Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

ma ktoś pomysł jak zamontować na zewnątrz lampki-kurtynkę, gdy się o tym nie pomyślało wcześniej, a podbitka plastikowa?

Jaśniej proszę bo nie wiemy o co chodzi.

no chcę powiesić na święta na zewnątrz w okolicach okapu lampki takie podobne jak na choinkę, ale nie wiem jak. wcześniej o jakiś mocowaniach nie pomyślałam, a podbitkę mam pcv

wITAM

Bardzo dziekuje za przejawy sympati , az sie boje co sie tu dowiem o tym moim wspaniałym terenie !! kupiłam miesišc temu z drugiej ręki nie od DOM budu ale wyszło mi nawt taniej niż u nich zastanawiam sie co jest z tš dziełka nie tak skoro ludziska sie jej pozbyli , niestety refleksja ta mnie naszła po akcie notarialnym hihihiihihi

Wszystko jest okay, a nawet wiecej.

Czasami za darmo mozna posluchac jak Wojsko Polskie strzela i to z rurki wiekszej niz ta w RKM.

Klopot z tym taki ze jak dziadek przyjedzie w odwiedziny to niech sie nie leka ze Niemcy znowu wpadli, by podpalic twoj dom.

Witam po dłuższej przerwie :) Witam "starych" i nowych :)

u mnie szpital w domu.... dziecię chore, schroniskowy zwierzaczek cały czas chory,mnie też coś łapie... buuuu

Mam pytanko: chciałabym mieć kanalizę na działce ( taka fanaberia :) ) i okazało się, że jest potrzebna jakaś przepompownia... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie?