Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli mam dpbre informacje to jest "Partner" i "Partner-S".

Obydwaj tacy sami naciągacze?

Zgadzam sie w pełni co do firmy Partner zwykli pseudo biznesmeni obiecują niską cene a potem kombinują jak to wyprodukkowac po najniższch kosztach, kosztem szyb okuc jakosci drewna itp.

Dałem sie nabrac 3 lata temu na ich pseudo mercedesa.Do dzisiaj moje zgoszenie reklamacji na odchodzącą farbe jest niezalatwione o regulacji niewspomne :cry: .

W nowym domu ,ktory powoli buduję zamontuję okna innej firmy.

Jakiej jeszcze niewiem-proszę o rekomendacje uczciwych firm ?

u mnie w pracy okna montował i nadal montuje partner (bez s). z tego co wiem odpowiedzialny za te zamówienia u nas nie narzeka. jako użytkownik się nie wypowiadam, bo wiecie jak to, w pracy. przychodzi się i wychodzi. otwierają się więc dla mnie gut. myciem, konserwacją zajmują się inni.

a tak wogóle to dzień doberek wszystkim

dzisiaj w robótce krótko bo... trzasnął mi teleskop na naszych fajnych drogach i muszę jechać (czyli wydać kasę) i wymienić :cry:

a potem zakupy i łikendzik :p

Maggie - jaki masz nr działki? bo dzisiaj dzwoniłam na rejon w sprawie działki znajomego (czeka na przyłącze) i wychodzi że sobie jeszcze poczeka i to, sporo. projektant nie może zdać dokumentacji bo, trasa przyłącza biegnie częściowo przez prywatne i na dwoje babka wróżyła.

pozdrowionka dla wszystkich

Grzegorz to wszystko robił mi Biały.Ja bylam z tymi papierami podpisac umowe o dostawe gazu.

Teska, czy z Tobą też umawiał się kilka razy, nie dzwonił, tłumaczył w różny sposób, po czym znowu nie dzwonił? A takie korzystne wrażenie zrobił na mnie przy pierwszej rozmowie i nastawiłam się na jego ofertę. :cry:

tez tak robil...pochowal juz chyba cala rodzine....ale wzielam jego bo : cena byla ok, i piec kondensacyjny Viessmanna byl w super cenie.

Po tym jak jest u GrzegorzaR widac ze sie chlop wogole nie zmienil.Ale ceny ma ok.