Didi 25.11.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Nie będę was męczyć: u nas 5.4, a u kolegów zza ściany 4.7 (to od nich wieje ) a na co te pomiary? czy sprawdzają waszą wytrzymałość na zimno? jak długo człowiek może pracować przy temperaturze 5stopni, bez odpowiedniego ubrania ochronnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ma ktoś pomysł jak zamontować na zewnątrz lampki-kurtynkę, gdy się o tym nie pomyślało wcześniej, a podbitka plastikowa? zrobię zdjęcie i wyślę Ci na maila jak to u mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.11.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ma ktoś pomysł jak zamontować na zewnątrz lampki-kurtynkę, gdy się o tym nie pomyślało wcześniej, a podbitka plastikowa? zrobię zdjęcie i wyślę Ci na maila jak to u mnie wygląda ale ty masz drewnianą chyba? podbitkę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.11.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ma ktoś pomysł jak zamontować na zewnątrz lampki-kurtynkę, gdy się o tym nie pomyślało wcześniej, a podbitka plastikowa? Jaśniej proszę bo nie wiemy o co chodzi. no chcę powiesić na święta na zewnątrz w okolicach okapu lampki takie podobne jak na choinkę, ale nie wiem jak. wcześniej o jakiś mocowaniach nie pomyślałam, a podbitkę mam pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ma ktoś pomysł jak zamontować na zewnątrz lampki-kurtynkę, gdy się o tym nie pomyślało wcześniej, a podbitka plastikowa? zrobię zdjęcie i wyślę Ci na maila jak to u mnie wygląda ale ty masz drewnianą chyba? podbitkę oczywiście nieee, plastik i w zeszłym roku zdało egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.11.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ooo to fajnie. to czekam na maila, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Czupurekidą trzy zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.11.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 o dzięki. teraz wiem o co biega. listwa też jest pcv? i nie popękała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam piątkowo! delf, a co na to komórka BHP? czupurek, czy mi się dobrze obiło o uszy, że się wkrótce wybierasz do IKEI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 o dzięki. teraz wiem o co biega. listwa też jest pcv? i nie popękała? nie miała prawa trzeba to robić z wyczuciem - powiedz Piotrowi, że tak jak z kobietą, a zrobi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 25.11.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 wITAM Bardzo dziekuje za przejawy sympati , az sie boje co sie tu dowiem o tym moim wspaniałym terenie !! kupiłam miesišc temu z drugiej ręki nie od DOM budu ale wyszło mi nawt taniej niż u nich zastanawiam sie co jest z tš dziełka nie tak skoro ludziska sie jej pozbyli , niestety refleksja ta mnie naszła po akcie notarialnym hihihiihihi Wszystko jest okay, a nawet wiecej. Czasami za darmo mozna posluchac jak Wojsko Polskie strzela i to z rurki wiekszej niz ta w RKM. Klopot z tym taki ze jak dziadek przyjedzie w odwiedziny to niech sie nie leka ze Niemcy znowu wpadli, by podpalic twoj dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 matko Didi co ty gadasz - on nieraz lubi ostro, więc jak mu powiem, że tak jak z kobitą, to gotów rozwalić pcv Maggie - jeżeli potwierdzą w poniedziałek spotkanie w zarządzie, to lecę do poznania 29.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.11.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 matko Didi co ty gadasz - on nieraz lubi ostro, więc jak mu powiem, że tak jak z kobitą, to gotów rozwalić pcv Maggie - jeżeli potwierdzą w poniedziałek spotkanie w zarządzie, to lecę do poznania 29.11 wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 25.11.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witamgdzie kupić w dobrej cenie kręgi betonowe na wodę opadową z przywiezieniem i postawieniemmyślę o kręgach średnicy 120-160 cmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 zbigx - ja kupowałem w wytwórniw Policach ul. piotra i Pawłą (chyba)to za Zakładami Chemicznymi. było najtaniej z przywózką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 numer znajdziesz wq necie hasło betoniarnie szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 zbigx - sprawdźhttp://www.betoniarnia.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam gdzie kupić w dobrej cenie kręgi betonowe na wodę opadową z przywiezieniem i postawieniem myślę o kręgach średnicy 120-160 cm pozdrawiam Jak juz będziesz wiedział to daj znać, bo też chyba się zdecyduję na studnie chłonne z kręgów betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 25.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam po dłuższej przerwie Witam "starych" i nowych u mnie szpital w domu.... dziecię chore, schroniskowy zwierzaczek cały czas chory,mnie też coś łapie... buuuu Mam pytanko: chciałabym mieć kanalizę na działce ( taka fanaberia ) i okazało się, że jest potrzebna jakaś przepompownia... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts