Majka 15.11.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola a może trzeba redakcji "szanownej" podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola a może trzeba redakcji "szanownej" podpowiedzieć KOchani redakcja juz o tym wie....dostałam info.Najlepiej jest po prostu takie gówna ignorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola a może trzeba redakcji "szanownej" podpowiedzieć KOchani redakcja juz o tym wie....dostałam info.Najlepiej jest po prostu takie gówna ignorować... staramy się w psychologu są jeszcze wątki założone przez to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zupa rybna mi sie za slona ugotowala. Czy to prawda, ze sledzie gotuje sie z dodatkiem soli, a okonie z dodatkiem cukru? T.esko raz tylko jedyny napisze do Ciebie przy wszystkich......napewno niedługo sie poznamy! wiesz łatwo jest znalesc kogos..... nie zycze sobie odpowiedzi w moim kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Teska - witaj tylko spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam wtorkowo popoludniowo. Gowno ma dynamiczne IP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Teska - witaj tylko spokojnie ja tam zawsze jestem spokojna......wlasnie z t.eski zmienila sie na goscia.hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 hej ludziska moze to jakas depresja jesienna ludzi atakuje i troche miesza we lbie... Monka w Thomasie zrobili mnie porzadnie w konia, ale dzieki za pomoc i kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A co sie stało agniesiu?Ja do tej pory (odpukać!) i moi znajomi nie mieliśmy problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.11.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Najlepiej jest po prostu takie gówna ignorować... Teska wyluzuj, juz kilka takich odwiedzin przeżyliśmy, nie zajmujmy sie więc tym i tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zadzwonilam miesiac temu, zeby sie dowiedziec o ceny i warunki. Pytalam o dojazd - 28 km, dodatkowa oplate za ten dojazd czy moze jakis ryczalt doliczaja? Nie nic, wszystko w tej cenie ktora podali. Ok, zadzwonilam po tygodniu upewnic sie i potwierdzic, wszystko podali tak samo. Po kolejnym tygodniu zlozylismy ostateczne zamowienie - zlozone w srode, z laniem betonu w sobote. Oczywiscie upewniamy sie czy warunki wciaz te same. Tak te same. W piatek 17.45 telefon " szef kazal doliczyc oplate za transport'', 'ok, ile?' 'zamiast 185 netto za 1m3 to 225 netto za 1m3' no to sobie policzylam - 900 zl roznicy na 18m3 betonu Zadzwonili o 17.45 w piatek, kiedy juz inne betoniarnie zamkniete, prawdopodobnie chcieli nas postawic pod sciana, ale 900 zl to za duzo, postanowilismy poczekac i sie z kim innym umowic. Szukalismy kontaktu do pewnej kobiety z innej betoniarni, maz jezdzil ludzi wypytywal, po sklepach i domach gdzie ona mieszka, na szczescie udalo sie, betoniarnia nie miala zamowien na ten dzien i od rana zaczeli robic beton, podjezdzali od 11 i zalewalismy do zmroku. tutaj tez musielismy za transport doplacic ale 300 a nie 900 pewnie na miejscu w Szczecinie nie ma problemow szkoda tylko, ze tak ludzi na ostatnia chwile chca nabrac (3 razy dzwonilam i sie upewnialam, czy sie cos nie zmienilo) jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam Was KochaniCo tam dzisiaj tak malo postow?Komu cos podpowiedziec, bo sie nudze strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 agniesiu bardzo mi przykro swoją drogą zachowali się okropnie i jakby mi takie świństwo zrobili to wkurzyłabym się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.11.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 no co Ty, wsyztsko dobrze sie skonczylo ale dzisiaj admin zasuwa, az sie kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.11.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 WDołujach rusza areobik zawsze można spróbować. o Ula super informacja, wiesz coś bliżej? gdzie, kiedy? idziesz? a Teska? (nie jej nie trzeba nic gubić) Witam wszystkich.Czupurku może i bym poszła dowiem się bliżej kidy ico ,dom ci znać .Teska kiedyś mówiła że też by pochodził,ale teraz jak jej mąż wrócił to zbił jej kalorje na następnych pare miesięcy ,także niewiem jak ona się zapatruje na to.Jak przeczyta to się odezwie napewno.ULA Ulcia jak wój przyjedzie to tez zbije ci kalorie.....nawet areobik nie bedzie potrzebny:) Póki go niema zbijacza musze szukać sama. Ulcia a gdzie wierność Jestem wierna ,ale wyraz zbijacza każdy może sobie interpretować wedłóg własnych potrzeb,także niewiem jak u ciebie z nimi ???. potrzeby mam różne Nowłaśnie ,więc wyraz ten odbierasz wedłóg swoich potrzeb. Ależ te kobitki są gorące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 WDołujach rusza areobik zawsze można spróbować. o Ula super informacja, wiesz coś bliżej? gdzie, kiedy? idziesz? a Teska? (nie jej nie trzeba nic gubić) Witam wszystkich.Czupurku może i bym poszła dowiem się bliżej kidy ico ,dom ci znać .Teska kiedyś mówiła że też by pochodził,ale teraz jak jej mąż wrócił to zbił jej kalorje na następnych pare miesięcy ,także niewiem jak ona się zapatruje na to.Jak przeczyta to się odezwie napewno.ULA Ulcia jak wój przyjedzie to tez zbije ci kalorie.....nawet areobik nie bedzie potrzebny:) Póki go niema zbijacza musze szukać sama. Ulcia a gdzie wierność Jestem wierna ,ale wyraz zbijacza każdy może sobie interpretować wedłóg własnych potrzeb,także niewiem jak u ciebie z nimi ???. potrzeby mam różne Nowłaśnie ,więc wyraz ten odbierasz wedłóg swoich potrzeb. Ależ te kobitki są gorące. no i dlatego robimy sobie "pobudzajace" sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Deska 15.11.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 no co Ty, wsyztsko dobrze sie skonczylo ale dzisiaj admin zasuwa, az sie kurzy Nooooooo! Moje Kochane zostalo mi pare tubek silkonu z budowy. Czy nadaje sie on na uzupelnienie, no wiecie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a dlaczego nie Masz rację, może byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Deska 15.11.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Teska - witaj tylko spokojnie Dzisiaj Admin nadgodziny robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts