bodekku 30.11.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 pozdrawiam środkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje pewno jakiś cierpiący na bezsenność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje pewno jakiś cierpiący na bezsenność chyba.....ale boje sie coby nie zrył trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 30.11.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 byl gdzies temat widzialam jak pozbyc sie kretaTeska czytalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 słyszałem o rurze wydechowej do dziury kreta ale to chyba mało humanitarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam! no cicho coby nie zapeszyc - dzisiaj NOWI klada mozaike!!! ciekawa jestem jak im wyjdzie! Ale jedno musze powiedziec - czysto, czysto i jeszcze raz czysto!!! pozyjemy zobaczymy.... w takim razie chyba zdaze na swieta w nowym domku!!! jest tak cieplutko, milutko!!! piec sprawdza sie na razie w 100%!!! rowniez zycze milego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam! no cicho coby nie zapeszyc - dzisiaj NOWI klada mozaike!!! ciekawa jestem jak im wyjdzie! Ale jedno musze powiedziec - czysto, czysto i jeszcze raz czysto!!! pozyjemy zobaczymy.... w takim razie chyba zdaze na swieta w nowym domku!!! jest tak cieplutko, milutko!!! piec sprawdza sie na razie w 100%!!! rowniez zycze milego dnia!!! Ale coś nowych zdjęć nie widać No i nie dawaj im kotletów z ziemniaczkami - bo znów zrezygnują z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A ja w innym temacie Macie już plany na sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A ja w innym temacie Macie już plany na sylwestra? ha, ha, ja robię u siebie - na betonach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje Jolly robi świetne kotleciki - może i na kreciki zadziałają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 JOLLY - ja tylko tak ku dobremu nastrojowi wszystkich. Mam nadzieję że się nie denerwujesz. Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam wszystkich ci co ewentualnie żałowałi nie mają czego - do ikeii nawet nie dojechałam, nie miałam czasu taczki załadować -odbradowałam do późnego wieczora, a potem prosto do dom. jejku na forum już plany sylwestrowe? ja się w tym roku raczej nie wybieram nigdzie (kurka to, będzie już drugi rok z rzędu ). tyle lat balowałam na wyjazdach, że teraz, w dobie małego kryzysu, mogę posiedzieć w domu. podrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.11.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nie nie ja jestem w dobrym humorze.... chlodnica do mojego autka 560 zl, robotnicy za lazienke i dokonczenie salonu 3.500!!!, zlew do lazienki i bateria ok. 1.500, zlew do kuchni i bateria niestety starodawna stylem ok. 1000, aha i jeszcze 4 tony opalu - 1976,40 !! no i jeszcze swieta, sylwester i SPA??????!!!!!! o rany kiedy to sie skonczy.... niestety na kotlety juz nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 a i zapomnialam jeszcze o blacie do kuchni.... no i lodowka szwankuje, no i barek przydalo by sie zrobic jeszcze, jeszcze kilka sztuk plytek pod kominek, impregnat na sciane z kamienia, jeszcze kilka workow kleju, nie licze listew, oraz stolu do jadalni na swieta, wypoczynku do salonu, lozka do mojej purpurowej sypialni, mebelkow dla Kevinka...... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A ja w innym temacie Macie już plany na sylwestra? podobno już wejściówki na bale pozamiatane a wogóle to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 amo - sylwester to w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.11.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Parafrazując słowa piosenki Niemena ... "Czy mnie jeszcze pamiętacie???"... Uprzejmnie donoszę, że nasz bój dobiegł końca i mieszkamy już w naszym nowym domu... Sama nie wierzę, że to już!!! Co prawda, jeszcze fachowcy kończą tzw kosmetykę ( tu kontakcik, tu listwa to insza pierdółka) ALE TO JUŻ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Serdecznie gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja cie ale masz fajowo!!! GRATULACJE!!! teraz pozostalo Wam ochrzczenie wszystkich pomieszczen .... duzo ich macie??? mam nadzieje ze wszyscy to robia, ktorzy juz do nowych domkow sie przeprowadzili! Bodekku - Ty tez???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts