Gość Deska 15.11.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Teska - witaj tylko spokojnie Dzisiaj Admin nadgodziny robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Deska 15.11.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A jak uzyje silikonu brazowego to czy sie nie musze juz opalac topless? Acha i witam juz srodowo. Pierwsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość °Teska 15.11.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 raz tylko jedyny napisze do Ciebie przy wszystkich......napewno niedługo sie poznamy! wiesz łatwo jest znalesc kogos..... nie zycze sobie odpowiedzi w moim kierunku. A ja witam wieczorkowo przy lampce gorzkiej zoladkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość °Teska 15.11.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 raz tylko jedyny napisze do Ciebie przy wszystkich......napewno niedługo sie poznamy! wiesz łatwo jest znalesc kogos..... nie zycze sobie odpowiedzi w moim kierunku. A ja witam wieczorkowo przy lampce gorzkiej zoladkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość °Teska 15.11.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 raz tylko jedyny napisze do Ciebie przy wszystkich......napewno niedługo sie poznamy! wiesz łatwo jest znalesc kogos..... nie zycze sobie odpowiedzi w moim kierunku. A ja witam wieczorkowo przy lampce gorzkiej zoladkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość °Teska 15.11.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 [quote name="Teska guit napisał: cześć, na wiosnę posadziłem huje, i raczej sie przyjęły, bo zaczęły rosnać...niestety, jakiś czas temu (2 m-ce) zaczeły brązowieć - "do srodka", sowicie podlewałem, ale huje nie wracają do świetności - czy to mogą być grzyby? pozdr, raczej tak..grzyb ja mialam tak.Teraz juz jest ok _________________ Nie myilc tylko nickow brrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Deska 15.11.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 [quote name="Teska guit napisał: cześć, na wiosnę posadziłem huje, i raczej sie przyjęły, bo zaczęły rosnać...niestety, jakiś czas temu (2 m-ce) zaczeły brązowieć - "do srodka", sowicie podlewałem, ale huje nie wracają do świetności - czy to mogą być grzyby? pozdr, raczej tak..grzyb ja mialam tak.Teraz juz jest ok _________________ [/quote] A to sie sadzi na wiosne, a nie na jesien? Nie myilc tylko nickow brrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Deska 15.11.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 [quote name="Teska guit napisał: cześć, na wiosnę posadziłem huje, i raczej sie przyjęły, bo zaczęły rosnać...niestety, jakiś czas temu (2 m-ce) zaczeły brązowieć - "do srodka", sowicie podlewałem, ale huje nie wracają do świetności - czy to mogą być grzyby? pozdr, raczej tak..grzyb ja mialam tak.Teraz juz jest ok _________________ [/quote] A to sie sadzi na wiosne, a nie na jesien? Nie myilc tylko nickow brrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.11.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Co tu się ku....wa dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.11.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. także podpisuję się pod tym życzeniem my jednak prawdopodobnie nie zdążymy w tym roku z fundamentami, bo nadal czekamy na zgodę; pojawił się poślizg, gdyż dopatrzono się że nasza działka znajduje się na terenie jakiegoś tam parku krajobrazowego no i wobec tego potrzebny jest jeszcze jeden podpis ten "park" to "Natura 2000" gdzie jest trochę ptaków pod ochroną i......na warunki od wojewody (czyli w praktyce podpis) czekaliśmy 4 miesiące no to sobie poczekamy a już myślałam,że szybko wszystko załatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.11.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ależ zawiła ta retoryka Hej, tu się całe domy buduje! Proszę nie zatrzymywać się w sypialni, prosze przechodzić, szybciutko a kto zaczął? spodobał się czerwony kolor w sypialni Jolly i teraz są efekty, u wszystkich wyobraźnia ruszyła : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Co tu się ku....wa dzieje Maro spokojnie....ktos bardzo niedowartosciowany sie zajal czepianiem...spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam grupkę.....środkowo ...przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 jak to nie ma ????? sa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.11.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam grupkę.....środkowo ...przy kawce cześć Teska, tak trzymaj ja na razie bez kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Deska 16.11.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam grupkę.....środkowo ...przy kawce cześć Deska, tak trzymaj ja na razie bez kawki Dziekuje za dobre slowo. I witam srutowo. Dlaczego moj chlop mowi na mnie deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.11.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.11.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts