iwa-k 25.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam Wszystkich! ale się rozpisaliście a my się cieszymy , bo od wczoraj mamy wkońcu pozwolenie na budowę - pierwszy etap za nami czyli ''papierki'', najcięższe przed nami, ale to dopiero po zimie, bo teraz .... śnieg nie ma szans na jakiekolwiek roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 matko Didi co ty gadasz - on nieraz lubi ostro, więc jak mu powiem, że tak jak z kobitą, to gotów rozwalić pcv Maggie - jeżeli potwierdzą w poniedziałek spotkanie w zarządzie, to lecę do poznania 29.11 co te chlopy ostatnio maja????? moj tez!!!! ....i my znowu o jednym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.11.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 no stare zbereźnice ale dzisiaj to Didi zaczęła jak matkę kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 zawsze mi moj powtarzal: nie patrz jak sie zaczyna ale jak sie konczy!!!! wiec padlo Czupurku na Ciebie!!! zboczusiu nasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Zycze wszystkim milego i sexownego weekendu!!!! papapapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam gdzie kupić w dobrej cenie kręgi betonowe na wodę opadową z przywiezieniem i postawieniem myślę o kręgach średnicy 120-160 cm pozdrawiam jak ja kupowalam najtansze byly kolo turzyna w weglobudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam po dłuższej przerwie Witam "starych" i nowych u mnie szpital w domu.... dziecię chore, schroniskowy zwierzaczek cały czas chory,mnie też coś łapie... buuuu Mam pytanko: chciałabym mieć kanalizę na działce ( taka fanaberia ) i okazało się, że jest potrzebna jakaś przepompownia... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? współczuje.....zrob szmbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Zycze wszystkim milego i sexownego weekendu!!!! papapapapapa ok kobietki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 25.11.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam po dłuższej przerwie Witam "starych" i nowych u mnie szpital w domu.... dziecię chore, schroniskowy zwierzaczek cały czas chory,mnie też coś łapie... buuuu Mam pytanko: chciałabym mieć kanalizę na działce ( taka fanaberia ) i okazało się, że jest potrzebna jakaś przepompownia... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? współczuje.....zrob szmbo. O rany.... Teska, aż tak źle???? Na szambo to się w Dobrej nie zgodzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam po dłuższej przerwie Witam "starych" i nowych u mnie szpital w domu.... dziecię chore, schroniskowy zwierzaczek cały czas chory,mnie też coś łapie... buuuu Mam pytanko: chciałabym mieć kanalizę na działce ( taka fanaberia ) i okazało się, że jest potrzebna jakaś przepompownia... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? współczuje.....zrob szmbo. O rany.... Teska, aż tak źle???? Na szambo to się w Dobrej nie zgodzą.... Sylwia my tutaj przechodzilismy ten teamt.....sama jedna WOGOLE nie stac cie na zrobienie przepompowni.....niestety dlatego mowilam co ze taka dzileczka pusta bez uzbrojenia kosztuje duzo duzo wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.11.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 wITAM Bardzo dziekuje za przejawy sympati , az sie boje co sie tu dowiem o tym moim wspaniałym terenie !! kupiłam miesišc temu z drugiej ręki nie od DOM budu ale wyszło mi nawt taniej niż u nich zastanawiam sie co jest z tš dziełka nie tak skoro ludziska sie jej pozbyli , niestety refleksja ta mnie naszła po akcie notarialnym hihihiihihi Wszystko jest okay, a nawet wiecej. Czasami za darmo mozna posluchac jak Wojsko Polskie strzela i to z rurki wiekszej niz ta w RKM. Klopot z tym taki ze jak dziadek przyjedzie w odwiedziny to niech sie nie leka ze Niemcy znowu wpadli, by podpalic twoj dom. eeeee na szczęcie tego rocznika dziadków nie posiadam ale serio z tym strzelaniem ?/ hihihihiih a tak przy okazji to chyba twój dom stoi dosłownie dwie działki na prawo ode mnie ... tzn tak zrozumiałam ja mam numer działki 589 pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 25.11.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam po dłuższej przerwie Witam "starych" i nowych u mnie szpital w domu.... dziecię chore, schroniskowy zwierzaczek cały czas chory,mnie też coś łapie... buuuu Mam pytanko: chciałabym mieć kanalizę na działce ( taka fanaberia ) i okazało się, że jest potrzebna jakaś przepompownia... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? współczuje.....zrob szmbo. O rany.... Teska, aż tak źle???? Na szambo to się w Dobrej nie zgodzą.... Sylwia my tutaj przechodzilismy ten teamt.....sama jedna WOGOLE nie stac cie na zrobienie przepompowni.....niestety dlatego mowilam co ze taka dzileczka pusta bez uzbrojenia kosztuje duzo duzo wiecej... Teska, ja sama w życiu nie podjęłabym się takiego wyzwania Zbroić działki ma komitet Chodziło mi nie o stronę finansową ( przepompownia około 15 tys wyjdzie),tylko o uzytkowanie- jak to wygląda w " praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam po dłuższej przerwie Witam "starych" i nowych u mnie szpital w domu.... dziecię chore, schroniskowy zwierzaczek cały czas chory,mnie też coś łapie... buuuu Mam pytanko: chciałabym mieć kanalizę na działce ( taka fanaberia ) i okazało się, że jest potrzebna jakaś przepompownia... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? współczuje.....zrob szmbo. O rany.... Teska, aż tak źle???? Na szambo to się w Dobrej nie zgodzą.... Sylwia my tutaj przechodzilismy ten teamt.....sama jedna WOGOLE nie stac cie na zrobienie przepompowni.....niestety dlatego mowilam co ze taka dzileczka pusta bez uzbrojenia kosztuje duzo duzo wiecej... Teska, ja sama w życiu nie podjęłabym się takiego wyzwania Zbroić działki ma komitet Chodziło mi nie o stronę finansową ( przepompownia około 15 tys wyjdzie),tylko o uzytkowanie- jak to wygląda w " praniu" tania cos ta przepompownia jak TYLKO 15 tys.Do przepompowni trzeba dprowadzic prad....dziala normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 istnieją, istnieją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.11.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Pozdrawiam wieczorkiem. Czupurku, czy jedziesz do Poznania samochodem i czy zamierzasz zajechac do Ikei? Jeśli tak, to mam do Ciebie ogromną prośbę (ale z wyłuszczaniem jej wstrzymam się do Twojej odpowiedzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Rany dziewczyny dobrze, że mnie nie było, bo byłoby na mnie Sylwia B czy ty mówisz o oczyszczalni drenażowej z pompą? 15 tys? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 25.11.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Delf Nie, nie oczyszczalnia, musimy wpiąć się do sieci kan. Sama przepompownia ma kosztować około 15 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 25.11.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 GrzesiekB Doczytałam się, że Ty też budowałeś przepompownię. Wysłałam pytanko na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.11.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam wieczorkiem SylwiaB zgodę na szambo powinnaś dostać, Wójt zmienił politykę w środę było spotkanie na ten temat w Mierzynie. A co cię dręczy z ta przepompownią? to raczej element techniczny kanalizacji potrzebny w niektórych przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 25.11.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Monka Tu na forum wyczytałam, że przepompownia jest be... Że prądu dużo bierze, że się może zepsuć, że ścieki są dużo droższe... Wcześniej myslałam, że taka przepompownia, to normalna rzecz, tylko trochę podraża ogólne koszty zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts