amo 04.11.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 co do parapetów to u nas grzejnik wystaje spod parapetu a parapety też mamy piękniste, lite sosnowe lakierowane matowo - miodzio hihihihihi chwalipiętka juz mieszkacie??? hi, hi jak to było ... kocioł garnkowi... Twoje parapety były równiez piękniaste nie mieszkamy rura z gazem ciągle jest tylko pustą rurą ale liczymy że już lada dzień. to opóźnienie dało nam tylko szanse na wykończenie się , a przy okazji większej części domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam piąteczkowo, przed łikendzikowojak to, małpy nie ma jak jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Teska możesz mi zdradzić ile ci poszło ton żwiru na opaskę wokół domu, jaki masz obwód domu? uczciwie nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Teska możesz mi zdradzić ile ci poszło ton żwiru na opaskę wokół domu, jaki masz obwód domu? to sa wieksze kamienie nie żwir.Czekałam specjalnie na dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 co do parapetów to u nas grzejnik wystaje spod parapetu a parapety też mamy piękniste, lite sosnowe lakierowane matowo - miodzio hihihihihi chwalipiętka juz mieszkacie??? hi, hi jak to było ... kocioł garnkowi... Twoje parapety były równiez piękniaste nie mieszkamy rura z gazem ciągle jest tylko pustą rurą ale liczymy że już lada dzień. to opóźnienie dało nam tylko szanse na wykończenie się , a przy okazji większej części domku fakt...to wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam poszukuję stolarza na schody wewnętrzne, lekkie Mam namiar na takiego, właśnie znajomym robi schody, drzwi i parapety, ja u niego zamawiam właśnie parapety i na pewno będę brał też ofertę na schody. Jedyny poroblem, to że gość jest z Człuchowa, ale chyba w przyszłym tygodniu ma być w Szczecinie, co by zamontować to co zrobił dla znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam, ech, ja to bym już chciała wykańczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Tak sobie myślę - na razie teoretycznie - czy robienie pełnego podpiwniczenia, a w nim garażu i pom. gospodarczych to dobry pomysł? Działka mała, bryła domu prosta, dodatkowy strop, schody i roboty ziemne to co prawda dodatkowy koszt, ale jak się zrobi garaż dostawiony do domu, to z kolei trzeba robić dach i elewację. No i mniej miejsca na ogród. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 04.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... to że gość jest z Człuchowa, ale chyba w przyszłym tygodniu ma być w Szczecinie, co by zamontować to co zrobił dla znajomych. to wyślij mi na priv tel do niego, albo zaatakuj go że masz 2 pary schodów do zrobienia to i cena bedzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.11.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... to że gość jest z Człuchowa, ale chyba w przyszłym tygodniu ma być w Szczecinie, co by zamontować to co zrobił dla znajomych. to wyślij mi na priv tel do niego, albo zaatakuj go że masz 2 pary schodów do zrobienia to i cena bedzie lepsza OK, namiar wyślę, a rozmawiac będę z nim dziś wieczorem więc wspomnę, że jest jeszcze jeden zainteresowany. A na kiedy chciałbyś mieć zrobione schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 04.11.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 "GrzegorzR" nie śpieszy mi się - masz racje lepiej samemu pogadać bo ciężko będzie zgrać terminy, to czekam na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.11.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 04.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam "budowlańców" łykendowo pozdrawiamy grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.11.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 PUK PUK Otwierając pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.11.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 hagrzesiek no nareszcie zobaczyłam zdjęcia twojej działki - to faktycznie rzut beretem ode mnie, no może mokrym beretem Wpadnij kiedyś do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 05.11.2005 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Witam w sobote Nastepna juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 05.11.2005 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Skad wiecie, ze nastepny post bedzie otwierac? Chyba jakis malo kumaty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.11.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jak to skąd wiedzą?? Liczą posty na stronie A najlepiej zapytaj Teski bo ona tu mieszka i każdą stronę otwiera to pewnie ma jakiś patent Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 05.11.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 ja Was pazdrawlaju... delf-> dzięki za zaproszenie przyjdzie czas i na odwiedziny ...okołosąsiedzkie jestem na etapie zbierania ofert na materiały i robocizne i wystepują "drobne" rozbieżności ofert np. robocizna za stan surowy z dachem-firma I-25 tys; firma II-50 tyś ( zakres robót ten sam ) już teraz widzę,że najbardziej finansowo"pociągną" mnie wiązary dachowe z drewna czterokrotnie struganego i suszonego w temperaturze 70 st. -KOSZMAR CENOWY ( nie licząc oczywiście wykończeniówki) ale jak to mawia pewien budowniczy.... dam rade pozdrawiamy grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 ja Was pazdrawlaju... jestem na etapie zbierania ofert na materiały i robocizne i wystepują "drobne" rozbieżności ofert np. robocizna za stan surowy z dachem-firma I-25 tys; firma II-50 tyś ( zakres robót ten sam ) pozdrawiamy grzesiek + połowa Grześku czy piszesz o firmach ze szczecińskiego rankingu wykonawców ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts