Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam wtorkowo

matko aleście naskrobali

dzięki wszystkim za kciuki. imprezka alkoholowa bez dymka się obyła, choć nad ranem oj ciężko było, ciężko. :wink: a najlepsze że niby bez papieroska a główka dnia następnego i tak bolała

Ula - dzięki za info. kurka lecę w tą środę póki mogę bo, potem to, już kulanie mi zostanie

Teska - ni ma problema, ale jakie to latarenki. masz katalog? (która strona) a może są w necie?

pytanie świąteczne - te kurtynki (lampki) to do czego i jak przytwierdzić na zewnątrz domu może wie ktoś?

pozdrawiam wszystkich

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

dzięki wszystkim za kciuki. imprezka alkoholowa bez dymka się obyła, choć nad ranem oj ciężko było, ciężko. :wink: a najlepsze że niby bez papieroska a główka dnia następnego i tak bolała

główka bolała bo nawdychałaś się dymku, który Ci zaserwowali inni uczestnicy

wiem z doświadczenia, (jestem niepaląca i nigdy nie byłam), że gdy np na sylwestra chodzimy tam gdzie nigdy na sali sie nie pali i o godzinie np 3-4 jestem rzeźka,(dlatego między innymi jesteśmy im wierni) a gdy wyebierzemy się na inną imprezę gdzie jest przyzwolenie palenia przy stolikach to o godzinie 1 już mnie pieką oczy, gardło boli i takie tam - ogólne zmęczenie.

witam wtorkowo

matko aleście naskrobali

Ula - dzięki za info. kurka lecę w tą środę póki mogę bo, potem to, już kulanie mi zostanie

Teska - ni ma problema, ale jakie to latarenki. masz katalog? (która strona) a może są w necie?

pytanie świąteczne - te kurtynki (lampki) to do czego i jak przytwierdzić na zewnątrz domu może wie ktoś?

pozdrawiam wszystkich

to sa takie zwykle latarenki..mozna je zima w swieta zapalone postawic na schodach..super tow yglada.Ale Ula mowila ze u nich na kiermaszu swiatecznym w szkole tez beda...wiec poki co dzieki...

Witam.

Czy ktoś jest może użytkownikiem zmiękczacza wody, takiego na potrzeby całego domku. Mój Wykonawca mnie namawia na coś takiego, urządzenie wygląda silidnie, ale kosztuje też nie mało. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Warto?

ja mam....a koszt byl cos kolo 800 zł

Teska - ok

a ten kiermasz to, u nas czy w Szczecinie?

Didi - no nie do końca. bo na sali nie palono. ale pewnie to, zasługa facetów - pewnie robili za mocne drinki

a jakby na rynny zahaczyć jakieś zawieszki i na tym lampki?

U Uli w szkole swiateczny...super maja fajne ozdoby

Witam.

Czy ktoś jest może użytkownikiem zmiękczacza wody, takiego na potrzeby całego domku. Mój Wykonawca mnie namawia na coś takiego, urządzenie wygląda silidnie, ale kosztuje też nie mało. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Warto?

ja mam....a koszt byl cos kolo 800 zł

Ale piszesz o zmiękczaczu, czy o filtrze? Mi cenę na zmiękczacz, (urządzenie podobne do baniaka o wysokości ok. 100 cm i średnicy ok. 30) podawano coś około 4 tyś. pln

Witam, pilnie potrzebuje pewnej wiedzy, a czytanie na forum postów z różnych miejsc w Polsce daje różne opinie...podajcie ceny pewnych prac,które już macie za sobą...konkretnie 1.cena za 1m2 robocizny docieplenia poddasza 20+5 wełna +ruszt pod płyty,folia,płyty g-k....2. cena za 1m2 ścianki działowej g-k bez wełny mineralnej,3. cena za szpachlowanie płyt+gładź,4. cena za sufit podwieszany -regips za 1m2....dostałam moim zdaniem chorą propozycję cenową, więc najlepiej pogadać o tym z kimś z moich okolic,,,,pomóżcie....

Witam, pilnie potrzebuje pewnej wiedzy, a czytanie na forum postów z różnych miejsc w Polsce daje różne opinie...podajcie ceny pewnych prac,które już macie za sobą...konkretnie 1.cena za 1m2 robocizny docieplenia poddasza 20+5 wełna +ruszt pod płyty,folia,płyty g-k....2. cena za 1m2 ścianki działowej g-k bez wełny mineralnej,3. cena za szpachlowanie płyt+gładź,4. cena za sufit podwieszany -regips za 1m2....dostałam moim zdaniem chorą propozycję cenową, więc najlepiej pogadać o tym z kimś z moich okolic,,,,pomóżcie....

a cos wiecej? gdzie budujesz itp...

poczytajcie wszyscy w dziennikach budowy- w dzienniku Zielonej....

Przerażająca wiadomość. Swoją drogą ciekawe, czy to zdjęcia naprowadziły włamywaczy na ten akurat domek? Ale na pewno musieli obserwować inaczej chyba trudno by było im trafić na taki moment.

nie wiem...ale przeciez rozni ludzie to czytaja...

1.cena za 1m2 robocizny docieplenia poddasza 20+5 wełna +ruszt pod płyty,folia,płyty g-k

chyba około 18 zł/m2

2. cena za 1m2 ścianki działowej g-k bez wełny mineralnej

a czemu chcesz bez wełny? chyba lepiej "z" - za ściankę z wełna jakies 20 parę zł/m2

3. cena za szpachlowanie płyt+gładź

6-8 zł/m2

4. cena za sufit podwieszany -regips za 1m2.

10 zł/m2