tomadyna 24.11.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 owiecicie mnie co to ta lewa i prawa strona ??? Lewy brzeg Szczecina - na lewo od Odry - czyli ta lepsza strona Prawy brzeg Szczecina - na prawo od Odry - czyli ta ................ strona Bezrzecze jest na tej lepszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.11.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 aaaaaaaaa kurcze przeciez to prooste było pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.11.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 a co do spotkania bezrzecza jestem za ! szkoda że za zimno na kiełbaski kazdy by u siebie rozpalił i byśmy sobie pogrilowali hihhihihihiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 hmm, faktycznie przydałoby się panów przypilnować Niestety wymiękłam. Było tak koszmarnie zimno, że do tej pory mam wrażenie lodowatych stóp. Nawet wciśnięcie ich w kaloryfer nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Oj znajdzie się paru gliniarzy z Bezrzecza! trobe(?), Klaus, Bezwies, tomadyna(?), Nasz Domek ... Maggie, ja co prawda "gliniarz" a w zasadzie "ilarz", ale nie z Bezrzecza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Zanim się dodzwonisz zobacz na listę polecanych/niepolecanych. Znajomi robili w ArtGeo u Obera, przynajmniej odwierty głębokie. Ale cena 1200zł A propos Obera, jego nazwisko obiło mi się o uszy - ogólnie bardzo polecanu w gronie projektanckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Kalus ; moja to 589 przy tzw umownie Miętowej , niech będzie ił heh Kalus ? A może Kajus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 lewa strona jest spokojniejsza zwłaszcza, że rośnie w siłę Zdecydowanie popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Prawa górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No dobrze, teraz na poważnie. Jak lepiej zostawic na zimę fundamenty? Wersja wykonawcy: wykonac chudziak pod posadzkę, bo napada i bedzie pod spodem bajoro (poniżej piasku zasypowego, gdzie grunt rodzimy to ił). Wersja kierownika: a może tak bez chudziaka, niech się jeszcze piasek dodatkowo zagęści dzięki opadom (był zagęszczany zagęszczarką). Poradźcie szybko, bo jutro rano muszę podjąc decyzję. Please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.11.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Prawa górą! Nawiązując do uwag Jolly: każdemu według upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No dobrze, teraz na poważnie. Jak lepiej zostawic na zimę fundamenty? Wersja wykonawcy: wykonac chudziak pod posadzkę, bo napada i bedzie pod spodem bajoro (poniżej piasku zasypowego, gdzie grunt rodzimy to ił). Wersja kierownika: a może tak bez chudziaka, niech się jeszcze piasek dodatkowo zagęści dzięki opadom (był zagęszczany zagęszczarką). Poradźcie szybko, bo jutro rano muszę podjąc decyzję. Please. my mieliśmy zostawiony bez chudziaka po to aby się dodatkowo zagęścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Małysz 57dmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.11.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No dobrze, teraz na poważnie. Jak lepiej zostawic na zimę fundamenty? Wersja wykonawcy: wykonac chudziak pod posadzkę, bo napada i bedzie pod spodem bajoro (poniżej piasku zasypowego, gdzie grunt rodzimy to ił). Wersja kierownika: a może tak bez chudziaka, niech się jeszcze piasek dodatkowo zagęści dzięki opadom (był zagęszczany zagęszczarką). Poradźcie szybko, bo jutro rano muszę podjąc decyzję. Please. Zależy jaką masz glebę. Jak przepuszczalną to bym zostawił bez betonu. Ale jeśli tak jak u mnie glina/ił to woda nie będzie miała gdzie odpłynąć, mogą być problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 wITAM Bardzo dziekuje za przejawy sympati , az sie boje co sie tu dowiem o tym moim wspaniałym terenie !! kupiłam miesišc temu z drugiej ręki nie od DOM budu ale wyszło mi nawt taniej niż u nich zastanawiam sie co jest z tš dziełka nie tak skoro ludziska sie jej pozbyli , niestety refleksja ta mnie naszła po akcie notarialnym hihihiihihi A ile dałaś za metr jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosza 24.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam budujących Szczecina. Mąż (tomadyna) zmusił mnie do rejestracji na forum, a opierałam się długo. Pozdrawiam budujące kobiety oraz te które muszą się męczyć z budującymi mężami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.11.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Małysz 57dmy Didi no to nie ma się z czego cieszyć i podskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam budujących Szczecina. Mąż (tomadyna) zmusił mnie do rejestracji na forum, a opierałam się długo. Pozdrawiam budujące kobiety oraz te które muszą się męczyć z budującymi mężami. Witaj Gosza nie ma co się opierać mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.11.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam budujących Szczecina. Mąż (tomadyna) zmusił mnie do rejestracji na forum, a opierałam się długo. Pozdrawiam budujące kobiety oraz te które muszą się męczyć z budującymi mężami. Witaj Gosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 a teraz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts