Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Jolly co w sercu, to na klawiaturze - tak trzymać! :D

Klaus większość facetów woli rozmawiać o tym w aspekcie techniki, czyżbys był tym wyjątkiem? 8)

gliniarze z Bezrzecza przystopujcie troche, bo trzeba będzie was zaraz do nowego wątku wygonić :wink: :lol:

No wiesz Delf-iku czas najwyższy zdać sobie sprawę że lewobrzeże GÓRĄ :lol:

Maro74

Ja startuje w połowie maja (jak wróci głowa domu - niech pilnuje), ale umówiona jestem z kierowniczką, zaklepanych mam budowlańców, po weekendzie dogadam szczegóły do umowy. Ale muszę przyznać, ze mam bardzo sympatycznych sąsiadów. Narazie jestem optymistycznie nastawiona, chociaż z kanalizą sie rozczarowałam, pewnie Ty będziesz miał szybciej od nas (z tego co wiem jest przetarg). Nasza jest zatwierdzona, ale gmina ma 3 lata na wykonanie. Mam nadzieje, że w 2007 się zdecydują, bo wtedy planuje świeta w domu. A gdzie kolega ma działke, po tej stronie od lasu? Moja jest dokładnie między domkiem dwuspadowym z czerwoną dachówka a budowanym z bk (już troche skrótów załapałam). Pozdrawiam serdecznie.

Jest 24.00 a mi się nie chce spać :D :D

Witam wszystkich ale dzisiaj zimno brrr :evil: .

Dzióbek. To ja już chyba wiem gdzie budujesz. A mój kolega ma działkę jak wjeżdzasz od ul.Piłsudskiego to po prawej stronie przed taką dużą Halą białą jakby vis a vis starych biur ogrodnika (od frontu jeszce nie ogrodzona bośmy się nie wyrobili :wink: . Na działce obok juz stoi domek.

Witam!

Już od rana mi ciśnienie skoczyło :evil:

Tłumaczyłam wczoraj, że oba wozy do czyszczenia oczyszczalni mają przyjechać na godzinę 9tą, a tu...........jeden przyjechał o 8smej i jeszcze zaczęli mnie straszyć, że godzina ich pracy to 250zł :evil:

Pogoniłam! Powiedziałam, że mają być o 9,15 albo im zrobię taką reklamę, że nie będa mieć klientów.

witam piąteczkowo

i mróz,

i @#$%!@ :evil: padł mi akumulator i musiałam się spóźnić do roboty :evil:

Ulamach, Teska - wygibasy będą pon, śr 18.40. jak się dorobię dresu (poprzednie zostały strcone na budowie) idę :lol:

ma ktoś pomysł jak zamontować na zewnątrz lampki-kurtynkę, gdy się o tym nie pomyślało wcześniej, a podbitka plastikowa?

pozdrawiam:

- starych i nowych

- superaste lewobrzeże

- miłe prawobrzeże

- mocną, nowopowstałą grupę bezrzecza

- grupę mierzyn

- budujących

- oczekujacych

- tych co wykańczają

- i tych co mają przerwy

- czyli wszystkich :p