maksiu 28.10.2003 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Mozna nagrać, klikasz na miniaturke, otwiera sie zdjęcie, na zdjęciu prawy guzik myszki, zapisz jako... wybierasz gdzie chcesz nagrac i tak po kolei wszystkie zdjęcia ktore chcesz sobie zachowacpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 28.10.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 dzień dobry wszystkim moze ktoś jest zorientowany jakie są koszty geodety wczoraj rozmawiałam z geodetą zawołał za mapkę do celów projektowych 700zł zrobiona na folii ilość dowolna zapytałam o całość prac geodezyjnych tzn od początku do końca budowy wszystko to co dotyczygeodety to wyszła suma 2200zł nie wiem jak to sie ma do innych czy dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Witam wszystkich! Dziewczyny - pogodę zamówiłam i ma być ciepło do końca tygodnia choć deszczyk może popadać - korzystajcie póki czas Iwona G - ja płaciłam za wtórnik 650,-zł i 450,-zł za wytyczenie budynku. A później na zakończenie jeszcze raz trzeba zawołać geodetę - ale nie wiem ile weźmie - generalnie moja geodetka była tania i myślę, że na końcu też nie zedrze Stasiek - przebaczone-zapomniane Życzę wszystkim miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 28.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Witam serdecznie i błagam o to słoneczko, bo nie dość, że katar okrutny to i humor taki sobie - może wygrzanie kości na słońcu cosik pomoże... Ze zdjęć wygląda mi to na super imprezę choć muszę przyznać, że wyobraźni mi nie staje, bo każdego z Was wyobrażałam sobie inaczej , za to wyraźnie rozszalała mi się przy obrazku opatrzonym napisem "cenzura" - co tam było?!?! I jeszcze jedno pytanko - czy nikt oprócz maksia zdjęć nie robił? Bo na żadnym go nie widać! Takie niedopatrzenie kochani! Twórca I Stworzyciel Grupy nieuhonorowany??? Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2003 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Mamona L: spokojnie.. byly jeszcze dwa inne aparaty, mam nadzieje ze do konca tygodnia dostane te zdjęcia i wtedy zobaczysz Twórce i Stworzyciela Grupypozdrawiamps. cenzura... hmmmm top secret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 28.10.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ten to wie, jak stopniować napięcie i wzbudzić ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2003 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 ML: wierz mi ze to nie chodzi o stopniowanie, ale poprostu nie jest tak latwo wyprosic od ludzi zdjęcia.. ja te ktore robiłem zamiesciłem.. a na reszta musze czekac tak samo jak i inni...pozdrawiamps. nie spodziewaj sie cudow Twórca I Stworzyciel Grupy wygląda całkiem pospolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.10.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Iwona G ja za mapę do celów projektowych zapłaciłam 500 a za wytyczenie budynku 10 punktów 400. Wydaje mi się, że to jest przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.10.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Mam już zakończoną ściankę fundamentową. Proszę o pomoc. Ile schnie dysperbit zamim położy się drugą warstwę i kiedy można dopiero kleić styropian? Bardzo proszę odpowiedzcie doświadczeni bracia i siostry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2003 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 SP.: nie wiem ile schnie dysperbit.. u mnie przyklejali styropian po 5 dniach od wysmarowania scianek fundamentowych tym czarnidłem. Nie wiem jednak czy to wynika z przyczyn technologicznych czy organizacyjnychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 S.P. - po prostu za każdym razem musi wyschnąć..... Teraz jest zimno, więc schnie dłużej......... U mnie będą izolować fundament dopiero teraz, bo kierownik nam mówił, że fundament jednak powinien przeschnąć przed zaizolowaniem. Może i Ty mogłabyś poczekać z ilozacją fundamentu do wiosny? Można to rozważyć - moi znajomi też tak zrobią a zaczęli też niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 28.10.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 witamy serdecznie!!!!!!!!! Jak wspominaliśmy wczesniej spotkanie ekstra, dokumentacja w formie fotek ekstra, a sprawozdanie doskonałe (chyle czoło przed twórczościa-gratuluje). Tytułem wyjasnień co do stawek VAT - ostatecznie spie spokojnym snem zimowym po to aby zakasać rekawy wiosną. a pro po przepowiedni pogodowych: jaka ma byc zima???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ulcia i Krzyś - zima ma być ostra i długa, niestety........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 28.10.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 własnie!!!!!!!!!!!a my mamy nadzieje ruszac z budowa od lutego, zgroza!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.10.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Chyba ż Ivette nam załatwi łagodniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2003 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ulcia i Krzyś: moze nie bedzie tak tragicznie.. ale mimo wszystko uwazam ze luty to chyba nie najlepszy czas... moze zaczniecie w marcu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 No i oby zima nie zrobiła nawrotu jak to miało miejsce w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 No ja uruchamiam znajomości, żeby pogoda była dobra Ale radzę Ulci i Krzysiowi nastawić się najwcześniej na marzec albo i kwiecień - my też mieliśmy zacząć w marcu a zaczęliśmy dopiero w końcu maja - bo było cholernie zimno No ale jak tak dużo osób będzie pozytywnie myśleć, to z pewnością będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Maksiu fotki wysle jak bede w domku, od rana do 18 jestem na budowie , mam dosyc... probowałam dzisiaj ale cos mi ciagle pojawia sie komunikat: wiadomosc prawdopodobnie nie została wysłana...wiec nie wiem czy dostałes...w ciagu dnia mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 28.10.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 SP. Jestem na tym samym etapie co Ty. Dzisiaj zagęszczali mi piasek (nie myślałem że pod podłogą wejdzie tego 100 ton - budżet rozbity ), a co do izolacji ścianek - zapowiada się kilka ładnych i ciepłych dni. Chcę jednego dnia pomalować dysperbitem całość, a drugiego dnia jeszcze raz i od razu przyklejać styropian, folie i zasypywać. pozdrowienia dla wszystkich zapaleńców grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts