czupurek 03.11.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no to, ja spadam do dom. pa do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.11.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A ja witam!!! Czupurek - chyba taka malpa to ty nie jestes, bo twoja uciekla wlasnie i jej nie widac ! No, w sobote rusza kolejna ekipa do wykanczania mnie i domu.... niestety na cala gore musze kupic na nowo farby, grunty i gladzie.... ciekawi mnie jak oni sobie z tym poradza!!! Delfiku - Ty naprawde jestes zmutowana.... etap wykonczeniowy porownywalabym raczej do rekordu cierpliwosci! (i tak delikatnie to ujelam) To wlasnie w tym momencie mozna okreslic czy sie budowanie lubi czy nie! A jak sie bez szwanku z niego wyjdzie - to GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.11.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witam wszystkich deszczowo w czwartek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.11.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A propos, czy wykonywanie drenażu opaskowego w błocie iłowym w strugach deszczu to problem tylko wykonawcy, czy jednak mój? I kto tu mówi o mutowaniu? Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko przyznac, że nie mutowac to dyshonor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.11.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Swoją drogą, lubię rozmowy z Wami.Przesunięcie w czasie, jak przy odległości co najmniej roku świetlnego. Szkoda,że mam pracę, w której nie mogę siedziec (od czasu do czasu) przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 trobe - ale przynajmniej od czasu do czasu "online" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.11.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.11.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Swoją drogą, lubię rozmowy z Wami. No! Bo my fajni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.11.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam Mam bardzo ważne (dla mnie) pytanie. Jakie robiliście parapety? A dokładnie jaką ich głębokość dawaliści, czyli ile u Was parapety wystaja poza płaszczyznę ściany? Czy ich wymiar dobieraliście tak aby przykrywały grzejniki? U mnie przynajmniej jeden grzejnik będzie szerokości 16,5 cm, a przy tak szerokim grzejniku chcąc go przykryć to cały parapet musiałby mieć głębokość 36 cm . Poradźcie co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam Mam bardzo ważne (dla mnie) pytanie. Jakie robiliście parapety? A dokładnie jaką ich głębokość dawaliści, czyli ile u Was parapety wystaja poza płaszczyznę ściany? Czy ich wymiar dobieraliście tak aby przykrywały grzejniki? U mnie przynajmniej jeden grzejnik będzie szerokości 16,5 cm, a przy tak szerokim grzejniku chcąc go przykryć to cały parapet musiałby mieć głębokość 36 cm . Poradźcie co robić. pomierzyłam u mnie nigdzie parapety nie zasłaniają grzejników od ściany wystaje jeszcze 11cm ale chyba nie powinny parapety zasłaniać od góry grzejników, bo przecież ciepłe powietrze unosi się do góry a tak to (wyobrażam sobie, że) będzie "się dusiło". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 to ja tez witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam Mam bardzo ważne (dla mnie) pytanie. Jakie robiliście parapety? A dokładnie jaką ich głębokość dawaliści, czyli ile u Was parapety wystaja poza płaszczyznę ściany? Czy ich wymiar dobieraliście tak aby przykrywały grzejniki? U mnie przynajmniej jeden grzejnik będzie szerokości 16,5 cm, a przy tak szerokim grzejniku chcąc go przykryć to cały parapet musiałby mieć głębokość 36 cm . Poradźcie co robić. u mnie jest chyba 35 cm....zasłamiaja wszedzie grzejniki..i jest oki....no nic pochwale sie : mam piękniaste parapety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam, w materii parapetów: u nas beda zasłaniać grzejniki. I jeszcze jedna rada, jesli ktos montuje gdzejnik nie pod oknem, a na ścianie, to polecam zrobienie indywidualnego parapetu nad nim (może byc w formie półki, czy jakos tak), bo ciemna smuga zrobi sie na ścianie. Widziałam u koleżanki, 3 lata i trzeba malowac ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 04.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witamposzukuję stolarza na schody wewnętrzne, lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 04.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 04.11.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 co do parapetów to u nas grzejnik wystaje spod parapetu a parapety też mamy piękniste, lite sosnowe lakierowane matowo - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 co do parapetów to u nas grzejnik wystaje spod parapetu a parapety też mamy piękniste, lite sosnowe lakierowane matowo - miodzio hihihihihi chwalipiętka juz mieszkacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.11.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Teska możesz mi zdradzić ile ci poszło ton żwiru na opaskę wokół domu, jaki masz obwód domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts