Teska 13.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam, kasia78 witaj na forum maro74 jak głowa? Mam dla was kolejną BARDZO WAZNĄ radę: odbierając ściany (po gładzeniu lub malowaniu), róbcie to wieczorem, przy sztucznym świetle, najlepiej symulując obecność docelowych lamp - ja zamontowałam dzisiaj lampę, spojrzałam na ścianę i.... ................................piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hmm..nie tylko..wystarczy lampa halogenowa i wychodza wsie kwiatki...( poinformował mnie o tym tynkarz jak go sprawdzac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Jakie puchy, jakie puchy! Łykend, to troche luźniej! ooooooo witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 witam grupkę.....chyba jeszcze spiacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.11.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witajcie wszyscy, witaj Kasia 78. Za oknem słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.11.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam grupę, Kasię też szczególnie. Korzystając z ładnej pogody wybrałam się na wizję lokalną do Tanowa. Mój przyszły sąsiad nie może się doczekać, kiedy zaczniemy się budować , bo mówi, że mu będzie weselej! Miśki, Tanowo w sumie nie takie wielkie. To tylko parę ulic dalej! Współczuję sąsiadki, czy to może ten domek po lewej stronie, gdzie nawieźli tyle gruzu, aby podwyższyć teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Korzystając z ładnej pogody wybrałam się na wizję lokalną do Tanowa. Mój przyszły sąsiad nie może się doczekać, kiedy zaczniemy się budować , bo mówi, że mu będzie weselej! Buduję jako pierwsza w swojej grupie i rzeczywiście mam poczucie osamotnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.11.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.11.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 No to ładnie - albo wszyscy teraz obiadują albo uciekli przede mną a chciałam się tylko przywitać... Witaj Kasia78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Jestem trochę smutna, bo w piątek dowiedziałam się, że ja jako inwestor chcący budować w ramach działalności gospodarczej muszę czekać na uprawomocnienie się pozwolenie prawie 2 miesiące czyli do 5 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.11.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Jestem trochę smutna, bo w piątek dowiedziałam się, że ja jako inwestor chcący budować w ramach działalności gospodarczej muszę czekać na uprawomocnienie się pozwolenie prawie 2 miesiące czyli do 5 grudnia Czemu taka dyskryminacja? Szkoda, w grudniu się już pewnie zbyt wiele nie zdziałacie, a teraz możnaby jeszcze wykorzystać ciepłe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 13.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Miśki, Tanowo w sumie nie takie wielkie. To tylko parę ulic dalej! Współczuję sąsiadki, czy to może ten domek po lewej stronie, gdzie nawieźli tyle gruzu, aby podwyższyć teren? Nie, Madziunia, to zuzlowka po prawej stronie, gdzie nie ma jeszcze domkow. Sasiadka na razie trzepla sobie tylko ogrodzenie. Mowi, ze na razie sie nie bedzie budowac, tylko ogrod sobie na tylnej polowie dzialki zaklada. I terenu nie podniosla. Tak sobie mysle, ze chyba bede musiala wziasc geodete, zeby nam teren nasz wyznaczyl tak na 100%, czy plotu sobie sasiadka u nas nie postawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Jestem trochę smutna, bo w piątek dowiedziałam się, że ja jako inwestor chcący budować w ramach działalności gospodarczej muszę czekać na uprawomocnienie się pozwolenie prawie 2 miesiące czyli do 5 grudnia Bo to jest zielone światło dla przedsiębiorczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.11.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam wszystkich u schyłku, jak dla mnie czterodniowego weekendu . Aż szkoda, że się kończy . Chociaż, gdyby tak było częściej, to można by wpaść w nałóg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.11.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam w nowym tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.11.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jestem trochę smutna, bo w piątek dowiedziałam się, że ja jako inwestor chcący budować w ramach działalności gospodarczej muszę czekać na uprawomocnienie się pozwolenie prawie 2 miesiące czyli do 5 grudnia Bo to jest zielone światło dla przedsiębiorczości. szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Miśki, Tanowo w sumie nie takie wielkie. To tylko parę ulic dalej! Współczuję sąsiadki, czy to może ten domek po lewej stronie, gdzie nawieźli tyle gruzu, aby podwyższyć teren? Nie, Madziunia, to zuzlowka po prawej stronie, gdzie nie ma jeszcze domkow. Sasiadka na razie trzepla sobie tylko ogrodzenie. Mowi, ze na razie sie nie bedzie budowac, tylko ogrod sobie na tylnej polowie dzialki zaklada. I terenu nie podniosla. Tak sobie mysle, ze chyba bede musiala wziasc geodete, zeby nam teren nasz wyznaczyl tak na 100%, czy plotu sobie sasiadka u nas nie postawila a nie szkoda Ci robic tak jeszcze nie mieszkajac kwachow sasiedzkich?? wystarczy chyba zapytac sasiadke jak stawiala płot no i oczywiscie oddac jej czesc kaski w koncu bedziesz tam mieszkac....tak sobie tylko mysle... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam rankiem..... ale mgła...nic z okna nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ale jakim prawem jeździła po nie swoim terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts