tomadyna 18.11.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? kiedy bedzie ogloszone, bo nie chcę, aby mnie to ominęło jak już będzie wiadomo nie martw się jak coś wypatrzę to dam ci znać Mamma mia, o czym Wy wiecie, czego nie wiem ja? Czuję się, jak pacjent w dowcipie. Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują. Na to doktor: Następny proszę! Chyba jakiś spisek sie tu tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 zaraz spisek pewne działania wymagają dyskrecji i dla dobra sprawy musimy milczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.11.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 zaraz spisek pewne działania wymagają dyskrecji i dla dobra sprawy musimy milczeć W towarzystwie nie ma tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia78 18.11.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Hmm trochę pusto tutaj coś nie mogę trafić na towarzystwo Monka czy Ty się na Topolowej budujesz ? Bo zaglądnęłam do zdjęć i tak mi się zdaję, że ja koło Ciebie codziennie do mojego domku śmigam To my prawie sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.11.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 19.11.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza a, dziękuję bardzo, myślałam,że nikt nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 19.11.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza ja też gratuluję dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? kiedy bedzie ogloszone, bo nie chcę, aby mnie to ominęło jak już będzie wiadomo nie martw się jak coś wypatrzę to dam ci znać Mamma mia, o czym Wy wiecie, czego nie wiem ja? Czuję się, jak pacjent w dowcipie. Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują. Na to doktor: Następny proszę! Chyba jakiś spisek sie tu tworzy chłopaki...naprawde zaden spisek.....ale narazie nie mozemy puscic ...no wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza ja też gratuluję I ja, i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza a, dziękuję bardzo, myślałam,że nikt nie zauważył gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 O, słońce wypełzło zza chmur. Czy ma to związek z Waszą nieobecnością na Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Czesc wszystkim.......przy kawce z kardamonkiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Cześc Teska. Ja już tylko przy pustym kubku po kawie "cystej i cornej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.11.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Znowu nie istnieją???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Teska, wracam do pana od instalacji gazowej w Twoim domu. Czy bardzo długo musiałaś czekac na zakończenie prac? Czy miałaś inne problemy? Cały czas się waham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Teska, wracam do pana od instalacji gazowej w Twoim domu. Czy bardzo długo musiałaś czekac na zakończenie prac? Czy miałaś inne problemy? Cały czas się waham. ogolnie był wkur........ale chciałam go ze wzgledu na super cene pieca.... Na zakonczenie prac nie musilam dlugo czekac,zreszta nie spieszylo mi sie wtedy...inne problemy? ciagle cos zapominal..chodzi oczywiscie o ustalenia...i inne takie tam... w kazdym razie nalezy z nim podpisac Terminowa umowe z karami za spoznienie i tego sie trzymac...ceny pieców ma chyba dalej atrakcyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witajcie, Maggie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Hmm trochę pusto tutaj coś nie mogę trafić na towarzystwo Monka czy Ty się na Topolowej budujesz ? Bo zaglądnęłam do zdjęć i tak mi się zdaję, że ja koło Ciebie codziennie do mojego domku śmigam To my prawie sąsiedzi Kasiu zgadza się a ty gdzie się budujesz? bo zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Czesc wszystkim.......przy kawce z kardamonkiem..... cześć wszystkim oj jak lubię tę kawkę masz specjalny tygielek do gotowania tej kawy czy masz inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1971 19.11.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witam wszystkich Jeszcze nie bardzo orientuję się na forum, więc sorki za moje wcięcie się w temat ,ale szukam rady odnośnie kosztów za podłączenie instalacji wodno-kanalizacyjnej temat wrzuciłem na forum w dziale "lista płac wykonawców" a tam skierowali mnie tutaj ,zapewne słusznie, ponieważ od miesiąca stałem się szczęśliwym posiadaczem działki budowlanej w Goleniowie i jak sądziłem koszty związane z podłączeniem wody i kanalizy będą na normalnym poziomie (miasta tej wielkości) , a nie jak w Warszawie. Za podłączenie do instalacji wodno-kanalizacyjnej ( 15m od budynku ) przedsiębiorstwo ... w goleniowie zażyczyło sobie 10000 zł. Więc moje pytanie: czy można we własnym zakresie podłączyć się do takiej instalacji? lub może ktoś z was zna firmę ,instytucję lub fachowca ,który może to zrobić za rozsądną cenę (10000 zł ? za 15 metrowy odcinek to grabisz w biały dzień). Pozdrawiam i sorki za taki ciężki temat w sobotnie popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts