel chyba gmina sprzedawała niedawno w drodze rzetargu, ale może sie myle. My naszą kupilismy półtora roku temu, ale dopiero teraz myślimy o rozpoczęciu budowy na wiosne - mam nadzieje, ze do tego czasu będziemy mieli juz pełne uzbrojenie, przynajmniej tak mamy w umowach. A jak tam z uzbrojeniem po waszej stronie (a może już jest uzbrojona). Ale też fajnie połozona, bo nie zaraz przy tej nowej drodze i chyba lepiej że dalej od lasu, bo on mnie przeraża jak robi się szarawo. Kto wie jakie licho tam się czai. Pozdrawiam Tak działke świeżo co kupiłem własnie na tym ostatnim przetargu bo ciężkich bojach bo na 14 działek było na przetargu ok 60 osób. z uzbrojenia teraz jest narazie kanaliza ale resztę gmina ma ciagnąć w przyszłym roku tak mówił z-ca burmistrza na prztargu i póki co bez kosztów opłaty adiacenckiej. Mi połozenie tez pasuje ale kolo mnie tez kiedyś i tak będzie droga osiedlowa bo moja to działka narożna ale tym się nie przejmuje. tam kolo lasu to znajomy ma działkę a drugi to juz dom postawił prawie. W ogrodniku jeszcze tez kolega kupił ale to koło tej hali co tez jest na sprzedaż. A czy ty kupowałaśdziałkę od spółdzielni ogrodnik czy prywtaną od prezesa bo zastanawia mnie ten zapis o uzbrojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 28.10.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witam w nocy dzięki za rady i adresy... jutro pojeżdże i popytam pozdrawiamy grzesiek+ połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 maro74My kupowalismy od osoby prywatnej, ale pracownika ogrodów, życie przymusiło do wczesniejszego sprzedania i wykorzystaliśmy okazje. Co do uzbojenia to mam zawarta umowe z energetyką i gazownią, a reszta to gmina też w przyszłym roku, ostatnio nawet otrzymaliśmy decyzje w tej sprawie o zatwierdzeniu planów. Koło nas powstały już fajne domki, aż miło patrzeć jak powstaje nowe osiedle.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.10.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Ja jak zaczynałem poszukiwania działki to też tak bylo około 1,5 roku temu i w ogrodniku podobala nam się taka duża 1500 m2 w kształcie trapezu koło lasu. Ale wtedy wydawało nam sie drogo, przez ten czas to zmądrzeliśmy i wiemy że takie ceny są a wtedy w stosunku do tego po ile teraz sprzedawal ogrodnik to było bardzo tanio. teraz w tej cenie mam tylko połowe tego czyli 750m2. W naszej okolicy to juz naprawdę cięzko jest cos znaleźć w miarę ładnego nie wspomne o kosztach bo te juz dawno skoczyły do kosmicznego poziomu czego właśnie doświadczyłem na przetargu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Nawet wiem, która to działka, ale jak dla mnie to była zbyt blisko lasu i my odrzucilismy tą opcje - nie wiem czy wogóle została juz sprzedana czy jeszcze nie, długo nie było kupca. Ale faktycznie ceny poszły w górę, tylko nie ma co tak mysleć, bo jak wogóle zaczeli sprzedawać tam działki, to też były połowe tańsze niz my daliśmy (znajomy wtedy kupił i zrobił mądrze). My wtedy jednak jeszcze nie myślelismy o budowie. Ale faktycznie w Policach to już nie ma takich miejsc, chyba ze w końcu coś zrobia z tymi działkami na Piłsudskiego, bo plany są. Słyszałam wczoraj plotke, że na tym placu gdzie był kiedyś parking, koło wiaduktu ma powstać jakiś duży sklep, bodajże "lidl", ale to tylko plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.10.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Witam o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Witam wszystkich Z tymi cenami macie racje ja szukalam z 4 lata temu i wydawalo mi sie drogo pozniej wrucilam do poszukiwan w tym roku i ceny okazaly sie olbrzymie No coz ale wlasny kawalek ziemi to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.10.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Wolność Tomku w swoim domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Teska nie mamy szefa to jakiś dyżurny złodziejaszek ostatnio to u nas plaga Znajomym ostatnio ukradli stal ale na szczęście go złapali. Tylko co z tego z Policji wyszedł szybciej niż okardzeni jedyna zaleta to to że odzyskali materiał. to chociaz tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 tylko nie bierz z elgeronu mierzyn po prawej od miasta, - mnie przewieźli 2 tygodnie i samo drewno też nie było I klasa A co było nie tak z tym drewnem? Napisz coś więcej bo jestem zaniepokojona, miałam brać od nich a teraz to już nie wiem Parę osób tam kupowało i nie pamietam żeby narzekali na jakość. ja tam kupowalam inne drewno i było ok.Ale to ponad rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Witam sobotnio grupkę......ale cos pustawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 29.10.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 tylko nie bierz z elgeronu mierzyn po prawej od miasta, - mnie przewieźli 2 tygodnie i samo drewno też nie było I klasa A co było nie tak z tym drewnem? Napisz coś więcej bo jestem zaniepokojona, miałam brać od nich a teraz to już nie wiem Parę osób tam kupowało i nie pamietam żeby narzekali na jakość. ja tam kupowalam inne drewno i było ok.Ale to ponad rok temu Ja brałem w tym roku... całą więźbę i też było bez problemów... do tego mozna bylo kupić bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 tylko nie bierz z elgeronu mierzyn po prawej od miasta, - mnie przewieźli 2 tygodnie i samo drewno też nie było I klasa A co było nie tak z tym drewnem? Napisz coś więcej bo jestem zaniepokojona, miałam brać od nich a teraz to już nie wiem Parę osób tam kupowało i nie pamietam żeby narzekali na jakość. ja tam kupowalam inne drewno i było ok.Ale to ponad rok temu Ja brałem w tym roku... całą więźbę i też było bez problemów... do tego mozna bylo kupić bez... dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.10.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Witam! Czyli nie jest z tym drewnem tak źle tylko na więźbe to się trochę boję brać bez żeby nie było tak jak u Joasi i Jasia No własnie czy ktoś wie jak się zakończyła ta ich historia z kornikami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.10.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Witam wszystkich wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 to witam wszystkich niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts