S.P. 29.10.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Wow udało się. Witam pięknie grupę szczecińską z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.10.2003 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Witam rownie z rana w srode, dla żądnych wrażen mam trzy nowe zdjęcia z imprezy... sa tam gdzie poprzednie na samym dole stronypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.10.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Bardzo ładnie się prezentuje na tasza szczecińska. Gdzie te wszystkie nerwy opisane na forum. Czy to są ci sami ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.10.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 To ja Le Clerk Witam bardzo serdecznie w środku tygodnia. U nas żadnych prac wykończeniowych. Jasiu zapada w sen zimowy. Własnie - geodeta - potrzebuję na odebranie... jakiś tani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 No witam grupę Ja już po porannej wizytacji na budowie - głoweczkę mi przegwizdało, że hoho! Maksiu - pozdrowienia od Tadeusza - sprawozdanie ze spotkania a szczególnie zdjęcia bardzo mu się podobały. Joasia - podaję namiar na geodetkę na priva Miłego dnia wszsytkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.10.2003 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Ivette: podziekuj mężowi za miłe słowa..a co do zdjęć to pojawiła się właśnie ostatnia porcja, z aparatu od Joasipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.10.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Maks, bardzo pomysłowe podpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.10.2003 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 SP: nie masz pojecia jak ciezko wymyslec cos sensownego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Maksiu - pochwała! Coraz pełniejsza dokumentacja nam rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.10.2003 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Niestety wiekszej juz nie bedzie.. bo to koniec źródeł... chyba ze sie zorganizuje kolejne spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 29.10.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 dzien dobry w srode! gdzie ta poprawa pogody a my wczoraj zlozylismy papiery o warunki w gazowni i elektryce powoli, powoli cos sie rusza. mamy nadzieje, ze zdazymy do wiosny no i nareszcie ujawnil sie praojciec na fotkach. super. milego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.10.2003 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 No dobra.. jeszcze coś znalazlem i wrzucilem na strone ze zdjęciami... kto zainteresowany lub ciekawski to zapraszam...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 29.10.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Ja się zaliczam do tych ciekawskich totez od razu poleciałam ale nie mam na czym odtworzyć Dlaczego? Dlaczego tu w biurze nie ma żadnego odtwarzacza?? Przecie Best Player czy inne ustrojstwo to taka sama podstawa pracy na komp. jak Word czy Excell ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 29.10.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Ja tez jestem ciekawska- to wyglada jak relacja z zaswiatow! hihi! niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.10.2003 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Sprobujcie teraz... powinno sie juz otworzyc bez zadnych wynalazkow typu Best Playerpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 29.10.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Hurra - mam własne lotnisko! Co prawda dzisiaj było jeszcze grząskie, ale jutro spodziewam się na nim zlotu czarownic Przyjechała silka i jutro od rana - "niech się mury pną do góry" SP. Zmieniłem zdanie - ocieplam scianki fundamentowe na wiosnę. A co do zdięć - robota profesjonalisty. A modelki i modele wprost rewelacyjni! Ale tego można się było spodziewać - toż to grupa szczecińska! pozdrowienia grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.10.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Dzięki Maksiu za udostępnienie forum z rana. Witam w dżdżysty ranek.Grapusek, my też ocieplamy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.10.2003 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 No dobrze, skoro znowu nie jestem pierwszy to zaczyna sie zmieniac tradycja, witam wszystkich w czwartek...coraz blizej piatku...cos nam ostatnio grupa ucichla... czyzby sen zimowy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 30.10.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam! Wczoraj skończyli lać posadzki - teraz ze dwa dni przerwy i do dzieła. Zastanawiam się co mi jeszcze zostało do zamieszkania w wymarzonym domku... Tynki i posadzki mam, parapety wewnętrzne wstawiają się. Z drzwiami wewn. jest pewien problem... jak je wstawić nie naruszając widocznej części ościeżnicy - na samą piankę? Widziałam wstawiane drzwi za pomocą ordynarnych dybli przewiercanych na wylot przez ościeżnicę do ściany - okropność. Na moje pytanie jak to wygląda (drzwi sosnowe - lakierowane) odpowiedź była jedna - to się da zaślepkę Już by taka ekipa u mnie nie pracowała - na szczęście to nie moi wpadli na ten pomysł. Może Szanowne forum coś mi poradzi? A i szukam pomysłu na tanie schody wewnętrzne - jak obłożyć stopnie drewnem? Jaki jest koszt? Pozdrowienia dla wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 30.10.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam! ...Z drzwiami wewn. jest pewien problem... jak je wstawić nie naruszając widocznej części ościeżnicy - na samą piankę? Pianka wystarczy. Wydaje się, że pianka jest słabiutka ale jeśli wziąć pod uwagę powierzchnie łączenia to jest to siła wystarczająca. Osadzasz ościeżnice na miejscu, wstawiasz (najlepiej regulowane) rozpórki na wysokości zawiasów i klamki (3 sztuki), wpsikujesz pianke i zostawiasz na 12-24h. ...A i szukam pomysłu na tanie schody wewnętrzne - jak obłożyć stopnie drewnem? Jaki jest koszt?... My też go szukamy Jeśli masz schody betonowe to dużo prościej - kupujesz tzw "trepy" circa 100zł/szt (popatrz np.: w Indeksie lub w Castoramie). Montuje się prosto. Trudniej porządnie osadzić balustrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts