bodekku 24.11.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 martelia - ceny niezłetylko instalacje cokolwiek drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.11.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam martelia moim zdaniem ceny są dobre, tylko sprawdż co się kryje pod nazwą innstalacje sanitarne, bo jeżeli jest to komplet, czyli instalacja wodna, CO, kanalizacja, gaz, to chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Delf, Paweł_, Jolly i inni Uwaga! Znowu objazd! a gdzie? byłam dzisiaj wieczorem i nie zauważyłam ło matko! przecież znowu jest pierwszeństwo dla jadących z kablowej czyli musisz jadąc od miasta na skrzyżowaniu ustąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Teraz zwracam się do wszystkich, którzy mają oczyszczalnie u siebie, a najlepiej którzy będą zakładać je dopiero: zwracajcie uwagę aby "bajpas" czyli odpowietrzenie zamontowano Wam w miarę wyżej niż zbiornik u mnie "opadło" i.......... g...no poszło odpowietrzeniem i muszę teraz przeczyścić rury drenażowe bo woda nie chce schodzić - koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Didi - ale jaki masz aromat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 z tym nie jest źle, bo to woda podchodzi, ale wtedy gdy zrobię w jednym dniu pranie, zmywanie, prysznic, bo jeśli tylko jedną z tych rzeczy w danym dniu to jest spokojnie czyli rozchodzi się drenażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Delfzmiana ogranizacji ruchu do końca grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witajta wszyscy w czwarteczek!!! Didi - wiem wiem, wczoraj sie natknelam, a jak patrze jak inni zasuwaja to az strach - jezdza na pamiec, tak jak ja ostatnio!!!! Czy ktos z Was slyszal o gipsie czy gladzi CEMI 78 lub 75 nie pamietam, wiem ze droga, ale jest super i musze wiedziec gdzie to kupie, musze to miec do soboty.... licze na pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1971 24.11.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam czwartkowo czy wiecie przypadkiem jak długo trzeba czekać na zwolnienie hipoteki w sądzie ,bo ja już czekam 2 tydzień (minie w piątek), żeby poprzedni właściciel zwolnił hipotekę z mojej (prawie) działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Czy ktos z Was slyszal o gipsie czy gladzi CEMI 78 lub 75 nie pamietam, wiem ze droga, ale jest super i musze wiedziec gdzie to kupie, musze to miec do soboty.... licze na pomoc! myślę, że w Hiperglazurze na Świerczewskiej będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam czwartkowo czy wiecie przypadkiem jak długo trzeba czekać na zwolnienie hipoteki w sądzie ,bo ja już czekam 2 tydzień (minie w piątek), żeby poprzedni właściciel zwolnił hipotekę z mojej (prawie) działki. Przemo1971 w Goleniowie są bardzo sympatyczni ludzie w sądzie, więc może poprostu zadzwoń i grzecznie zapytaj - będziesz wiedział dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Didi - dzieki, zadzwonie - zapytam... P.S. ale Tys szybka! Ja zaplacilam zeby zwolnic z hipoteki i czekalam tydzien! Moze ten klient nie zaplacil tej kwoty hipotecznej???? i stad sad nic nie moze zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Didi - dzieki, zadzwonie - zapytam... P.S. ale Tys szybka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Didi, no to jednym słowem miałam dużo szczęścia , bo było ciemno, szyby jeszcze nie odparowane do końca, a ja sie spieszyłam i miałam gips wszędzie, znaczy w oczkach też Będę już teraz uważać Ale az się dziwię, że tych znaków nie zauważyłam, poprzednim razem były takie wielkie, a teraz dałabym sobie coś tam uciąć, że nic nie było....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1971 24.11.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Didi - dzieki, zadzwonie - zapytam... P.S. ale Tys szybka! Ja zaplacilam zeby zwolnic z hipoteki i czekalam tydzien! Moze ten klient nie zaplacil tej kwoty hipotecznej???? i stad sad nic nie moze zrobic... Temu klijentowi powinno zależeć na jak najszybszym zapłaceniu i zwolnieniu hipoteki ponieważ dopiero po zwolnieniu hipoteki dostanie resztę kasy za działkę ,na którą czeka z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1971 24.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 w sądzie powiedzieli mu ,że papiery z goleniowa o wykreślenie z hipoteki muszą przesłać do centrali a generalnie pytam o czas ponieważ dopiero po załatwieniu wszystkich papierów (trwa to już miesiąc) związanych z własnością działki ,będę mógł przepisać wszystkie pozwolenia na budowę ,które mają termin ważności rozpoczęcia budowy do końca kwietnia 2006r ,a i teraz gdy nie pada śnieg i jeszcze pogoda nie jest najgorsza chciałem załatwić sprawy związane z przyłaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ups.... a moze zadowolil sie juz ta kwota ktora dostal????? sory tak tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jakoś mi poczło dwa razy Hm, poczło czy poczęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam wszystkich, czy na szczecińskie warunki ceny NETTO za projekt indywidualny domku szkieletowego: 5000,00;projekt instalacji sanitarnej:2000,00, projekt instalacji elektrycznej:500,00,badania geologiczne:600,00,mapka dla celów projektowych:600,00 SĄ przyzwoite, poniżej średniej, powyżej ? Taki jest wstępny kosztorys architekta i w tym załatwienie pozwolenia na budowę. Pozdrawiam Marta A co tak drogo za sanitarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts