tomadyna 07.11.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam wszystkich, czy ktoś słyszał o firmie Trak-bud z Byszewa k/Kołobrzegu. Budują domy z prefabrykowanych elementów drewnianych. Ich "przedstawicielem" na nasz region jest p.Jacek Lipiński i jego firma JAMP. Bardzo proszę o opinie. pozdr Marta do boddeku : nie wybrałam wykonawcy, a jestem po rozmowie z dwiema firmami (w/w i Canadą) - mój zapał oklapł, tyle zagadnień do rozpoznania, tyle decyzji do podjęcia. Jak się mieszka ? Jeśli chodzi o drewniany szkielet prefabrykowany to jest jeszcze na naszym terenie firma Unibud - mój brat wybudował z nimi dom 2 lata temu - ja się nie dogadałem ale może warto byś spróbowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 07.11.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam Wszystkich! No nareszcie wróciliśmy do Szczecina. Muszę się pochwalić: moja córcia skączyła w sobotę roczek i już sama chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 GrzegorzR zerknij Zajrzałem i odpisałem. Chyba o całej budowie nie napisałbym tyle co o tym przypadku . ech...odpisalam. narazie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Wszystkich! No nareszcie wróciliśmy do Szczecina. Muszę się pochwalić: moja córcia skączyła w sobotę roczek i już sama chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam wszystkich bladym switem z kawcia w lapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.11.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Wszystkich! No nareszcie wróciliśmy do Szczecina. Muszę się pochwalić: moja córcia skączyła w sobotę roczek i już sama chodzi. gratulacje a rozpoczęcie chodzenia to bardzo ważna data - setki razy w przyszłości bedzie Cię pytać kiedy zaczęła chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Wszystkich! No nareszcie wróciliśmy do Szczecina. Muszę się pochwalić: moja córcia skączyła w sobotę roczek i już sama chodzi. gratulacje a rozpoczęcie chodzenia to bardzo ważna data - setki razy w przyszłości bedzie Cię pytać kiedy zaczęła chodzić moj Adam mial niecale 11 miesiecy jak sobie poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Wszystkich! No nareszcie wróciliśmy do Szczecina. Muszę się pochwalić: moja córcia skączyła w sobotę roczek i już sama chodzi. gratulacje a rozpoczęcie chodzenia to bardzo ważna data - setki razy w przyszłości bedzie Cię pytać kiedy zaczęła chodzić moj Adam mial niecale 11 miesiecy jak sobie poszedl a moja Ania równe 10 miesięcy i do dziś nie może posiedzieć spokojnie tylko cały czas gdzieś ją nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 kto mi powie, gdzie znajdę ustawę mówiącą o tym, że od dnia 20 października silnik jest częścia zamienną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.11.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 kto mi powie, gdzie znajdę ustawę mówiącą o tym, że od dnia 20 października silnik jest częścia zamienną? coś powinno być na stronach gazet moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 kto mi powie, gdzie znajdę ustawę mówiącą o tym, że od dnia 20 października silnik jest częścia zamienną? coś powinno być na stronach gazet moto no to spróbuję tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 otwierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Istnieja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 cisza właśnie oglądała sobie na stronce plusa ich nowe reklamy dzianina i dzianina 2 - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 cisza właśnie oglądała sobie na stronce plusa ich nowe reklamy dzianina i dzianina 2 - super ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.11.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 http://reklamy.plusgsm.pl/reklamatv21.htmli po lewej stronie są wszstkie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts