GrzegorzR 03.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Witam Może być nawet pochmurno, aby tylko nie padało. U mnie już leje Niestety w centrum już też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Cześć wszystkim. Uwielbiam wykończeniówkę Delf, chyba jesteś zmutowana , bo wszyscy straaaasznie narzekają a Ty taka radosna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.11.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A propos, czy wykonywanie drenażu opaskowego w błocie iłowym w strugach deszczu to problem tylko wykonawcy, czy jednak mój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A propos, czy wykonywanie drenażu opaskowego w błocie iłowym w strugach deszczu to problem tylko wykonawcy, czy jednak mój? I kto tu mówi o mutowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.11.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witam czwartkowo, deszczowo wszystkim Sylwiom wszystkiego najlepszego ktoś pytał o biuro nieruchomości: z czystym sumieniem mogę polecić firmę "LOKATOR" - sprzedawałam za ich pośrednictwem 2 mieszkania - szybko, sprawnie, profesjonalnie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.11.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 My korzystaliśmy (przy sprzedaży) z usług biura "Profesja" muszę przyznać, że byliśmy zadowoleni z obsługi, udało się szybko znaleźć nabywcę i doprowadzić do transakcji, moim zdanie warto również spróbować firmę "Nieruchomości Ciepliński". Chociaż bardzo wiele zalezy od osoby, która będzie obsługiwała, my w Profesji trafiliśmy na bardzo miłą i rzetelną osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.11.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 czupurek jak ty to robisz, że ta twoja małpa taka wieczna, moje obrazki co chwile mi uciekają...źle je traktuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.11.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witajcie, delf, widzę, że chwyciłaś wiatr w żagle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witajcie, delf, widzę, że chwyciłaś wiatr w żagle? A wieje w tamtym rejonie oj wieje i to nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 czupurek jak ty to robisz, że ta twoja małpa taka wieczna, moje obrazki co chwile mi uciekają...źle je traktuję? no raz mi ją wcięło a teraz się trzyma, bo ja małpa stara jestem a tak na poważnie, widocznie pod dobrą stronkę się podczepiłąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 dzięki za namiary na biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 delf - fajny obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.11.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witajcie, delf, widzę, że chwyciłaś wiatr w żagle? A wieje w tamtym rejonie oj wieje i to nieźle No - całą kasę mi wywiało! Nie widział kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 przeminęła z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witajcie, delf, widzę, że chwyciłaś wiatr w żagle? A wieje w tamtym rejonie oj wieje i to nieźle No - całą kasę mi wywiało! Nie widział kto? bo tak wygląda tzw. wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.11.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Trzeba jej zdecydowanie zmienić nazwę! Jakies propozycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 jak bym nie kombinował to nic odpowiedniego mi do łba nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 03.11.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Witam po dłuższej przerwie Zwierze mi choruje i jakoś nie zagladałam tutaj Maro 74 Doczytałam się, że wreszcie swój kawałek ziemi masz Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 03.11.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witam czwartkowo, deszczowo wszystkim Sylwiom wszystkiego najlepszego Czupurek biorę to do siebie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 jak bym nie kombinował to nic odpowiedniego mi do łba nie przychodzi myslałam tylko, że ładniejsza nazwa odczaruje ten czas "wykończeniówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts