Didi 24.11.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Zaczynają się kwalifikacje po drugim skoku Adasia jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.11.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witaj Gosza nie ma co się opierać mężowi Gosza, oddaj się mężowi jeszcze dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.11.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam wieczorową porą, Gosza, witaj w grupie! trobe, tak sobie myślę, że jak wylejesz chudziak, to w zakamarkach może zamarznąć woda i popęka. oj, widzę, że się rozpędziłam z Bezrzeczem , sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witaj Gosza nie ma co się opierać mężowi Gosza, oddaj się mężowi jeszcze dziś. ale tu dzisiaj klimaty , wiosna idzie, cy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosza 24.11.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Dziekuję ślicznie za miłe powitanie. Coś z tym mężem wymyślę ........... - może się skupię na kolorze kafelek do łazienki ......... na więcej niech nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jolly co w sercu, to na klawiaturze - tak trzymać! Klaus większość facetów woli rozmawiać o tym w aspekcie techniki, czyżbys był tym wyjątkiem? gliniarze z Bezrzecza przystopujcie troche, bo trzeba będzie was zaraz do nowego wątku wygonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jolly co w sercu, to na klawiaturze - tak trzymać! Klaus większość facetów woli rozmawiać o tym w aspekcie techniki, czyżbys był tym wyjątkiem? gliniarze z Bezrzecza przystopujcie troche, bo trzeba będzie was zaraz do nowego wątku wygonić No wiesz Delf-iku czas najwyższy zdać sobie sprawę że lewobrzeże GÓRĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfol 24.11.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Na szczecińskiej liście wykonawców są 3 telefony do pani Brody. Maila ślę Ci na priva kacha72: Gratulacje! Dzięki serdeczne - niestety nie ma odzewu od tej pani.. szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Klaus większość facetów woli rozmawiać o tym w aspekcie techniki, czyżbys był tym wyjątkiem? Ja w ogóle jestem wyjątkowy. Ale co właściwie miałaś na myśli bo nie zrozumiałem twej finezyjnej alegorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Klaus większość facetów woli rozmawiać o tym w aspekcie techniki, czyżbys był tym wyjątkiem? Ja w ogóle jestem wyjątkowy. Ale co właściwie miałaś na myśli bo nie zrozumiałem twej finezyjnej alegorii? KOPYTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Oj panowie, myślę, że doskonale zrozumieliście mą finezyjną (uwaga trudne słowo) alegorię... no i nie kopytko a kopyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.11.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam Wszystkich! Jakoś mi poczło dwa razy Hm, poczło czy poczęło?? miało być poszło Wy wszystko zauważycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.11.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Klaus ... teraz nie pomyliłam heh za metr to 108 złociszow wyszło 1108 meterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.11.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Maro74 Ja startuje w połowie maja (jak wróci głowa domu - niech pilnuje), ale umówiona jestem z kierowniczką, zaklepanych mam budowlańców, po weekendzie dogadam szczegóły do umowy. Ale muszę przyznać, ze mam bardzo sympatycznych sąsiadów. Narazie jestem optymistycznie nastawiona, chociaż z kanalizą sie rozczarowałam, pewnie Ty będziesz miał szybciej od nas (z tego co wiem jest przetarg). Nasza jest zatwierdzona, ale gmina ma 3 lata na wykonanie. Mam nadzieje, że w 2007 się zdecydują, bo wtedy planuje świeta w domu. A gdzie kolega ma działke, po tej stronie od lasu? Moja jest dokładnie między domkiem dwuspadowym z czerwoną dachówka a budowanym z bk (już troche skrótów załapałam). Pozdrawiam serdecznie. Jest 24.00 a mi się nie chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.11.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam wszystkich ale dzisiaj zimno brrr . Dzióbek. To ja już chyba wiem gdzie budujesz. A mój kolega ma działkę jak wjeżdzasz od ul.Piłsudskiego to po prawej stronie przed taką dużą Halą białą jakby vis a vis starych biur ogrodnika (od frontu jeszce nie ogrodzona bośmy się nie wyrobili . Na działce obok juz stoi domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam! Już od rana mi ciśnienie skoczyło Tłumaczyłam wczoraj, że oba wozy do czyszczenia oczyszczalni mają przyjechać na godzinę 9tą, a tu...........jeden przyjechał o 8smej i jeszcze zaczęli mnie straszyć, że godzina ich pracy to 250zł Pogoniłam! Powiedziałam, że mają być o 9,15 albo im zrobię taką reklamę, że nie będa mieć klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 witam rankiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 witam piąteczkowo i mróz, i @#$%!@ padł mi akumulator i musiałam się spóźnić do roboty Ulamach, Teska - wygibasy będą pon, śr 18.40. jak się dorobię dresu (poprzednie zostały strcone na budowie) idę ma ktoś pomysł jak zamontować na zewnątrz lampki-kurtynkę, gdy się o tym nie pomyślało wcześniej, a podbitka plastikowa? pozdrawiam: - starych i nowych - superaste lewobrzeże - miłe prawobrzeże - mocną, nowopowstałą grupę bezrzecza - grupę mierzyn - budujących - oczekujacych - tych co wykańczają - i tych co mają przerwy - czyli wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.11.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Czupurek z tymi grupami to ci sie udało . A z akumulatorem to miałaś pecha, kurde mój też ostatnio już ledwo kręci i chyba jutro już będę musiał kupić nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 i mróz, i @#$%!@ padł mi akumulator i musiałam się spóźnić do roboty a czemu samochód nie w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts