Didi 14.11.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amo w piątek byliśmy po sąsiedzku (parapetówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.11.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 i siem zameldowałem gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.11.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amo w piątek byliśmy po sąsiedzku (parapetówka) i nie zaszliście wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.11.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ale jakim prawem jeździła po nie swoim terenie Niestety, ciężki sprzęt jeździ także po terenie mojego sąsiada(-ki?) ale nie mam szans niczego uzgodnić, bo nie jestem w stanie dowiedzieć się kto nim (nią) jest. Próbujemy od 2 lat, bo chcieliśmy żeby partycypował(-a) w kosztach przyłączy, które będą teraz prowadzone. Nawet przez notariusza nie udało się skontaktować, więc mam czyste sumienie. Witam poniedzialkowo! W takim przypadku tez bym pretensji nie miala - ale u nas pani sasiadka znala nasz numer telefonu i jesli chodzi o partycypowanie w kosztach to wiedziala gdzie zadzwonic. A wydaje mi sie, ze przynajmniej te dobrosasiedzkie stosunki powinny ja zmusic do zadzwonienia z zapytaniem o wjazd na nasz teren i uzgodnienie partycypacji w kosztach przed postawieniem plotu. Bylam naprawde mila , kiedy z nia rozmawialam. Obiecala, ze jak cos bedzie wiedziala o mediach to da znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.11.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Komp mi sie zawiesil i kilka razy ta sama wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.11.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 W takim przypadku tez bym pretensji nie miala - ale u nas pani sasiadka znala nasz numer telefonu i jesli chodzi o partycypowanie w kosztach to wiedziala gdzie zadzwonic. A wydaje mi sie, ze przynajmniej te dobrosasiedzkie stosunki powinny ja zmusic do zadzwonienia z zapytaniem o wjazd na nasz teren i uzgodnienie partycypacji w kosztach przed postawieniem plotu. Bylam naprawde mila , kiedy z nia rozmawialam. Obiecala, ze jak cos bedzie wiedziala o mediach to da znac. Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.11.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 tez tak robil...pochowal juz chyba cala rodzine....ale wzielam jego bo : cena byla ok, i piec kondensacyjny Viessmanna byl w super cenie. Po tym jak jest u GrzegorzaR widac ze sie chlop wogole nie zmienil.Ale ceny ma ok. Facet ma prze......ne życie.Ja przerobilam już zgon kogoś z jego bliskich a teraz na tapecie mamy dwie operacje syna. To wszystko przedzielone jedynym radosnym wydarzeniem, jakim były narodziny siostrzeńca i długimi okresami nieodbierania telefonu. Jeśli przed rokiem 2010 uda mu się przedstawic ofertę i rzeczywiście będzie super, to się mocno zastanowię, bo współpraca wydaje się byc nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.11.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 i siem zameldowałem Jaki p(raw)orządny obywatel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 WDołujach rusza areobik zawsze można spróbować. o Ula super informacja, wiesz coś bliżej? gdzie, kiedy? idziesz? a Teska? (nie jej nie trzeba nic gubić) Witam wszystkich.Czupurku może i bym poszła dowiem się bliżej kidy ico ,dom ci znać .Teska kiedyś mówiła że też by pochodził,ale teraz jak jej mąż wrócił to zbił jej kalorje na następnych pare miesięcy ,także niewiem jak ona się zapatruje na to.Jak przeczyta to się odezwie napewno.ULA Ulcia jak wój przyjedzie to tez zbije ci kalorie.....nawet areobik nie bedzie potrzebny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 tez tak robil...pochowal juz chyba cala rodzine....ale wzielam jego bo : cena byla ok, i piec kondensacyjny Viessmanna byl w super cenie. Po tym jak jest u GrzegorzaR widac ze sie chlop wogole nie zmienil.Ale ceny ma ok. Facet ma prze......ne życie.Ja przerobilam już zgon kogoś z jego bliskich a teraz na tapecie mamy dwie operacje syna. To wszystko przedzielone jedynym radosnym wydarzeniem, jakim były narodziny siostrzeńca i długimi okresami nieodbierania telefonu. Jeśli przed rokiem 2010 uda mu się przedstawic ofertę i rzeczywiście będzie super, to się mocno zastanowię, bo współpraca wydaje się byc nie na moje nerwy. hmm..widac chlop ma rozbujala fantazje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 14.11.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jakie puchy, jakie puchy! Łykend, to troche luźniej! ooooooo witaj! Jakie tam łłłoooooooooooooo....ooooooooo!!! Sie buduje to sie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 14.11.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amo gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.11.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 witam wtorkowo, mocno wiaterkowo Bodekku - no gratulacje wielkie. patrzcie siedział cicho, 21 minęło i już. fajnie się mieszka z czystym sumieniem no nie? Teska - a kurka trzymam się. nie powiem od czasu do czasu mnie bierze, ale daję radę. już nawet potrafię wypić drinka i się nie złamać do fajeczki. tylko te ciuchy coraz bardziej się kurczą no ja muszę iść na te wygibasy, bo mojego mam na codzień, czyli ma inne zachowania niż wasi z doskoku pozdrówka dla wszysystkich. a opony powymieniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Teska - a kurka trzymam się. nie powiem od czasu do czasu mnie bierze, ale daję radę. już nawet potrafię wypić drinka i się nie złamać do fajeczki. tylko te ciuchy coraz bardziej się kurczą no BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 i siem zameldowałem Jaki p(raw)orządny obywatel. prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Amo w piątek byliśmy po sąsiedzku (parapetówka) i nie zaszliście wstyd byliśmy lekko spóźnieni a wychodziliśmy gruubo po północy więc już nie chcielismy Was budzić a do Was to przyjedziemy specjalnie a nie "przy okazji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 witam wtorkowo, mocno wiaterkowo Bodekku - no gratulacje wielkie. patrzcie siedział cicho, 21 minęło i już. fajnie się mieszka z czystym sumieniem no nie? pozdrówka dla wszysystkich. a opony powymieniane? ale jakie nerwowe było te 21 dni ale mieszkam faktycznie spokojnie kapcie dopiero zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a opony powymieniane? przyznaję - dopiero wczoraj - ale WYMIENIONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts