Gość 15.11.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam porankowo, oj jaka kawusia dzisiaj niesmaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam porankowo, oj jaka kawusia dzisiaj niesmaczna uwaga podróba znowu mamy wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam porankowo, oj jaka kawusia dzisiaj niesmaczna uwaga podróba znowu mamy wirusa Co Ty gadasz ja to dopiero jestem oryginalna, a jak naklepie ponad tysiac postow to mi smialo mozesz powiedziec ze mam kota ............ w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Bodek olej to szkoda nerwa ktoś ma kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam porankowo, oj jaka kawusia dzisiaj niesmaczna uwaga podróba znowu mamy wirusa Co Ty gadasz ja to dopiero jestem oryginalna, a jak naklepie ponad tysiac postow to mi smialo mozesz powiedziec ze mam kota ............ w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 hmm..widac chlop ma rozbujala fantazje.... To dobre w łóżku ale nie w biznesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 i siem zameldowałem Jaki p(raw)orządny obywatel. prawda Ale dlaczego ":oops: "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 uwaga podróba znowu mamy wirusa To może jakiś programik antywirusowy- totalne olanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 uwaga podróba znowu mamy wirusa To może jakiś programik antywirusowy- totalne olanie? na "takich" tylko taki program najbardziej skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 oj ta skleroza bodekku, amo gratulacje!!!! No i jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 uwaga podróba znowu mamy wirusa To może jakiś programik antywirusowy- totalne olanie? Chociaz pis i sm nie jest mi obce, ale na taka perwersje to nie jestem przygotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 15.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 WDołujach rusza areobik zawsze można spróbować. o Ula super informacja, wiesz coś bliżej? gdzie, kiedy? idziesz? a Teska? (nie jej nie trzeba nic gubić) Witam wszystkich.Czupurku może i bym poszła dowiem się bliżej kidy ico ,dom ci znać .Teska kiedyś mówiła że też by pochodził,ale teraz jak jej mąż wrócił to zbił jej kalorje na następnych pare miesięcy ,także niewiem jak ona się zapatruje na to.Jak przeczyta to się odezwie napewno.ULA Ulcia jak wój przyjedzie to tez zbije ci kalorie.....nawet areobik nie bedzie potrzebny:) Póki go niema zbijacza musze szukać sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 WDołujach rusza areobik zawsze można spróbować. o Ula super informacja, wiesz coś bliżej? gdzie, kiedy? idziesz? a Teska? (nie jej nie trzeba nic gubić) Witam wszystkich.Czupurku może i bym poszła dowiem się bliżej kidy ico ,dom ci znać .Teska kiedyś mówiła że też by pochodził,ale teraz jak jej mąż wrócił to zbił jej kalorje na następnych pare miesięcy ,także niewiem jak ona się zapatruje na to.Jak przeczyta to się odezwie napewno.ULA Ulcia jak wój przyjedzie to tez zbije ci kalorie.....nawet areobik nie bedzie potrzebny:) Póki go niema zbijacza musze szukać sama. Ulcia a gdzie wierność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 zacięło się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 15.11.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Amo w piątek byliśmy po sąsiedzku (parapetówka) i nie zaszliście wstyd byliśmy lekko spóźnieni a wychodziliśmy gruubo po północy więc już nie chcielismy Was budzić a do Was to przyjedziemy specjalnie a nie "przy okazji" mamy nadzieję a wszystkich witam ładna dziś pogoda może trochę słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Amo w piątek byliśmy po sąsiedzku (parapetówka) i nie zaszliście wstyd byliśmy lekko spóźnieni a wychodziliśmy gruubo po północy więc już nie chcielismy Was budzić a do Was to przyjedziemy specjalnie a nie "przy okazji" mamy nadzieję a wszystkich witam ładna dziś pogoda może trochę słoneczka właśnie rozmawiałam z koleżanką z Zielonej i mówiła, że idzie na spacer bo u nich piękne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 15.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Chyba ta Zielona to Zielona wyspa czyli Irlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Chyba ta Zielona to Zielona wyspa czyli Irlandia Ale ona jest Zielona, bo zroszona obficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Chyba ta Zielona to Zielona wyspa czyli Irlandia moja siortra jest w Irlandi i mówi, że codziennie pada czasami tylko godzinkę ale pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 15.11.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 WDołujach rusza areobik zawsze można spróbować. o Ula super informacja, wiesz coś bliżej? gdzie, kiedy? idziesz? a Teska? (nie jej nie trzeba nic gubić) Witam wszystkich.Czupurku może i bym poszła dowiem się bliżej kidy ico ,dom ci znać .Teska kiedyś mówiła że też by pochodził,ale teraz jak jej mąż wrócił to zbił jej kalorje na następnych pare miesięcy ,także niewiem jak ona się zapatruje na to.Jak przeczyta to się odezwie napewno.ULA Ulcia jak wój przyjedzie to tez zbije ci kalorie.....nawet areobik nie bedzie potrzebny:) Póki go niema zbijacza musze szukać sama. Ulcia a gdzie wierność Jestem wierna ,ale wyraz zbijacza każdy może sobie interpretować wedłóg własnych potrzeb,także niewiem jak u ciebie z nimi ???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts