delf 29.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 poprosili o zaliczke 300 zlotych na dojazdy!!!!!! i co teraz???? odpowiedzialam w pospiechu, ze nie ma sprawy, ale boje sie ze jak dam to znowu beda nici z roboty!!!! Jolly zastosuj zasade mojego męża: płać za to co zrobili. Po co im zaliczka na dojazdy 300 zł? Do mnie malarze dojeżdżali z Nowogardu za 5 zł (każdy), nie wiem skąd twoi dojeżdżaja, ale myslę, że dzienny dojazd nie kosztuje ich więcej, jak (zawyżam teraz) 10 zł na głowę (bo inaczej nie opłacałoby im sie pracowac w ogóle), a chyba sa w stanie wykonać dzisiaj prace za (ilu ich jest?) 30 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 mowie o budowlancach nie chalupie ale to budowlańcy budują chałupy i ich jakość i obecność wpływa na postępy w budowie, ewentualnie zagraża egzystencji tejże, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Pawel Ty przestan, tamtym ostatnim gotowalam obiadki - po 2 kotlety, kociol ziemniarow, surowki do wybory, pieczareczki zasmazane.... i co???? pewnie ich zony lepiej gotuja!!!! Ło matko takie luksusy mieli żyć nie umierać . Ja u znajomych teraz robię a oni nawet głupiego czajnika do zagotowania herbaty nie podrzucili ,a chata była pusta kupiona same ściany, kurde nawet starą umywalkę z demobilu musiałem przytargać i zamontować żeby było chociaż jak się ochlapać po pracy i szklankę umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 wykończeniówka to straszna rzecz ale pomalutku schodzę piętro niżej. potwierdzam Paweł zamówiłam wannę - taką samą, ale owalną (znaczy ładniejszą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Sa z Goleniowa.... wiem za 300 zlotych to ja pol miesiaca dojezdzam do Szczecina i jeszcze dalej.... po prostu potrzebuja kasy na cos.... ale dam im 150-200 bo powiem ze sie boje ze sie zwina, a jak zrobia lazienke to od razu sie rozliczamy.... i tyle ! a jak pojda sobie???? i ich nie zobacze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.11.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Pytanie do kobietek! gdzie najlepiej wybrac sie na turnus odnowy biologicznej tzw. SPA???? bylyscie gdzies co mozecie polecic!!! PPostanowilam sie troche zregenerowac tylko nie wiem ktore miejsce wybrac? Doradzcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Pytanie do kobietek! gdzie najlepiej wybrac sie na turnus odnowy biologicznej tzw. SPA???? bylyscie gdzies co mozecie polecic!!! PPostanowilam sie troche zregenerowac tylko nie wiem ktore miejsce wybrac? Doradzcie... Wiesz, ja nawet nie myślę, nie mam środków - dom buduję Ale słyszałam o Instytucie Eris i jest jeszcze nad morzem Willa Monica, czy jakos tak, wrzuc w wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 ale dam im 150-200 bo powiem ze sie boje ze sie zwina, a jak zrobia lazienke to od razu sie rozliczamy.... i tyle ! a jak pojda sobie???? i ich nie zobacze????? z nimi trzeba twardo, jak maja zamiar sie zwinać, to i 100 szkoda, a jak nie, to się nie obrażą tylko dlatego, że im nie dasz tego, co chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Delf - na instytut dr Eris mnie nie stac (dom buduje ) villa monica jest ok, ale sa fajniejsze, myslalam ze ktoras z Was gdzies byla i moze polecic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam wszystkich!! Jeszcze nie mialam z tyloma ekipami doczynienia (jedynie przy remoncie), ale słyszałam o jednej zasadzie, zero zaliczek - i tej będe się trzymać w przyszłośći. Moze oni chcą limuzyną dojeżdzać?? Fajny snieżek, może ulepimy dzisiaj bałwana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam! Wczoraj i dziś musiałam być w mieście, kurcze jakie korki przez ten remont hangarowej i wszędzie pełno policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam! Wczoraj i dziś musiałam być w mieście, kurcze jakie korki przez ten remont hangarowej i wszędzie pełno policji i nie można ciąć 140 Lubczyńską, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam! Wczoraj i dziś musiałam być w mieście, kurcze jakie korki przez ten remont hangarowej i wszędzie pełno policji i nie można ciąć 140 Lubczyńską, tak ? lubczyńska jest wolna od policji ale Struga/Gryfińska + w Dąbiu jest ich pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Pytanie do kobietek! gdzie najlepiej wybrac sie na turnus odnowy biologicznej tzw. SPA???? bylyscie gdzies co mozecie polecic!!! PPostanowilam sie troche zregenerowac tylko nie wiem ktore miejsce wybrac? Doradzcie... tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Didi, w sprawie Twoich odwiedzin napewno zadzwonię. Co prawda teraz wogole nie bywam w tamtych stronach, ale moze sobota, niedziela podjade, zobaczyć postepy robot w moim domku. I nie myśl, że zapomniałam o Tobie . Jestem bardzo cierpliwa. pozdrowionka też się cieszę, że o mnie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.11.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 czyżby szło ocieplenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A co to? czyzbym tylko ja wymagala regeneracji???? przyznajcie sie??? chyba na to wychodzi.... za slabo sie konserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam z rana. Co tu jeszcze tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 30.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Hej grupo! chcialam podziekowac tworcom listy wykonawcow, jest super! wlasnie skorzystalam z niej jesli chodzi o okna. EKO-DOM poprostu przemily Pan, powaznie podszedl do wyceny, juz wczoraj ja mialam, na dodatek mozna od razu u niego drzwi zewnetrzne wziac ( troche drogie sa szybki boczne do nich ale jak wezmiemy wszystko to moze bedzie taniej ) . Aha i maja promocje - kto kupi do konca roku u nich okna ma rabat 30%. Z Eko-Plastu i z Porta/Lebo jeszcze czekam na wycene. Ciekawa jestem roznic w cenie, ale maz poprostu zachwycony jest Eko-Domem A slyszeliscie o firmach M&S Szczecin i o Cedrus? Do nich tez wyslalam zapytanie. Wogole to mam mily poranek czego i Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts