bodekku 05.12.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 pozdrawiam wieczorowo! dzięki uprzejmości Maksia ostatnie zdjęcia domku na gotowo z trawką na obejściu są dostępne no, no, no bardzo ładnie! prawda ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Bodekku super ta wasza chałupka.....i trawka teraz aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 vitulano witam po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 witam wieczorkiem, vitulano, witajcie w grupie! Grunt to pozytywne myślenie (+ zdrowy rozsądek ). Życzę sukcesów w budowie wymarzonego domku. Bardzo mi się podoba Wasz projekt. bodekku, bardzo ładnie Wasz dom wygląda po pomalowaniu. A jeszcze z tą trawką! Maggie - a myślałem, że nie urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! a zwłaszcza PRAOJCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ja również pozdrawiam praojca - ostatnio widywanego tylko jako "moderator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej osierocił nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.12.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam po wyczerpującym, ale pracowitym dla mnie weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.12.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić Oj, Didi, to w sumie chyba dobrze, że nasze weekendowe spotkanko nie doszło do skutku, bo bym miała wyrzuty sumienia, że przeciągi w moim domku tak cie załatwiły. Zdrówka Ci życzę a na gardełko grzane piwko z miodem proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić Oj, Didi, to w sumie chyba dobrze, że nasze weekendowe spotkanko nie doszło do skutku, bo bym miała wyrzuty sumienia, że przeciągi w moim domku tak cie załatwiły. Zdrówka Ci życzę a na gardełko grzane piwko z miodem proponuję. ja piwa nie lubię nawet jego zapachu nie znoszę więc proszę o inne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.12.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić Oj, Didi, to w sumie chyba dobrze, że nasze weekendowe spotkanko nie doszło do skutku, bo bym miała wyrzuty sumienia, że przeciągi w moim domku tak cie załatwiły. Zdrówka Ci życzę a na gardełko grzane piwko z miodem proponuję. ja piwa nie lubię nawet jego zapachu nie znoszę więc proszę o inne rady To pozostaje mleko z miodem Witam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić a gdzie sie tak kobieto zaprawiłas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.12.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej osierocił nas Oj nie ładnie mnie tak obgadywac, nie ładnie... popatrzce na to z innej strony... udalo się stworzyc grupe, ktora sie doskonale rozkrecila i zyje sobie doskonale swoim wlasnych zyciem, ... a ja postawilem sobie kolejne wyzwanie, a sentymentu i tak bede tu zagladal.. co do tego mozecie być pewni... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dred 05.12.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Włanie otrzymałem ofertę Ekodom-u i rzeczywisćie jest ona niezła.. z naciskiem na słowa - "muszę z nimi pogadać" . Prawdę mówišc już to zrobiłem i chyba do negocjacji w sprawie okien z Eko-domem jest już nas trójka... Idę do nich w poniedziałek... O Szczególach dam znać... Grzesiek, poczekaj trochę. Ja jak się do nich nie odzywałem to sami do mnie zadzwonili z propozycją głębszego rabatu. To mi się podoba. Chyba u nich kupię moje okna. Wiem skad biorą VEKE od DAKO .Sprawdzilem w wyszukiwarce mają bardzo dobrą opinie i wysoki standard poczytaj.Odnośnie rabatu tez dzwonili dali mi 35% i szare uszczeli zamiast czarny oraz wypełnienie rowka w standardzie ale niechcą mi spuścić z ceny głowic ozdobnych retro .Podaj mi twoj nr telefonu to sie zgadamy i przyjdziemy jako grupa zakupowa .Czy kupujesz też u nich brame garażową Wiśniowskiego?i jaki rabat dostałeś? zobacz http://www.dako.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witamy w poniedziałek. W tym tygodniu pracuję na popołudnie, tak że sprawdze ten adresik z Pomorskiej. Listonosz własnie przyniósł warunki przyłączy z Wodociągów. Facet, ze stowarzyszenia energet. miał przywieźć warunki przyłaczy en/el do konca tygodnia i kicha, trzeba dzwonić. Czekamy na projekt z biura architektonicznego, miał dotrzeć dzisiaj, zobaczymy Przed robotą jeszcze jade olej w aucie wymianić. Troczę sie nazbierało jak na poniedziałek, a i telefonów kilka trzeba będzie wykonać. Życzymy Wszystkim udanego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts