trobe 28.11.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Trobe - jadę pociągiem bo wygodniej. a w ikei będę jak czas pozwoli To nie będę Ci zawracać głowy. Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.11.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 i informuje że w tym roku odwołaliśmy zimę w Dobrej !! dobrze, że na Gubałówce sztucznie zaśnieżają A propo's ktoś już był może w tym roku na Gubałówce? Ponoć od soboty naśnieżają i można już pojeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.11.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Cześć wszystkim. U mnie zaczęło się od dywanika u szefa. Najgorzej, że był to "dywanik prewencyjny", bo narozrabiał ktoś inny i chodzi o to, żeby się zaraza nie rozniosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Cześć wszystkim. U mnie zaczęło się od dywanika u szefa. Najgorzej, że był to "dywanik prewencyjny", bo narozrabiał ktoś inny i chodzi o to, żeby się zaraza nie rozniosła. Z dwojga złego chyba już lepszy dywanik prewencyjny, niż interwencyjny? Pozdrawiam w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.11.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 pozdrawiam popołudniowo! cosik cicho dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.11.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 witam, maro74 przestań się ukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 czy ktoś zamawiał śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 28.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 pozdrawiam popołudniowo! cosik cicho dzisiaj Witam również! Czy ktoś zna firmę Roofex? Dostałem tam dobrą cenę na okna PCV. Nie chciałbym jednak lekceważyć Waszych doświadczeń... Napiszcie proszę także kto Wam montował okna (a może to było w cenie?). Poza tym, czy ktoś ma doświadczenia z szybami P4? Chcę takie zamontować, ale nie wiem czy nie lepiej zamontować "zwykłe szyby" z foliami antywałamaniowymi.. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.11.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Też dostałem niezłą ofertę od nich. Ale osobistych doświadczeń ze współpracy z nimi nie mam. To jest producent więc można domniemać, że montaż będzie fachowy. Tyle wiem. Co do P4 to jestem na NIE. Koszt bardzo wysoki a przydatność bardzo ograniczona bo 95% włamań nie dotyczy zbicia szyby. Poza tym jak z szybą sobie nie poradzą to wtedy już na pewno wyważą skrzydło.Z reguły drzwi balkonowe bo z tymi idzie jak po maśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 WITAM !! i informuje że w tym roku odwołaliśmy zimę w Dobrej !! w sobote piękniście wytyczyliśmy domek .. a dziś od rana zajęliśmy się ławami .. zakończenie stanu '0' planujemy na koniec przyszłego tygodnia .. dzióbek - cześć Dudko-maniaku ! nasze dane wysłałem na priva .. pozdrawiam wszytkich, Piotr witam sasiada prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 no i mamy snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.11.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam popoludniowo! melduje ze moja ekipa nie pojawila sie w lykendzik... (obiady moje im nie smakowaly???? ) znalazlam nowych,a le taka cene przywalili ale nic....musialam sie zgodzic! z przyjemniejszych rzeczy: -odpalilismy w sobote piec coby juz bylo cieplo - szafki kuchenne poskrecalismy no i ogolnie to ... zaraz jade bo musze zobaczyc co robia moi nowi fachowcy (pozal sie Boze) milego wieczorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam popoludniowo! melduje ze moja ekipa nie pojawila sie w lykendzik... (obiady moje im nie smakowaly???? ) znalazlam nowych,a le taka cene przywalili ale nic....musialam sie zgodzic! z przyjemniejszych rzeczy: -odpalilismy w sobote piec coby juz bylo cieplo - szafki kuchenne poskrecalismy no i ogolnie to ... zaraz jade bo musze zobaczyc co robia moi nowi fachowcy (pozal sie Boze) milego wieczorka! Jolly ale Ty kobitko masz pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 istnieją, istnieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 28.11.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Dobry wieczór Wszystkim pozdrawiakgrzesiek+połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam serdecznie wieczorkiem!! Pada śnieżek a ja nie mam sanek, zostało tylko lepić baławana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Poradżcie!! Nie znam się na tych cenach, ale 1200 zł za kontener koło 16 m2(blaszak ocieplony wełną stan dość zadowalający), to dużo czy mało??? Wiem ze ta osoba co chce sprzedac dała 2 lata temu 700 zł. Nie wiem co mam odpowiedzieć, druga połówka mówi ze troche drogo. Pozdrawiam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.11.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam wieczorkiem! Dziś dostałam 2 kartki świąteczne czy u kogoś były szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.11.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jolly ale Ty kobitko masz pecha Jakiego pecha?! Chałupa jak dzwon, a ty o pechu mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.11.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts