Maggie 10.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 A tak w ogóle, to witam wszystkich w mglisty czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 WDołujach rusza areobik zawsze można spróbować. o Ula super informacja, wiesz coś bliżej? gdzie, kiedy? idziesz? a Teska? (nie jej nie trzeba nic gubić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 10.11.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 masz wielkie szczescie.ale jaką konserwacje ci robili w oknach pcv -z tego co wiem robi sie konserwacje powloki lakierniczej w oknach drewnianych-bardzo dziwne Np robi sie regulacje, smaruje i czysci okucia.... To jest takze konserwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Słyszałem już otym argonie-może wiesz jak sprawdzć czy w oknie jest argon? Poszukaj w postach jareko. On am jakiś patent z płomieniem i obserwowaniem odbicia w szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.11.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Jeśli mam dpbre informacje to jest "Partner" i "Partner-S". Obydwaj tacy sami naciągacze? Zgadzam sie w pełni co do firmy Partner zwykli pseudo biznesmeni obiecują niską cene a potem kombinują jak to wyprodukkowac po najniższch kosztach, kosztem szyb okuc jakosci drewna itp. Dałem sie nabrac 3 lata temu na ich pseudo mercedesa.Do dzisiaj moje zgoszenie reklamacji na odchodzącą farbe jest niezalatwione o regulacji niewspomne . W nowym domu ,ktory powoli buduję zamontuję okna innej firmy. Jakiej jeszcze niewiem-proszę o rekomendacje uczciwych firm ? u mnie w pracy okna montował i nadal montuje partner (bez s). z tego co wiem odpowiedzialny za te zamówienia u nas nie narzeka. jako użytkownik się nie wypowiadam, bo wiecie jak to, w pracy. przychodzi się i wychodzi. otwierają się więc dla mnie gut. myciem, konserwacją zajmują się inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.11.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a tak wogóle to dzień doberek wszystkim dzisiaj w robótce krótko bo... trzasnął mi teleskop na naszych fajnych drogach i muszę jechać (czyli wydać kasę) i wymienić a potem zakupy i łikendzik Maggie - jaki masz nr działki? bo dzisiaj dzwoniłam na rejon w sprawie działki znajomego (czeka na przyłącze) i wychodzi że sobie jeszcze poczeka i to, sporo. projektant nie może zdać dokumentacji bo, trasa przyłącza biegnie częściowo przez prywatne i na dwoje babka wróżyła. pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.11.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 czupurku, wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Grzegorz to wszystko robił mi Biały.Ja bylam z tymi papierami podpisac umowe o dostawe gazu. Teska, czy z Tobą też umawiał się kilka razy, nie dzwonił, tłumaczył w różny sposób, po czym znowu nie dzwonił? A takie korzystne wrażenie zrobił na mnie przy pierwszej rozmowie i nastawiłam się na jego ofertę. tez tak robil...pochowal juz chyba cala rodzine....ale wzielam jego bo : cena byla ok, i piec kondensacyjny Viessmanna byl w super cenie. Po tym jak jest u GrzegorzaR widac ze sie chlop wogole nie zmienil.Ale ceny ma ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 witam ghrupke przed długaśnym weekendzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.11.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Właśnie listonosz przyniósł warunki przyłączenia do gazu. No to mam komplet dokumentów do gminy. W przyszłym tygodniu składam wniosek o WZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam Wszystkich serdecznie, w szczególności Bezrzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 takie drobne ogłoszonko Faksik Panasonica uzywany pol roku......jakby ktos chciał zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 czas rozpocząć przygotowania do dłuuuuuuuuuuuugiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a właśnie że istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Bodekku prawdę powiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a właśnie że istnieją jakies specjalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 hejczy jest istotna różnica między budowaniem domu szkieletowego, a z gotowych prefabrykatów drewnianych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 10.11.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Maggie, strasznie sie ciesze A gdzie dokladniej masz swoj kawalek ziemi? (My na Wiatracznej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 zacięło nam się na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 11.11.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 jestem coraz bliżej z wyborem rekuperatora, o dziwo dobre (wg danych) wymienniki produkują w Szczecinie. Zbadam sprawę i Ci streszcze co z tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts