tomadyna 05.12.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? Witam Wydaje mi się że osoby ze Stargardu są w grupie Szczecińskiej - przecież to żabi skok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. hi, hi ...Mikołajki a pro pos, idę pokazać Mikołajowi, gdzie jest pokój dziecinny..żeby nie zabłądził, bo sie rano będe tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.12.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże Lewobrzeże GÓRĄ Delf-iku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.12.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. hi, hi ...Mikołajki a pro pos, idę pokazać Mikołajowi, gdzie jest pokój dziecinny..żeby nie zabłądził, bo sie rano będe tłumaczyć DELF-iku Jak będziesz widziała Mikołaja to powiedz mu że ja też mu mogę pokazać gdzie jest mój pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.12.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę. Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę Są tacy, co właśnie rozpoczynają, na przeciwko naszej działki właśnie wystartowały dwie budowy, dzisiaj kopali pod fundamenty. Oby zdążyli przed opadami. Ile czasu trwają prace przy fundamentach? Ile dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże A Police to od macochy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.12.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże A Police to od macochy? albo Mierzyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.12.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. hi, hi ...Mikołajki a pro pos, idę pokazać Mikołajowi, gdzie jest pokój dziecinny..żeby nie zabłądził, bo sie rano będe tłumaczyć moje dziecko ma bardzo silny kryzys wiary ale prezent z chęcią przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.12.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A tak wogóle to pozdrawiam wszystkich nowych i starych członków grupy Maggie, Didi, JóziaS gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Przecież napisałam: lewobrzeże, ależ wy tam jesteście drobiazgowi ..no dobra poprawiam się: między Odrą a granicą RP W materii Mikołaja: najtrudniej, to wyłapać tego właściwego, bo: babcia prezent od Mikołaja przekazała wczoraj (bo pracuje całymi dniami, no i chyba jednak nie wytrzymała ), pod poduszką też coś Mikołaj zostawi, w sobotę podaruje paczkę na "pracowej" choince, a w niedzielę przyjdzie w gronie dzieci znajomych... muszę zacząć układać sobie jakiś dobry bajer, żeby z tego wymanewrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże A Police to od macochy? Police to moje rodzinne miasteczko, no teraz to już MIASTO. Rodzice i rodzenstwo nadal tam mieszkają. Jaki rejon Polic , można wiedzieć? Delf spisałem sobie numerki telefonów GÓRALI z reklamówki na Pomorskiej i zadzwoniłem, a tu cholera czary, NIE MA TAKIEGO NUMERU. Ale numer . Se komórki powymieniali, abo cóś, bo oba numery to samo. Walczymy dalej. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1971 06.12.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam mikołajkowo O jestem pierwszy ,zajęci jesteście rozpakowywaniem prezentów Moje dzieci też juz siedzą i rozwijają te sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1971 06.12.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Mikołaj też zrobił nam prezent ,na dzień dzisiejszy jesteśmy umówieni na odbiór pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 06.12.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witam wszystkich, do kombi : czy budujesz się w szkielecie? pozdrowieniamarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.12.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja też liczę na to, że Mikołaj będzie o nas pamiętał i w ramach prezentu popłynie u nas gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witam Mikołajkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? podgrupa???? mie ma...ale najblizej stargardu jest Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam również Mikołajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże A Police to od macochy? albo Mierzyn? albo Kocino??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts