Didi 09.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Z radością informuję że: własnie sprzedałam mieszkanko i mam już pieniązki na koncie, więc moja budowa może w końcu nabierze tempa A kiedy będziesz na budowie, abyśmy mogli sie w końcu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.11.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Grzegorz to wszystko robił mi Biały.Ja bylam z tymi papierami podpisac umowe o dostawe gazu. Teska, czy z Tobą też umawiał się kilka razy, nie dzwonił, tłumaczył w różny sposób, po czym znowu nie dzwonił? A takie korzystne wrażenie zrobił na mnie przy pierwszej rozmowie i nastawiłam się na jego ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Trobe wpisuję sie na listę marząco - modlących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.11.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam w czwartek ostatni dzień w tym tygodniu pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.11.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. Wpisuję się na tę listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. Wpisuję się na tę listę dopisuję się również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy0001 10.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Jeśli mam dpbre informacje to jest "Partner" i "Partner-S". Obydwaj tacy sami naciągacze? Zgadzam sie w pełni co do firmy Partner zwykli pseudo biznesmeni obiecują niską cene a potem kombinują jak to wyprodukkowac po najniższch kosztach, kosztem szyb okuc jakosci drewna itp. Dałem sie nabrac 3 lata temu na ich pseudo mercedesa.Do dzisiaj moje zgoszenie reklamacji na odchodzącą farbe jest niezalatwione o regulacji niewspomne . W nowym domu ,ktory powoli buduję zamontuję okna innej firmy. Jakiej jeszcze niewiem-proszę o rekomendacje uczciwych firm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy0001 10.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witajcie, wróciłam z wojaży po Polsce i Europie (czytaj: Warszawa i lotnisko w Berlinie), ale sie to wszytsko skumulowało, że trochę padam na nos...... hgtyghythgythgythgythg..... o tak właśnie Pojawiło sie sporo nowych osób, może byscie cos napisali o sobie, a właściwie o domach/działkach??? Ciekawa jestem maro74 juz jestem, to się melduj co do Urzędowskiego: mam i jestem zadowolona (patrz Lista...) No i najwazniejsza wiadomość: mogę już "załatwiać potrzeby" w swoim nowym domku!!! na razie trzeba kaskadersko celować do rury, ale radość i tak wielka! A pro pos takich "dziwnych radości": scenka na budowie: przychodzi młoda i elegancka budująca się pani doktor prawa na budowe swojej równie młodej i nie mniej eleganckiej przyjaciółki i na widok nie wkopanego jeszcze zbiornika do oczyszczalni woła: O! Jaka piękna oczyszczalnia! Jak to się kanony piekna człowiekowi zmieniają Delf gdzie moża zobaczyc okna Urzędowskiego jakie mają ceny i jak dawno je montowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy0001 10.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Cy ktoś zna okna firmy Dako? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 10.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Jeśli mam dpbre informacje to jest "Partner" i "Partner-S". Obydwaj tacy sami naciągacze? Witam Nie pamietam dokladnie, ktora to byla firma ale w ubieglym roku kupowalem u nich okna pcv z montazem. Jestem bardzo zadowolony, szyby takie jak chcialem, szprosa.Cena taka jak ustalilem z nimi, montaz w terminie, po ok 9 miesiacach przyjechali na konserwacje i po zakonczeniu budowy takze przyjada.Firma jest ok i ja jestem zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy0001 10.11.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Jeśli mam dpbre informacje to jest "Partner" i "Partner-S". Obydwaj tacy sami naciągacze? Witam Nie pamietam dokladnie, ktora to byla firma ale w ubieglym roku kupowalem u nich okna pcv z montazem. Jestem bardzo zadowolony, szyby takie jak chcialem, szprosa.Cena taka jak ustalilem z nimi, montaz w terminie, po ok 9 miesiacach przyjechali na konserwacje i po zakonczeniu budowy takze przyjada.Firma jest ok i ja jestem zadowolony. Pozdrawiam masz wielkie szczescie.ale jaką konserwacje ci robili w oknach pcv -z tego co wiem robi sie konserwacje powloki lakierniczej w oknach drewnianych-bardzo dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.11.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 nowy0001 Jakbys spojrzał na Liste... to zobaczyłbys namiary na Urzędowskiego, od którego ja kupowałam to tyle złosliwości Okna wstawiałam wiosna 2004 - po roku poprosiłam o regulację, pod jednym oknem były slady zacieków, ale mogły być to także ślady po myciu, w każdym razie regulacja przy tym oknie była minimalna, a reszta jej nie wymagała. Na samym początku zaraz po zakupie było kilka niedoróbek przy silikonie przy szybie, ale przyjechał ogólnopolski serwisant z walizeczka i w 15 minut wszystko usunął. Jestem z okien i serwisu zadowolona. Hej NOWI przedstawcie sie ładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 maro74 z rurą nie ustalilismy niestety - zabrakło czasu, ale będe próbować Jak będziesz w mieście daj znać - dokończymy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.11.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 zakonczeniu budowy takze przyjada.Firma jest ok i ja jestem zadowolony. Pozdrawiam Nie chcę krakać ale mam tylko nadzieję, że między szybami nie brakuje argonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy0001 10.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 nowy0001 Jakbys spojrzał na Liste... to zobaczyłbys namiary na Urzędowskiego, od którego ja kupowałam to tyle złosliwości Okna wstawiałam wiosna 2004 - po roku poprosiłam o regulację, pod jednym oknem były slady zacieków, ale mogły być to także ślady po myciu, w każdym razie regulacja przy tym oknie była minimalna, a reszta jej nie wymagała. Na samym początku zaraz po zakupie było kilka niedoróbek przy silikonie przy szybie, ale przyjechał ogólnopolski serwisant z walizeczka i w 15 minut wszystko usunął. Jestem z okien i serwisu zadowolona. Hej NOWI przedstawcie sie ładnie!!! Dzięki w międzyczasie znalazłem ich w internecie na stronie http://www.urzędowski.pl ale dzieki za fatyge buduję powoli w Dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy0001 10.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 zakonczeniu budowy takze przyjada.Firma jest ok i ja jestem zadowolony. Pozdrawiam Nie chcę krakać ale mam tylko nadzieję, że między szybami nie brakuje argonu. Słyszałem już otym argonie-może wiesz jak sprawdzć czy w oknie jest argon? bede zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 buduję powoli w Dobrej Dzieki Nawet nie wiesz ilu masz tu sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.11.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam wszystkich gorąco! Brak czasu nie pozwala mi na pogawedki na forum, ale ciagle o was pamietam, a mozna i powiedziec, ze tesknie U mnie na razie bez zmian - czekam na plan zagospodarowania dla Tanowa - wedlug urzednikow poczekam jeszcze przynajmniej do wiosny. Cierpliwy ze mnie czlowiek... Hej Miśki, długo się nie odzywaliście. Wiosną, w maju, to plan dla Tanowa ma być dopiero wyłożony, bo urbaniści mają poślizg. Więc pewnie zatwierdzenie jeszcze się przesunie. Zanosi się, że będziemy sąsiadkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts