S.P. 30.10.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Dzisiaj kończą smarowanie ścianki fundamentowej i zapadamy w sen budowlany. Koncentrując się na kumulacji kasy. Jeszcze tylko Marek nawozi ziemię przed domem, bo twierdzi że jest za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.10.2003 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Kumulacja kasy.. hmmm... no to juz wiem jak nazywa sie to co robie od kilku miesiecy.. tylko cos mi kiepsko idzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 30.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Jasiu - dzięki za informacje . Myślałam, że sama pianka to mało. Co do balustrady mam ideę aby przykręcić płytkę do betonu, na to przyspawać rurę i całość obłożyć drewnem (płytkę chowasz pod stopniem drewnianym). U rodziców ten system zdaje egzamin od dobrych paru lat - jest bardzo stabilna (szczególnie ta poprzeczka na szczycie schodów). Same schody chcę obłożyć drewnem tylko od góry (stopnie) - bez podstopnic - jeszcze się rozejrzę po stolarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.10.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Już jutro piątek. Jak ja to lubię, chociaż pracę też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ludziska kochane! Trzymajta za mnie kciuki - pilzzzzz. Właśnie zaczynam przeprowadzkę biura i już mi głowa pęka, jak ja to wszystko zrobię - ekipę mam, ale..... Zgłoszę się najwcześniej w poniedziałek, albo dalej...... S.P. i Grapusek - podziałała moja rada co do ocieplania? Pozdrowionka dla wszsytkich i ufajcie wraz ze mną, że wszystko pójdzie sprawnie i gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.10.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Wiecha stoi od soboty, trochę zaczęła podsychać, więc wczoraj ją podlaliśmy . Fajermury wymurowane, kominy z klinkieru w trakcie murowania, dach nad garażem pokryty dachówką... życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 31.10.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Matko, do ciebie! W pół do dziesiątej rano w Polsce i tu nikogo nie ma?! To jakiś wyjątek chyba... aż tak wczoraj świętowaliście, że dzisiaj piątek będzie, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.10.2003 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Spokojnie Stasiek.. chcialem was wziasc na przetrzymanie... no i sie wyrwales pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.10.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Poslusznie hlasim że jestem. Powiedzcie czy to ma sens. Facet chce kupić za 280 tys. pół bliźniaka od developera, nowy na działce razem 600 m2. Bezrzecze. W środku nic, tylko podciągnięte media. Stan surowy zamknięty (okna, drzwi wejściowe, brama garażowa, ocieplony. W środku bez tynków i niczego. Ma na karku od razu sąsiada Gdzies mi w tym wszytskim uciekło minimum ok 80 tys. Dobrze liczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 31.10.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Witam! Ten facet to ma chyba za dużo kasy - może się podzieli? Ja za swoje dam ok. 300 tys. + działka. W tym przyłącza, tynki, posadzki, elektryka (1,6 km kabli), co + wod-kan, podjazd do domu i może nawet płot z klinkieru. Wychodzi mi ok. 840 zł za m.kw. - ale ja to robię dla siebie a nie na sprzedaż (nie doliczam tu marży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.10.2003 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Tez mi sie wydaje ze to duzo za duzo... dzialka 600m i odrazu sasiad na glowie... nie za ciekawa sprawa... ja bym nie kupil.. no chyba ze ktos ma za duzo talarkow...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.10.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Maksiu - z tej działki on ma tylko 300 m2. sąsiada z dymiącym grilem, jęcząca żonę sąsiada za ścianą... i budowę - nie wiadomo z czego...Wyszło mi że nawet działka- ok 600 m2 - niech będzie za 70 tys. z uzbrojeniem, tam gdzie chce. Papierki, projekty - 5 tys. dom w surowiźnie - 100 tys. ocieplenia, okna, bramy, płoty i inne takie - 30 tys. To mi znika tajemniczo - 75 tys... zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Witam Szczecin i okolice, właśnie obejrzałem sobie zdjęcia z Waszego spotkania i jestem pod wrażeniem Fajnie Wam to wyszło, w końcu wiem wreszcie jak wygląda Teska, Ivette, Joasia i wielu innych A propos Ivette pamietam Twoje pierwsze nieśmiałe kroki na tym forum a teraz proszę Tak swoją drogą to musze przyznac, że tam na północy macie sporo ładnych dziewczyn pozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.10.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 dobrzykowice dziekuje w imieniu pięknych dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.10.2003 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 witajcie skonczył nam ocieplenie...ale bylismy na komendzie zgłosic grozby karalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.10.2003 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Teska - cicho - niech Praojciec podziękuje za córki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.10.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Joasiu łoj...masz racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.10.2003 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Drogi Dobrzykowice jako Praojciec dziękuje za komplementy pod adresem moich córek, aczkolwiek chciałem sobie wyprosić słowo "sporo", u nas są tylko i wyłącznie ładne dziewczyny. To było po pierwsze, a po drugie tylko Praojciec ma prawo być pod wrażeniem... prosze zmienić styl wypowiedzipozdrawiam ps. niech mnie moje córki nie pouczają, sam wiem co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 31.10.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Witam wszystkich w przedświąteczny wieczór http://halloween.wp.pl/[/img] proszę o namiary na taniego geodetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 31.10.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 tak chciałam wstawić ładną dynie i się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts