Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

no cicho coby nie zapeszyc - dzisiaj NOWI klada mozaike!!! ciekawa jestem jak im wyjdzie! Ale jedno musze powiedziec - czysto, czysto i jeszcze raz czysto!!! pozyjemy zobaczymy....

w takim razie chyba zdaze na swieta w nowym domku!!! jest tak cieplutko, milutko!!! piec sprawdza sie na razie w 100%!!!

rowniez zycze milego dnia!!!

Witam!

no cicho coby nie zapeszyc - dzisiaj NOWI klada mozaike!!! ciekawa jestem jak im wyjdzie! Ale jedno musze powiedziec - czysto, czysto i jeszcze raz czysto!!! pozyjemy zobaczymy....

w takim razie chyba zdaze na swieta w nowym domku!!! jest tak cieplutko, milutko!!! piec sprawdza sie na razie w 100%!!!

rowniez zycze milego dnia!!!

Ale coś nowych zdjęć nie widać 8)

No i nie dawaj im kotletów z ziemniaczkami - bo znów zrezygnują z roboty :lol:

witam wszystkich

ci co ewentualnie żałowałi nie mają czego - do ikeii nawet nie dojechałam, nie miałam czasu taczki załadować -odbradowałam do późnego wieczora, a potem prosto do dom.

jejku na forum już plany sylwestrowe? ja się w tym roku raczej nie wybieram nigdzie (kurka to, będzie już drugi rok z rzędu :o). tyle lat balowałam na wyjazdach, że teraz, w dobie małego kryzysu, mogę posiedzieć w domu.

podrawiam wszystkich

:lol:

nie nie ja jestem w dobrym humorze.... :cry: chlodnica do mojego autka 560 zl, robotnicy za lazienke i dokonczenie salonu 3.500!!!, zlew do lazienki i bateria ok. 1.500, zlew do kuchni i bateria niestety starodawna stylem ok. 1000, aha i jeszcze 4 tony opalu - 1976,40 !! no i jeszcze swieta, sylwester i SPA??????!!!!!!

o rany kiedy to sie skonczy.... niestety na kotlety juz nie starczy :lol:

a i zapomnialam jeszcze o blacie do kuchni.... no i lodowka szwankuje, no i barek przydalo by sie zrobic jeszcze, jeszcze kilka sztuk plytek pod kominek, impregnat na sciane z kamienia, jeszcze kilka workow kleju, nie licze listew, oraz stolu do jadalni na swieta, wypoczynku do salonu, lozka do mojej purpurowej sypialni, mebelkow dla Kevinka......

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :

Parafrazując słowa piosenki Niemena ... "Czy mnie jeszcze pamiętacie???"... Uprzejmnie donoszę, że nasz bój dobiegł końca i mieszkamy już w naszym nowym domu... Sama nie wierzę, że to już!!! Co prawda, jeszcze fachowcy kończą tzw kosmetykę ( tu kontakcik, tu listwa to insza pierdółka) ALE TO JUŻ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: