bodekku 05.12.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. Pozdrawiam. Wpadnę jeszcze kiedyś - pozwolicie? oczywiście że pozwolimy a nawet oczekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. O jak fajnie macie. GRATULUJEMY!!! vitulaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę. Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę Są tacy, co właśnie rozpoczynają, na przeciwko naszej działki właśnie wystartowały dwie budowy, dzisiaj kopali pod fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A ja od tygodnia czekam na upragniony gaz i co dzień mam nadzieję, że następnego już będzie. Może jutro się uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A ja od tygodnia czekam na upragniony gaz i co dzień mam nadzieję, że następnego już będzie. Może jutro się uda . a co na to gazownia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. paranoja pewnie gazownia .... na gazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę. Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę Super! My spodziewamy się do końca miesiąca wszystko skompletować i złożyć. Jak długo czekaliście na uprawomocnienie od momentu złożenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A ja od tygodnia czekam na upragniony gaz i co dzień mam nadzieję, że następnego już będzie. Może jutro się uda . Czekając na warunki przyłaczy, to musiałem interweniować w gazowni i wodociągach, bo coś mi się za długo wydawało. Okazało się, że dobrze zrobilismy, bo UWAGA! poginęły im papiery!!. Po interwencji szybko wszystko poznajdywali. No względnie szybko - tydzień!!! ps. a dzisiaj oczekujemy projektu z Archigraph'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. Pozdrawiam. Wpadnę jeszcze kiedyś - pozwolicie? Józiu masz w zęby wiesz za co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. ręce opadajš.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 popołudniowo, tylko przy kawce witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.12.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. Pozdrawiam. Wpadnę jeszcze kiedyś - pozwolicie? Józia S. Suuuuperrrr Ale się stresowałam, że dawno tu nie zagladałaś... Masz może jakieś zdjęcia Gieni?? Najbardziej mnie interesuję wnętrza- jak wrażenie? Pisz dużo i często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.12.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam Wszystkich Z wrażenie zapomniałam się przywitać.... Ale rozumiecie ... Józia dom buduje, a na mojej działeczce stanie kiedyś taki sam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Szukałem ja sobie dzisiaj rodzajów pokrycia dachu. Ćwicząć jednocześnie cierpliwość w oczekiwaniu na, listonosza, telefon, maile itp. Proszę bardzo, Norwegowie nie mają problemów z wyborem pokrycia dachu http://img486.imageshack.us/img486/2192/nor10hj.jpg http://img486.imageshack.us/img486/8682/nor26sj.jpg Nawet ze zdjęć satelitarnych ciężko by ich było namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 05.12.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Powitac grupe ,dobry wieczór mam nadzieje że mnie przyjmiecie w szeregi po tak długiej nieobecnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.12.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 GrzegorzR Zerknij na PRIV !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No i oczywiście serdecznie WSZYSTKICH witam wieczorkowo Barbórka - każdy ma czasami swoje święto Dzień Górnika Dzień Elektryka Dzień Pielęgniarki itp. Nie wiem czy jest także dzień "pracownika urzędu" - ale na tych na których ja dotąd trafiam to codziennie mają święto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robh75 05.12.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam.Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts