Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktoś wie, gdzie można zamówić napełnianie zbiornika wodą do celów budowlanych i ile to kosztuje?

tak z ciekawości - jest coś takiego?[/quote=Didi]

Trzy X tak (bo nie wiem o co konkretnie pytasz): 1. można kupić zbiornik na wodę albo wypożyczyć studzienkę wodomierzową o pojemności około 1m3, 2. zamówić w ZWiK (a konkretnie Pogotowiu Wod.-Kan) dowóz wody pod konkretny adres,

3. woda budowlana- mam na myśli nie spożywczą.

Co do okien Urzędowskiego, specjaliści z branży na Forum (Jareko, Pchelek) wypowiadali się ze sporym dystansem (by nie rzec negatywnie) na temat tzw. suchego szklenia, jakie stosuje ta firma. Najlepiej przez wyszukiwarkę poszukać tego na Forum.

Moi znajomi kupili od Urzędowskiego i ...... najnormalniej w świecie się wypaczyły, aha a montaż odbył się z poślizgiem 3 tygodniowym.

Uważam, że nawet najlepszemu trafiają się wpadki, byleby nie było to tak często jak w wywołanym do tablicy Partnerze (co ja widziałam u sąsiada to Wam pisała kilka miesięcy temu)

Co do okien Urzędowskiego, specjaliści z branży na Forum (Jareko, Pchelek) wypowiadali się ze sporym dystansem (by nie rzec negatywnie) na temat tzw. suchego szklenia, jakie stosuje ta firma. Najlepiej przez wyszukiwarkę poszukać tego na Forum.

Jak kupowałam okna pytali mnie czy chcemy uszczelkę czy silikon.Wybrałam uszczelkę bo jest bardziej estetyczna i mają na nią aprobatę techniczną w brew tego co mówi sie a forum.

Witam wszystkich!

Coś u mnie ostatnio cienko z czasem :roll: ale jeszcze tylko jutro i nareszcie wolne :D

Didi to kiedy zaczynasz?

dziś będę wiedziała kiedy zejdzie im jakaś budowa (ciągną kilka domów), ale szczerze...to wcale mi się tak bardzo nie spieszy...ta zima...wolę ją przeczekać i zacząć na wiosnę....ale wszystko się wyjaśni

Jestem teraz na etapie bramy garażowej .Jakie są wasze opinie o bramyach firmy Wiśniowski?

my chyba tu w większości na forum mamy bramy czy to wjazdowe czy to garażowe właśnie Wiśniowskiego. Ja mam bramę wjazdową a przy garażowej od Wisniowskiego napęd - użytkuję 1,5 roku bez zarzutów

Jak kupowałam okna pytali mnie czy chcemy uszczelkę czy silikon.Wybrałam uszczelkę bo jest bardziej estetyczna i mają na nią aprobatę techniczną w brew tego co mówi sie a forum.

Ponieważ już kupione, można tylko życzyć, żeby wszysko było OK.

są zamontowane i jest wszystko w porządku

Jestem teraz na etapie bramy garażowej .Jakie są wasze opinie o bramyach firmy Wiśniowski?

Sprawdzałam ceny, były niezbyt konkurencyjne w stosunku np. do Normstahla, który jest moim faworytem. Zapytaj Jolly, ona się zna, bo jest przedstawicielem niemieckiej firmy "Belutec" (ale ich ceny są dla mnie porażające :cry: )

No tak Didi w sumie to nie wiadomo ile jeszcze czasu taka pogoda się utrzyma :roll: oczywiście chciałabym żeby jak najdłużej było ciepło :wink:

u nas taka pogoda a w górach śniegu po pachy i......na narty :D

w górach niech leży, tam jego miejsce :wink: a u nas to dopiero na Wigilię by się przydał :)

ale tylko na święta!