Didi 07.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 co taka cisza jestem tu, ale mam sporo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 co taka cisza jestem tu, ale mam sporo pracy ja niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam wszystkich,czy ktoś słyszał o firmie Trak-bud z Byszewa k/Kołobrzegu. Budują domy z prefabrykowanych elementów drewnianych. Ich "przedstawicielem" na nasz region jest p.Jacek Lipiński i jego firma JAMP. Bardzo proszę o opinie. pozdrMarta do boddeku : nie wybrałam wykonawcy, a jestem po rozmowie z dwiema firmami (w/w i Canadą) - mój zapał oklapł, tyle zagadnień do rozpoznania, tyle decyzji do podjęcia. Jak się mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 również witam równie zapracowana Didi pytanko - w jakim celu grabi sie liście? pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Didi pytanko - w jakim celu grabi sie liście? aby nie doszło do wytworzenia pleśni na trawie, a potem jakby to zmroził mróz to na wiosnę kicha z trawki - mamy 100% pleśń śniegową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Didi - dzięki. pokażę małżowi, bo zupełnie intuicyjnie kazałam mu zbierać, ale nie potrafiłam wytłumaczyć dlaczego, więc nie za bardzo chciał zbierać. a teraz będzie musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam Dopiero odgrzebałam komputer spod warstwy kurzu bo miałam remoncik w pracy Martelia jak tam twoje WZ? Dostałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Jeszcze nie dostałam WZ. Dziś upływa termin. Jeśli nie otrzymam do wieczora, to jutro dzwonię do gminy. Natomiast zapał mi odszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Martelia dzwoń, naciskaj, nie trać zapału Ja też czekam na Twoją decyzję i trzymam kciuki Daj jutro znać jakie wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 witam wszystkich poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czy ktoś z Was zakładał rekuperator i ma do polecenia jakiegoś lokalnego wykonawcę? Oooo, też jestem (bardzo) zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.11.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 co taka cisza jestem tu, ale mam sporo pracy ja niestety też A ja właśnie zmartwychwstałam. Po trzech nockach spędzonych w pracy (uwielbiam ten dźwięk telefonu o 2 lub 3 w nocy z okrzykiem : ratuuunku!!!) przekazałam szefowi, że umieram i pojechałam się wyspac. Przyznaję, że teraz patrzę na świat zdecydowanie przyjaźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.11.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 co taka cisza jestem tu, ale mam sporo pracy ja niestety też A ja właśnie zmartwychwstałam. Po trzech nockach spędzonych w pracy (uwielbiam ten dźwięk telefonu o 2 lub 3 w nocy z okrzykiem : ratuuunku!!!) przekazałam szefowi, że umieram i pojechałam się wyspac. Przyznaję, że teraz patrzę na świat zdecydowanie przyjaźniej. to gdzie ty pracujesz - na pogotowiu ratunkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 07.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czy ktoś z Was zakładał rekuperator i ma do polecenia jakiegoś lokalnego wykonawcę? Oooo, też jestem (bardzo) zainteresowana. to może zagramy razem w poszukiwaniu wykonawcy, ja powoli chcę robić casting wyonawców na dostawę urządzeń, tylko problem jest znależć kogoś blisko (sama Wa-wa) jak będziemy pytać o ofertę na 2 domy to na bank będzie taniej jednostkowo przetrenowałem to z kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 do boddeku : nie wybrałam wykonawcy, a jestem po rozmowie z dwiema firmami (w/w i Canadą) - mój zapał oklapł, tyle zagadnień do rozpoznania, tyle decyzji do podjęcia. Jak się mieszka ? mieszka się doskonale z Canada nie ma co gadać - chyba padli (no comments) polecam się pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czy ktoś z Was zakładał rekuperator i ma do polecenia jakiegoś lokalnego wykonawcę? Oooo, też jestem (bardzo) zainteresowana. to może zagramy razem w poszukiwaniu wykonawcy, ja powoli chcę robić casting wyonawców na dostawę urządzeń, tylko problem jest znależć kogoś blisko (sama Wa-wa) jak będziemy pytać o ofertę na 2 domy to na bank będzie taniej jednostkowo przetrenowałem to z kominkiem mam reku z Tywentu ZWC-2R instalację i projekt robiłem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.11.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czy ktoś z Was zakładał rekuperator i ma do polecenia jakiegoś lokalnego wykonawcę? Oooo, też jestem (bardzo) zainteresowana. to może zagramy razem w poszukiwaniu wykonawcy, ja powoli chcę robić casting wyonawców na dostawę urządzeń, tylko problem jest znależć kogoś blisko (sama Wa-wa) jak będziemy pytać o ofertę na 2 domy to na bank będzie taniej jednostkowo przetrenowałem to z kominkiem mam reku z Tywentu ZWC-2R instalację i projekt robiłem sam jeśli działa toś zdolniacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czy ktoś z Was zakładał rekuperator i ma do polecenia jakiegoś lokalnego wykonawcę? Oooo, też jestem (bardzo) zainteresowana. to może zagramy razem w poszukiwaniu wykonawcy, ja powoli chcę robić casting wyonawców na dostawę urządzeń, tylko problem jest znależć kogoś blisko (sama Wa-wa) jak będziemy pytać o ofertę na 2 domy to na bank będzie taniej jednostkowo przetrenowałem to z kominkiem mam reku z Tywentu ZWC-2R instalację i projekt robiłem sam jeśli działa toś zdolniacha ale przygotowywałem sie pół roku teoretycznie faktycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 GrzegorzR zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 GrzegorzR zerknij Zajrzałem i odpisałem. Chyba o całej budowie nie napisałbym tyle co o tym przypadku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts